Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 28 septembrie 2024

Ce spun astrele Soarele în Balanță





Horoscopul special Soarele în Balanță 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Soarele în Balanță 2024. HOROSCOP DRAGOSTE: Soarele în Balanță – Un tranzit benefic și stabilizator pentru relațiile sentimentale! Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru viața de cuplu și iubire în sezonul Balanță – Cu toții am putea folosi echilibrul Balanței chiar acum! În data de 22 septembrie s-a dat startul oficial sezonului Balanță. Astfel, pentru luna octombrie, suntem invitați să începem să ne echilibrăm punctele forte cu provocările noastre, drepturile noastre cu datoriile pe care le avem, dorințele noastre de autonomie cu dorința noastră de conectare, nevoia noastră de casă cu nevoia noastră de aventură. Fiecare dintre noi are dorințe concurente și contradictorii, iar sezonul Balanță vrea ca noi să ieșim din orice blocaje și să găsim echilibrul perfect.



Horoscop special pentru fiecare semn zodiacal pentru Soarele în Balanță Acest lucru este valabil mai ales în domeniul relațiilor. Ați observat cum înclinațiile fiecărei persoane pentru un mod de gândire, de simțire și de a fi se confruntă cu vulnerabilitățile acesteia și invers? Acesta este actul de echilibrare a semnului Balanței. Credem că există este o problemă care trebuie rezolvată, dar este pur și simplu un paradox care trebuie echilibrat, și aici ne putem baza așadar pe energia Balanței. Luna aceasta, veți dori de asemenea, să vă amintiți că succesul unei conversații sau experiențe influențate de Balanță nu este întotdeauna un acord, ci este o înțelegere. Balanța ne învață că, uneori, oamenii doresc doar să fie auziți și înțeleși. Putem face acest lucru prin verificarea faptelor pentru acuratețe și dacă schimbăm modul în care relaționăm cu ceilalți, vom găsi rezultatele dorite. Toată lumea va găsi echilibru în acest sezon Balanță, așa că așteptați-vă să vedeți lucrurile din perspectivă sentimentală mult mai clare. Soarele din zodia Balanță conferă sociabilitate, dorința de armonie interioară și exterioară. Cei născuţi în Balanță au o diplomație înnăscută, prin urmare sunt capabili să netezească toate colțurile ascuțite, să găsească un compromis și să calmeze energiile furioase. Crezul lor în viață: „Trăiește-te și lasă-i pe alții să trăiască”. Balanțele sunt mari esteticieni, iubitori de plăcere și divertisment, nu suportă oamenii nepoliticoși, aroganți. Le lipsește răbdarea, rezistența. Au nevoie de mai mult timp pentru a desfășura unele lucrări decât altele, deoarece sunt foarte indecişi, evită stresul și suprasolicitarea. Ei agreează munca intelectuală și ar dori să evite pe cât posibil munca fizică. Sunt foarte interesaţi de artă, chiar şi cei care sunt complet amatori în această direcţie. Se entuziasmează repede și ușor la ideile noi, dar se răcesc rapid și ușor și atentia lor se îndraptă către un alt obiect, către o altă problemă. Traseul Balanței către muncă și succesul vieții este asigurat de abilitățile lor diplomatice ridicate, de o bună adaptabilitate la circumstanțe, de observație, de capacitatea de manevră și de a nivela contradicțiile. Balanţele sunt de obicei frumoase în aparență, rafinate în comunicare, utile și se străduiesc să câștige favoarea și aprecierea lumii și a societății. Sunt atrași de activități sociale, un stil de viață laic, strălucire externă, boemism. De obicei sunt mari conversaționiști, buni colaboratori. În general, Balanţele sunt mai potrivite pentru colaborare decât pentru munca independentă.





Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Soarele în Balanță septembrie. BERBEC Pentru Berbec, tranziția solară prin Balanță aduce moderație, temperarea tendințelor impulsive și armonie interioară. Aceste atribute sunt bine-venite, pentru că diminuează unele aspecte negative, precum lipsa de măsură și reacțiile necontrolate, amplificând, în schimb, creativitatea și inspirația. Iată de ce acțiunile Berbecului în lunile următoare vor fi încununate de succese, atât pe plan personal, cât și profesional.De cele mai multe ori, opusul atrage, iar asta vei observa în această perioadă. Sezonul Balanței te ajută să găsești echilibrul între propria ta gândire și experiența ta în relații. Vei fi însărcinat cu acceptarea dificilă a propriilor dorințe concurente pe care le ai. Găsește strategiile de comunicare ideale, care pot armoniza ceea ce îți dorești, cu dorințele celorlalți cu care te afli implicat în relații de orice fel!.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Soarele în Balanță septembrie. TAUR Pentru Taur, luna octombrie va aduce unele dificultăți legate de serviciu sau proiecte personale. Acest lucru este cauzat de exacerbarea unor aspecte juridice, specifice Balanței, sub influența razelor solare. Dar tot Soarele dă și forța cu care Taurul depășește toate obstacolele, pentru că luminează resursele profunde ale acestui semn de pământ.Ai cumva nevoie de un prieten responsabil în această perioadă? Sezonul Balanță te va ajuta să vezi corelația dintre tipul de obiceiuri pe care dorești să le alegi pentru dezvoltarea personală și oamenii care doresc să te ajute să reușești. Nu există niciun fel de auto-ajutorare în acest moment, deoarece nu ești menit să faci nimic din această lucrare de unul singur. Lasă-i pe cei din jurul tău să te ajute să devii persoana pe care vrei să o devii.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Soarele în Balanță septembrie. GEMENI Natura dublă a Gemenilor este puternic influențată de tranziția Soarelui prin Balanță. Starea lor interioară este schimbătoare, ba sunt exuberanți și plini de încredere, ba cad într-o melancolie fără motiv. Și pe plan exterior se reflectă această dualitate: când sunt echilibrați din punct de vedere profesional, apar probleme în relația de cuplu; când se împacă cu partenerul, izbucnesc conflicte la serviciu. Toată luna octombrie, Gemenii se vor confrunta cu această situație schimbătoare de lucruri, dar îi vor face față prin versatilitatea lor extraordinară.Poți împărtăși povestea inimii tale chiar acum, fără teamă. Sezonul Balanței indică calea către creativitate, stima de sine și curajul de a te dezvălui de sine, de a te deschide. Vei fi invitat să îți dezvălui speranțele, temerile, dorurile și sentimentele față de oamenii care au cu adevărat nevoie să audă aceasta. Te vei simți vulnerabil cu siguranță, dar amintește-ți, niciun act de curaj nu trece vreodată nerăsplătit de Univers. Deci, fii curajos!

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Soarele în Balanță septembrie. RAC Orientarea Soarelui în Balanță față de constelația Racului face ca această zodie să-și piardă echilibrul sufletesc, pe fondul anumitor evenimente din luna octombrie. Nu pentru că aceste evenimente ar fi traumatice, dar fondul sentimental al Racului este extrem de vulnerabil în respectiva perioadă. De aceea este bine să-și țină prietenii aproape și să apeleze la apropiați pentru a primi sprijin și consolare. Sensibilitatea i se trage de la o veste pe care o primește saptamana aceasta și care îi va schimba viața: va avea un copil.Ideea de „acasă” este de fapt un sentiment. Sezonul Balanțelei te învață cum să găsești apartenența la ceilalți, păstrând în același timp echilibrul ideal dintre conexiune și autonomie. Ține cont și de faptul că nu ești îngrijitorul tuturor. Reține că ești responsabil doar pentru tine. Fii într-un spațiu pentru compasiune cu limite, astfel încât să poți dărui cât poți, din auto-depășirea ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Soarele în Balanță septembrie. LEU Cu toții știm că zodia Leului intră sub favorurile astrului zilei. De data aceasta, influența solară pozitivă și atributele de echilibrare ale Balanței vor aduce nativilor din zodia Leu o mulțime de beneficii. Vor câștiga prestanță și recunoaștere profesională, își vor reîmprospăta relația de iubire, iar o persoană apropiată lor se va însănătoși. Mai mult, aflarea veștii că va avea un bebeluș îi va însenina viața în perioada următoare. Cine poate spune că Leul nu este iubit de Soare? Nu întotdeauna este despre ceea ce spui, ci despre cum o spui! Sezonul Balanță evidențiază valoarea formei comunicării tale și nu doar conținutul. Vei avea, de asemenea, în această perioadă, sarcina de a comunica mai mult și de a purta mai multe negocieri în discuțiile cu ceilalți. Totodată, vei fi, de asemenea, un „student” curios în această lună. Noile idei, viziuni și strategii vor ajunge rapid la tine și vor fi aplicate în săptămânile următoare.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Soarele în Balanță septembrie. FECIOARA Trăsăturile specifice Fecioarei - perfecționismul, rigoarea, seriozitatea - sunt duse la extrem de trecerea Soarelui prin Balanță. Acest lucru face ca viața sa personală să aibă de suferit, pentru că dorința de a face totul perfect și de a controla pe toată lumea îi dăunează și creează conflicte în jur. De asemenea, Fecioarele resping orice părere și vor să facă totul doar în maniera lor rigidă. Sfatul astrologilor este ca, în perioada următoare, Fecioara să se concentreze mai mult pe relațiile familiale și să încerce să fie mai deschisă la sugestiile celor din jur.Simți nevoia în ultima vreme că trebuie să te concentrezi mai mult? După luna de naștere, caută să te bazezi și să te concentrezi în valorile și intențiile tale. De altfel, te gândești în special la finanțele tale. Încearcă să simți că ești suficient, ceea ce faci este suficient și ceea ce spui este suficient, astfel încât să poți ajunge oriunde și la orice altceva îți dorești.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Soarele în Balanță septembrie. BALANTA Pentru Balanță, tranzitul Soarelul are o influență binefăcătoare și vindecătoare deopotrivă. Nativii zodiei se vor reface după o perioadă de zbucium și vor crește în aria profesională, sentimentală și cea spirituală. S-ar putea să fie implicați în noi proiecte imporante, cu o poziție mai bună și resurse financiare mai mari. Este posibil să întâlnească o dragoste nouă sau să-și salveze relația cu persoana iubită. Totodată, vor avea perioade de meditație și aprofundare a relației cu divinitatea și cu propriul sine. Este perioada de împăcare cu sine, iar în această pace vor reuși să conceapă copilul mult așteptat.La mulți ani, Balanță! Ești gata să începi din nou cu învățăturile din ultima lună. Sezonul tău este despre a deține ceea ce vrei, cum ar fi de la mai multă autonomie la mai multă conexiune sau echilibrul ambelor. Vei arăta zodiacului cât de valoroase sunt abilitățile sociale și intelectul pe care le deții. Fie ca toate dorințele de ziua ta să se împlinească! Bucură-te de tot ceea ce acest sezon îți va dărui.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Soarele în Balanță septembrie. SCORPION Pentru Scorpion, trecerea Soarelui prin Balanță aduce o căldură prea puternică și îi pune inima pe jar. După o lungă perioadă de abstinență, nativii Scorpioni ar putea întâlni persoane care le sucesc mințile și provoacă un adevărat incendiu interior. Chiar dacă încearcă să-și mențină luciditatea proverbială, Scorpionii nu o scot la capăt cu ajutorul rațiunii. Inima are propriile rațiuni, pe care mintea nu le cunoaște. E timpul pentru un „sabat”. Reprezentând luna dinaintea sezonului Scorpion, sezonul Balanță este timpul tău de odihnă, reîncărcare și reînnoire. Alege să iei ceva timp special pentru contemplare, singurătate blândă și relaxare. În timpul și spațiul pe care îl stabilești pentru tine, poți începe să te auzi din nou gândind. Această voce interioară te va ghida către tot ceea ce îți dorești, către tot ceea ce ai nevoie și merită în săptămânile următoare.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Soarele în Balanță septembrie 2024. Pentru Săgetător urmează o perioadă destul de instabilă, în care va înregistra unele pierderi. Nu foarte grave, dar care îl vor irita: mici sume de bani investite de pomană, obiecte personale pierdute sau timp prețios irosit în afaceri păguboase. Aceste situații exasperante îl vor aduce la limita răbdărilor și va simți adierea nefastă a depresiei. Dar, până la urmă, tot răul va fi spre bine, pentru că în peripețiile sale s-ar putea să întâlnească unele persoane interesante, care îi oferă prietenia, ba chiar mai mult de atât. Puterea oamenilor va fi la înălțime datorită ideilor tale și sentimentelor pe care le ai acum. Sezonul Balanței te-a declanșat în legătură cu cauzele sociale și cauți colaboratorii și tovarășii care te vor ajuta în organizarea unor lucruri de ajutor și de compasiune. Acesta este și timpul tău, pentru a te reconecta și a te reuni cu prietenii pe care i-ai pierdut. De fapt, luna aceasta este vorba despre colaborare, socializare și comunitate!






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Soarele în Balanță septembrie. CAPRICORN Soarele în Balanță este un adevărat dar pentru Capricorn. Dorința sa de introspecție și de detașare prinde rădăcini și se poate dedica total unei evoluții spirituale. Poate se va înscrie la un curs de meditație, va citi mai multe cărți pentru suflet sau va avea revelații personale profunde. În orice caz, urmează o perioadă cu impact puternic și pozitiv asupra spiritului și emoțiilor sale.Competența ta este ceva ce ai primit și a fost dăruită special pentru tine. Sezonul Balanță dorește să îți indice calea către conexiunile tale sociale. Tehnica și etica de lucru sunt cruciale, iar sezonul Balanță îți amintește că relațiile cu colegii tăi de muncă sunt la fel de importante. Amintește-ți că competența și conexiunile sunt abordarea ta dublă pentru stăpânirea carierei și succesul pe care ți-l dorești!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Soarele în Balanță septembrie . VARSATOR Între Vărsător și Balanță există o profundă compatibilitate, bazată pe un simț al dreptății și curiozitatea înnăscută. Iată de ce Soarele, care aduce beneficii Balanței, îl favorizează și pe Vărsător. Luna octombrie va fi una a împlinirilor pe plan public: Vărsătorul va fi aplaudat la scenă deschisă, își va lansa o nouă carte sau o expoziție personală ori va comunica rezultatele unui studiu sau proiect ce îi va aduce glorie. Și pe plan personal lucrurile sunt echilibrate, după ce au fost depășite anumite aspecte mai dificile în relația cu partenerul. De fapt, iubirea lor va atinge apogeul, iar în perioada următoare Vărsătorul va afla că urmează să aducă pe lume un copil.Această perioadă este un moment important pentru tine acum! Sezonul Balanță îți oferă înțelepciunea și viziunea pentru a-ți vedea experiențele printr-un obiectiv mai precis și mai util. Vei aplica câteva idei cheie pe care le-ai studiat și interiorizat în ultimele șase luni, în zonele și domeniile din viața ta, care au nevoie de ele.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Soarele în Balanță septembrie . PESTI Pentru Pești urmează o lună cu întâlniri și surprize. Soarele în Balanță le va scoate în cale persoane de care nu au mai auzit de ceva vreme sau le va da impulsul de a organiza reuniuni de familie. Vor primi telefoane neașteptate și vești bune și se vor pregăti de o călătorie mult așteptată. Octombrie este o lună a relațiilor pentru ei, iar firea lor emoțională se bucură de aceste daruri ale Soarelui.Totul este despre intimitate în ceea ce te privește acum. Sezonul Balanță te invită să îți împărtășești lumea interioară cu cei în care ai încredere, pentru a te putea apropia și mai mult de aceștia. Va fi o sarcină dificilă, dar merită. Când te vei dezvălui celorlalți, nu te ascunde, fii deschis și vei accesa cele mai profunde și mai semnificative dimensiuni ale vieții alături de alții care vor să te înțeleagă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții