Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

miercuri, 4 septembrie 2024

Horoscop dragoste 5 septembrie 2024



Horoscopul zilei de dragoste 5 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.



Horoscop dragoste 5 septembrie 2024. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, duminica 5 septembrie 2024. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Mai departe, horoscopul pentru fiecare semn astrologic în parte: Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ideea de succes, pentru multi oameni, graviteaza in jurul banilor sau al achizitiei de proprietati sau a altor posesiuni. Ingerii iubirii iti spun ca adevarata stare de succes este starea de bucurie. Desigur ca a castiga bani si a cumpara posesiuni minunate activeaza o anumita stare de satisfactie si bucurie, insa a cultiva si mentine o stare de bine a corpului si a mintii este de departe sursa principala de stare de bine si bucurie care le atrage cu usurinta si pe celelalte. Traieste in aceasta stare si dragostea va fi parte fireasca si permanenta din viata ta.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ingerii iubirii iti spun ca, atunci cand tu oferi atentie unui anumit subiect / om / situatie – prin gandul tau sustinut insotit de emotia ta despre acel subiect / om / situatie – Universul iti raspunde la el. Cand doi sau mai multi oameni trimit aceeasi atentie despre acelasi subiect, se creeaza un vortex puternic de energie pe acel subiect. De aceea se obtin rezultate uimitoare si rapide atunci cand mai multe persoane vibreaza constant similar in aceeasi directie a dorintei. Daca vrei dragoste constant in viata ta, fii in armonie cu persoana iubita.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ingerii iubirii iti transmit ca cel mai mare cadou pe care il poti face pentru cineva pe care il iubesti este sa il mentii drept obiectul atentiei tale, gandindu-te la el, simtind emotii pozitive despre el si viata sa, in timp ce te ocupi ca propria ta vibratie sa fie aliniata cu Sursa de energie divina, deci sa fie o vibratie a bucuriei, iubirii, entuziasmului. Cu alte cuvinte, asta inseamna ca tu sa fii fericit, pentru ca nu poti oferi altcuiva ceea ce tu nu simti, nici macar ca si intentie.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ar fi bine sa remediezi problemele din viata personala si clarifica situatia dintre tine si partenerul de cuplu. N-ai fost cea mai romantica persoana din lume si partenerul poate resimti asta. Ai sansa sa iei totul de la capat, daca iti doresti. Daca esti singur, sarmul si sex appeal-ul sunt de partea ta. Nu trebuie decat sa treci la treaba!

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Ingerii iubirii iti spun ca Universul primeste de la tine toate informatiile cu privire la ceea ce iti doresti in materie de dragoste si inmagazineaza toate detaliile dorintei tale. Astfel, lucrurile pe care tu le ceri sunt pe cale spre tine. Insa tu trebuie sa le permiti sa si ajunga la tine in timpul perfect potrivit. Le permiti cu rabdare si lasa usa larg deschisa prin vibratia pozitiva pe care o trimiti la randul tau in Univers. Universul iti va oferi ceva cu mult mai bine decat ti-ai imaginat.

Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Indiferent ce dorinte ai pentru viitorul vietii tale amoroase, ingerii iubirii iti reamintesc faptul ca viata ta este chiar acum, nu mai tarziu, nu ieri, nu maine, nu cand vei fi batran. Viata ta nu este cand te vei muta in casa noua sau cand vine partenerul la tine sau ti se implineste alta dorinta. Viata ta este acum. Intotdeauna viata ta este data de clipa prezenta. In consecinta, ai face cel mai bine sa te decizi sa te bucuri de viata cu ce iti ofera ea in clipa aceasta, pentru ca nu are cum sa fie mai buna in viitor daca nu este mai buna acum. Clipa de maine se construieste INTOTDEAUNA pe vibratia clipei de azi.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai nevoie de imaginatie ca sa iti construiesti etapa urmatoare a vietii tale amoroase, indiferent daca esti sa nu in cuplu acum. Daca exista anumite dificultati in viata ta, esti chemat sa iti activezi constiinta si sa gandesti la un nivel mai inalt decat cel uzual, tocmai pentru a accesa acea forta a Universului care sa schimbe ce nu functioneaza cel mai bine acum pentru tine.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai nevoie de incredere. Cu cat iti urmezi mai mult intuitia in ceea ce priveste viata ta amoroasa, cu atat vei vedea cum se vor deschide mai larg acele usi potrivite, la acele momente potrivite, dispuse sa te asiste si ajute sa traiesti cele mai frumoase experiente pe care le meriti.Dați dovadă de mai multă pasiune și romantism în această perioadă. Dacă sunteți singuri, sunteți încurajați să fiți mai prezenți în aria socială pentru a vă spori șansele de a întâlni o persoană specială. În orice caz, e bine să profitați de entuziasmul care este prezent acum în viața voastră pentru a aprofunda o relație.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai nevoie de putere. Fa fata oricarei frici sau oricarui blocaj pe care il ai pe planul vietii tale sentimentale. Sa stii ca fiecare provocare este o binecuvantare deghizata, un cadou care te face mai puternic, mai constient si mai plin de viata.Vă bucurați de o energie pozitivă în aria romantică și e bine s-o direcționați spre obiectivele voastre pasionale. E posibil să aveți niște conversații semnificative legate de viitorul unei relații de dragoste. E de preferat să alungați orice vibrație negativă care apare pentru a profita la maxim de posibilitățile actuale.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai nevoie sa crezi in puterea parteneriatelor de orice fel. Dumnezeu ne vorbeste prin oameni. Suntem fiecare unii pentru ceilalti ambasadori ai iubirii, ai pacii, ai armoniei. Dragostea iti vorbeste prin cei din jur si tu la randul tau ai menirea sa o intretii prin tot ceea ce pui si tu in spatiul sacru dintre tine si ceilalti.Aveți grijă ce cuvinte alegeți să le folosiți în această perioadă deoarece pot avea o greutate mai mare decât ați putea crede. Dacă vreți să vă faceți cunoscute anumite puncte de vedere unei persoane e bine să fiți delicați în abordare și să nu porniți conversația de la anumite preconcepții. Probabil respectiva persoană vă înțelege mai bine decât v-ați aștepta.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie sa urmezi o directie clara. Pentru acest lucru, uita-te dupa indicii ce vor veni spre tine in cele mai neobisnuite moduri care sa iti arate pe unde sa o iei, ce sa faci spre a trai o viata sentimentala implinita. Gratia iubirii te va ghida spre exact acele evenimente si experiente de care ai nevoie, exact la momentul potrivit.În această perioadă aveți ocazia de a pune bazele unor noi planuri care să facă parte din rutina unei relații de dragoste. Încrederea voastră de sine este amplificată, ceea ce vă ajută să luați decizii mai bune și să adoptați o perspectivă reîmprospătată acolo unde este nevoie.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie sa asculti acum. Atunci cand te atasezi excesiv de mult de rezultatul final al unei dorinte, este pur si simplu un indicator ca trebuie sa te reconectezi mai intai cu inteligenta divina din tine. Asadar, daca iti doresti foarte mult un anumit rezultat in planul vietii tale amoroase si doar la asta te gandesti si doar acest lucru vibrezi, ia o pauza. Asculta linistea vietii din tine. Vei fi indrumat la momentul potrivit.Poate că a venit momentul să ieșiți din zona de confort în sfera sentimentală. Dacă o anumită rutină nu mai este benefică, e cazul să faceți niște ajustări. Progresul romantic are loc mai rapid decât v-ați aștepta în această perioadă, motiv pentru care e bine să aveți o minte deschisă și să vă urmați ambițiile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții