Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 28 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 28 septembrie – 4 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 28 și 29 septembrie la prânz, intensificare a stărilor emoționale, trăiri puternice în plan afectiv: doruri, dragoste, dorințe de împlinire sau de afirmare personală, mai ales în cazul creatorilor și interpreților. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, Berbecii își vor desfășura activitățile profesionale curente sau treburile personale fără tragere de inimă, dar cu atenție și răbdare pentru a nu greși și a nu-și complica singuri viața. Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, relațiile parteneriale se vor afla în centrul atenției nativilor, care ar trebui să se implice direct, nu prin intermediari în rezolvarea unor chestiuni unde numai ei pot înțelege cu adevărat situația și pot lua decizii sau își pot declara (dez)acordul cu privire la propuneri, oferte, tranzacții și soluții. Toate acestea se vor desfășura într-un ritm precipitat de Luna Nouă, din seara zilei de 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare. Astfel, în casa a VII-a a relațiilor parteneriale vor opera cinci posturi astrale, o Lună Nouă și o eclipsă de Soare care ar putea să-i îndemne pe unii spre negocieri, împăcări și reluarea dialogului, mai ales că, în acest sector, se află și Mercur, care, teoretic, va permite acest lucru. În realitate, situația s-ar putea complica prin surprize neprevăzute, prin conflictele care s-ar putea acutiza, iar informațiile care ar putea ieși la iveală cu acest prilej ar putea să destabilizeze ambele părți. De aceea, indicat ar fi ca în acest răstimp să nu se ia decizii importante și să se aștepte epuizarea influențelor acestei faze. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, bănuieli ori întâmplări care sugerează că, într-o direcție financiară sau patrimonială, lucrurile nu merg bine.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, activități domestice și probleme de familie din categoria „asta-mi mai lipsea!”. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, ignorare temporară a chestiunilor afective; Taurii vor respinge complicațiile sentimentale. Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, casa a VI-a a sănătății va fi plină de influxurile venite de la cele cinci posturi astrale, de la Luna Nouă din 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție, la grad perfect, cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare, motive pentru care acest sector va fi solicitat intens. Nativii vor face instinctiv un efort de (re)echilibrare organică și probabil că, în mare parte, vor reuși, dar ei trebuie să țină cont că asocierea la grad perfect a Lunii Noi cu Luna Neagră și cu o eclipsă poate declanșa procese fiziologice mai greu de estimat, pe fond fiind vorba de apariția unor semne care vor pune în evidență disfuncțiile unui organ sau ale unui sistem fiziologic căruia Taurii vor trebui să-i acorde o atenție specială pentru că important nu va fi să atenueze o durere sau o indispoziție, ci să reechilibreze respectivele funcții organice, renale sau urinare. În aceeași casă a VI-a care controlează și munca de zi cu zi se pot îndrepta unele nereguli sau se pot tempera conflictele, dar cu destul de mult efort din partea nativilor. Pe fondul unor dialoguri mai tensionate se pot revela și anumite situații de care Taurii, în postură de angajați, nu au avut habar și care complică lucrurile în cazul unui conflict de muncă. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, mici „artificii” și tertipuri, folosite de ambele părți în relațiile parteneriale. Atenție, întreaga săptămână, la dialogurile și informațiile care circulă între nativi și prietenii lor (secrete, ascunzișuri, nesinceritate).



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 28 și 29 septembrie la prânz, unii Gemeni vor aborda autoritar problemele delicate sau importante asupra cărora alții (colegi, șefi, specialiști în domeniu) se feresc să se pronunțe. Moment al micilor victorii și orgolii satisfăcute. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, activități gospodărești care cer implicarea serioasă în treburi mai puțin plăcute sau ușoare; nevoie de hărnicie și răbdare. Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, casa a V-a a relațiilor sentimentale va fi solicitată de un noian de influențe venite de la cele trei planete în tranzit, de la Nodul Sud al Lunii, de la Luna Nouă în Balanță, din 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și cu o eclipsă de Soare. Perioadă în care nativii se vor simți motivați sau obligați chiar de împrejurări să-și nuanțeze părerile, convingerile sau atașamentele referitoare la prieteni, la cei dragi sau la copiii lor și să-și modifice comportamentul sau deciziile față de aceia. Unele secvențe pot conduce la o ameliorare a tensiunilor, altele pot să accentueze niște nemulțumiri sau niște neîncrederi mai vechi, mai ales dacă în această perioadă se vor produce și niște mici (mari?) descoperiri ale unor adevăruri (fapte, motivații, interese ascunse, intenții mai puțin onorabile) din partea celor de care, până atunci, Gemenii erau legați afectiv. Posibile ipostaze speciale în cazul celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, va începe un răstimp de trei zile în care nativii pot răci, pot face afecțiuni din sfera ORL sau legate de aparatele renal, urinar ori genital. Gemenii vor trebui să dea dovadă de suplețe mentală, de un comportament abil pentru a nu comite gafe, greșeli, imprudențe sau indiscreții în relațiile de muncă.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 28 și 29 septembrie la prânz, atitudine fermă în cazul unor nereguli financiare sau de salarizare. Racii nu vor ceda în cazul unor oferte nedemne sau ale unor alternative compensatorii. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, de la caz la caz, în funcție de vârstă și de preocupări ori de statutul social, unii Gemeni vor fi interesați de completarea sau de aprofundarea studiilor. Pentru asta vor face demersuri administrative (dosare, strângerea de dovezi, documente și acte necesare înscrierii la o formă de învățământ), dar, pe fondul unor piedici legislative, unii vor fi obligați să accepte o variantă de studiu mai puțin convențională (învățământ la distanță). Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, o problemă de familie sau una legată de regimul locativ ori de proprietate va ocupa un loc aparte în viața de fiecare zi a unor Gemeni. În sectorul casei a IV-a, când în seara zilei de 2 octombrie se va produce faza de Lună Nouă, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare, o temă de viață mai veche poate să devină brusc urgentă ori să declanșeze o situație neprevăzută care să impună rezolvarea ei grabnică. Unele situații pot fi gestionate mai ușor și relativ convenabil; altele însă pot ridica probleme serioase (încurcături, amânări, nereguli în administrarea documentelor, dosare incomplete, rezoluții nefavorabile și chiar dispute între nativi și unul sau mai mulți membri de familie care nutresc interese divergente de ale lor). Atenție la efectul indirect al acestor ipostaze generate de Luna Nouă asupra vieții profesionale și a carierei. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, trigon regal memorabil pentru înfrângerea unor restricții sau piedici în calea dezvoltării unui atașament (dorință, țel, vis).

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 28 și 29 septembrie la prânz, stare de bine sau de mai bine, învigorare trupească, energie psihică, voință sporită, ambiție, dorință de a demonstra și de a se impune. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, preocupările legate de regimul salarial, de pensii, de susțineri financiare în contextul desfășurării unei activități plătite în varii condiții contractuale. Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, sectorul comunicării va fi influențat de aglomerarea de posturi astrale din casa a III-a, de faza Lunii Noi, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare, ceea ce reprezintă o adevărată provocare. În funcție de vârstă și de statutul lor socioprofesional, Leii se pot remarca printr-o atitudine neobișnuit de diplomatică. Astfel, unii pot preveni, opri sau tempera niște excese care se pot naște într-un colectiv sau într-o împrejurare unde toată lumea se ia la harță; dar mecanismele astrale ale acestor zile pot scoate la iveală, prin afirmații și declarații, laturile negative ale unei relații interumane, mizele ascunse ale unei cooperări ori substratul vicios al unor demersuri de care, evident, Leii nu știau, dar care, odată revelate, le vor pune probleme de gestionare ale acestui conținut incorect sau abuziv. Atenție la deplasări, mai ales pe 2 octombrie, indiferent de postură (șofer, pasager sau pieton). Din 4 octombrie, după ora 14:23′, teme de casă; secvență de familie stridentă, neplăcută, dar nerostită. De-a lungul săptămânii, Leii ar mai putea primi sfaturi nerealiste în plan material sau juridic (succesiuni, procese, partaje), afirmații hazardate, promisiuni neserioase din partea prietenilor; precizări cu vocația de a lămuri niște împrejurări din trecut, utile, chiar dacă sunt venite prea târziu.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 28 și 29 septembrie, Luna, în tranzit prin casa a XII-a, le poate susține unora dintre nativi moralul sau îi poate motiva pe alții, sporindu-le ambiția și accentuând latura demnității și conștiința valorii de sine și a demonstrațiilor necesare, ceea ce nu va fi însă un factor suficient pentru netezirea relațiilor parteneriale „șifonate” de la o vreme, mai ales că există riscul unui răspuns ostil sau al unei atitudini refractare soluțiilor de împăcare. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, calm și determinare, capacitate de a controla activitatea cotidiană pe multiple planuri cu succes, atenție la detalii, răbdare, hărnicie, conștiință a datoriei. Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, casa banilor câștigați prin efort personal (în principal din muncă) va fi pusă la încercare de cele cinci posturi astrale, în tranzit prin casa a II-a, de Luna Nouă în Balanță, din seara zilei de 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare, ceea ce va impune nevoia de atenție asupra felului în care se vor administra banii, dar și a felului în care se vor câștiga banii din muncă proprie. Pot ieși la iveală aspecte de care nativii nu au habar, dar care, odată „desecretizate”, le pot oferi explicația necesară pentru evenimentele sau motivațiile care au condus la o decizie sau la o măsură administrativă, juridică, financiară, profesională la locul de muncă în dezavantajul lor. Totuși, este bine să nu se tragă concluzii simpliste și abuzive. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, comunicare mai puțin mulțumitoare, pentru că nativii vor fi reticenți sau chiar temători în abordarea unor teme spinoase în prezența unor persoane despre care nu știu cum gândesc sau a unor prieteni cu care nu au chef să se contrazică.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, Balanțele vor avea tărie de caracter și nu se vor lăsa prea ușor convinse, intimidate sau manipulate de către un prieten sau un grup de apropiați. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, nativii vor simți nevoia de repaus culinar sau chiar de o temperare a activităților curente, fie ele de muncă sau de relaxare, pe principiul „ce e mult nu e bun” de unde și disponibilitatea lor de a se supune unui regim, unei terapii sau unui mod de viață supravegheat. Între 2 octombrie, după ora 01:20′, și 4 octombrie, la prânz, casa I a personalității celor despre care vorbim acum va fi tranzitată de cinci posturi astrale și va fi marcată de Luna Nouă în Balanță, din 2 octombrie, de conjuncția acesteia, la grad perfect, cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°:46′) și, apoi, de asocierea ei cu o eclipsă de Soare. Toate acestea vor avea darul să ofere o paletă largă de influxuri. Dar nici un nativ nu va reuși performanța să le asimileze pe toate. Nici nu ar fi de dorit asta, pentru că, pe lângă aspectele pozitive, în aceste zile și în acest context, se vor contura și elemente astrale care indică riscuri, momente de îndoială, decizii mai puțin inspirate, mai ales dacă vorbim despre Balanțele tinere și fără experiență de viață. Întreaga săptămână, se va constitui ca un prag de trecere spre etapa deschisă pe 2 octombrie; în următorul an, Balanțele vor trebui să gestioneze aceste marcaje în chip cât mai responsabil. Reflexele acestor vibrații se vor reflecta și în relațiile parteneriale pe care le vor șubrezi sau le vor trimite într-un „con de umbră”. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, unii pot avea șansa rezolvării unei încurcături salariale sau legate de calcularea pensiilor dar, pentru asta, trebuie acționat atent și competent. Minunat trigon regal, la sfârșitul săptămânii, pentru muncă, funcții, carieră.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, șansă pentru imagine și spor de autoritate în funcție de situația care le va impune unora dintre nativi inițiative și soluții curajoase. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, nu relațiile de prietenie vor fi pe primul plan pentru Scorpioni; aceștia își vor vedea de treburile lor fără să-și piardă timpul cu discuții, întâlniri și ale veselii relaxante. Ba, poate că, iritați de câte cineva, nativii îi vor pune la punct pe cei care-i deranjează în mod exemplar. Între 2 octombrie, după ora 01:20′, și 4 octombrie, la prânz, casa a XII-a a bolilor lungi cu explicație genetică sau karmică, în esoterism, dar și a lucrurilor tăinuite și a psihicului va fi de-a dreptul încărcată de cele cinci posturi astrale care o vor tranzita; lor, li se va adăuga, în seara zilei de 2 octombrie, Luna Nouă care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție, la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°:46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare; acestea vor pune un accent major pe axa sănătății. Din fericire, este vorba de impulsuri care indică temperanță, moderație, nevoia de echilibru ceea ce ar fi, nu singura, dar o importantă componentă, ca stil de viață, de muncă și de activitate, necesar unei vindecări sau reechilibrării organismului. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității celor despre care vorbim acum și va intensifica trăirile și emoțiile dând amplitudine activității interioare (psihism, viață spirituală, gândire și creativitate, care vor beneficia, întreaga săptămână, dar, mai ales, în prejma zilei de 4 octombrie, de un minunat trigon regal pe semne de Apă care va permite expansiunea eului de care Scorpionii vor avea nevoie pentru a se cupla la valorile și preocupările care le dau satisfacție sau care reprezintă pentru ei un scop în viață esențial.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, nevoie de afirmare, de succes, de satisfacție în programul de perfecționare prin învățare și prin studiu. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, problemele profesionale vor fi rezolvate cu calm, cu metodă, cu răbdare și, dacă nativii nu mai sunt tinerii, pe baza rutinei obținute în urma anilor de experiență care le va da siguranța unor abordări și soluții infailibile. Între 2 octombrie, după ora 01:20′, și 4 octombrie, la prânz, casa prieteniei va fi gazda a nu mai puțin de cinci posturi astrale, a Lunii Noi din 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°:46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare, context în care se poate vorbi de o adevărată presiune astrală pusă pe sectorul relațiilor sociale bazate pe simpatie, gusturi și preocupări comune. Tendința generală va fi de calmare a asperităților instalate cu niște săptămâni sau luni în urmă, de găsire a unor căi de comunicare și cooperare în ciuda unor diferențe de interese sau de viziune asupra evenimentelor; totuși, trebuie ținut cont că aceleași aspecte pot scoate la suprafață și aspecte neplăcute și neștiute care îi vor pune pe gânduri pe nativi ori care vor modifica natura relației lor cu una sau cu mai multe persoane apropiate. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, tristeți, amărăciuni, nostalgii. Posibile probleme, oricând în timpul săptămânii, de legitimitate a gestionării unei proprietăți sau a intrării unui nativ în posesia unor bani sau bunuri de familie care se vor desfășura pe fondul opoziției unei rude; dar Săgetătorii vor fi inspirați și vor găsi niște soluții de nerefuzat. Săgetătorii maturi trebuie să ia aminte la noutățile legislative și la informațiile vehiculate ce anunță posibile modificări la locul de muncă în viitorul apropiat care i-ar putea afecta.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, dorință de a câștiga într-un demers patrimonial dar puține soluții pentru moment. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, adolescenții, tinerii sau cei „încă tineri” care vor să progreseze din punct de vedere social sau profesional vor face cercetări în vederea ridicării nivelului lor de competență prin studiu și, mai ales, prin exerciții practice (ateliere, workshop-uri, cursuri de scurtă durată, schimb de experiență). În ciuda insistenței lor, pentru moment, nu se deschid niște formule interesante pentru ei. Între 2 octombrie, după ora 01:20′, și 4 octombrie, la prânz, sectorul vieții profesionale, a imaginii publice și a autorității sau a credibilității va evolua sub cupola mai multor evenimente care vor emite influxuri diferite. Este vorba de tranzitul a cinci posturi astrale în casa a X-a, apoi de Luna Nouă din 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°:46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare. Va fi o perioadă de încercări, moderate sau complicate, în funcție de vârstă, de statutul socio-profesional și de contextul individual (biografie) al fiecăruia. Poate fi vorba de o schimbare, de efortul de a tempera niște evenimente care pot conduce la răsturnări de situație dar, în egală măsură, poate fi vorba și de evenimente neplăcute care pot greva imaginea cuiva și care pot declanșa, o dată devenite publice, măsuri în consecință, deloc convenabile nativilor. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, relațiile cu prietenii unui Capricorn nu vor fi armonice sau vor suferi de pe urma unei situații delicate. Comunicarea cu partenerii, cu persoanele oficiale, cu vecinii, cu străinii și chiar cu prietenii va fi viciată de secrete și de adevărurile rostite pe jumătate sau deformate în mod voit de nativi pentru a se proteja. Citește și horoscop Urania săptămânal, previziun


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, nu exclus ca unii dintre Vărsătorii să se întâlnească, în relațiile lor parteneriale, cu persoane autoritare cu care nu le va fi deloc ușor să abordeze probleme delicate sau să dea peste persoane care nu au de gând să-și schimbe părerea despre situația care i-a adus față în față și care vor să-și impună soluția care le convine cu orice preț. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, problemele patrimoniale, dublate de procese, nu vor fi susținute astral; în schimb, trigonul regal pe semne de Apă care „lucrează” în chip favorabil pentru casele banilor (în principal a salariilor), pe cea a muncii și cea a funcției sau a responsabilităților socio-profesionale le poate oferi un bun prilej de a proceda la reglementarea unei nereguli în acte, a retractării unei decizii incorecte juridic sau fiscal sau a reformulării clauzelor abuzive ale unui contract ori statutul lor la locul de muncă. Între 2 octombrie, după ora 01:20′, și 4 octombrie, la prânz, sectorul ideologiei, al convingerilor sociale, religioase, culturale și al progresului prin studiu se va afla sub presiunea a cinci planete care vor tranzita casa a IX-a, a Lunii Noi din 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°:46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare. Posibile schimbări de viziune asupra unei teme de viață socială sau profesională; efort de menținere a unui echilibru interior pe fondul presiunilor exercitate asupra nativului. Nu sunt excluse controversele sau disputele pe teme importante în mediul socio-profesional care îl pot pune pe câte un Vărsător într-o ipostază ambiguă. Nu cădeți în capcana provocărilor și a conflictelor inutile. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, metodele subtile și abilitățile de prezentare în fața opiniei publice vor fi atù-ul nativilor.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, dorința de afirmare la locul de muncă sau succes obținut prin desfășurarea unei activități profesionale. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, în relațiile parteneriale posibile abordări ale unor probleme ce-i leagă pe nativi de alte persoane sau instituții care le vor permite să obțină informațiile necesare unei abordări ulterioare bine documentate. Între 2 octombrie, după ora 01:20′, și 4 octombrie, la prânz, casa banilor și a bunurilor de mare valoare va sta sub semnul Lunii Noi din 2 octombrie care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°:46′) și se va asocia cu o eclipsă de Soare, context care va accentua nevoia de consultare și de temperare a dorințelor care, iată, în ciuda capacității Peștilor de a rezista, nu le-au adus nici un beneficiu și nici nu există vreun indiciu că această abordare ar trebui menținută. E nevoie de nuanțări din alte perspective sau poate că, toate aceste recalibrări se vor face pe fondul apariției unei situații deloc liniștitoare care le va sugera metoda de a obține ceea ce doresc. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, perioadă plină de sensibilitate și inspirație care le va da aripi Peștilor din punct de vedere spiritual, cultural sau sufletesc. Nativii vor fi creativi, se vor bucura de evenimentele vieții culturale, artistice sau religioase pentru a trăi în vraja binefăcătoare a unor experiențe menite să le ofere minții și sufletului lor prilejuri de bucurie. Întreaga săptămână, un trigon regal pe semne de Apă, alcătuit din patru și, apoi, din cinci planete, le va alimenta casa I a personalității, a V-a a creativității și vieții sentimentale și a IX-a a vieții intelectuale și a preocupărilor superioare cu influxurile înălțătoare dar și recuperatoare, dătătoare de speranță și bucurie de viață.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții