Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

miercuri, 4 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 5 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 5 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 2 de bate

Cartea simbolizeaza echilibrul, managementul timpului, prioritizarea. Daca esti in dezechilibru vei acorda mai multa atentie zonelor care nu te intereseaza si mai putina celor cu adevarat importante. De aceea este nevoie de o reasezare a lucrurilor in viata ta. Ai nevoie de munca in echipa, de colaborare si o buna comunicare. Succesul va fi garantat.Cartea de tarot 2 de bate face legatura intre descrierea unei stari si o chemare, o invitatie: ea arata ca adoptam o pozitie neutra, indiferenta, in loc sa ne pronuntam pentru o atitudine clara. Situatiile caracterizate de aceasta carte prezinta deseori ceva paralizant. Nu exista nimic ce ar putea fi identificat ca si cauza reala a apasarii si indispozitiei noastre si totusi, simtim cat se poate de limpede, ca ceva foarte important nu este OK. Cartea de tarot 2 de bate reprezinta acele perioade in care apreciem ca totul este, pur si simplu, „dragut". In fond insa, ne-am retras pe o pozitie de indiferenta si nu ne implicam in nimic. Ne-am ecranat atat de eficient incat nimic nu ne mai poate misca interior si asistam, aproape fara participare, cum se scurge viata pe langa noi. Din aceasta stare letargica putem incerca sa transformam ideile in convingeri si intentiile in fapte, angajandu-ne cu tot sufletul in ceea ce intreprindem.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 3 de bate

Cartea sugereaza munca in echipa, implinirea, colaborarea invatarea. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul ca pentru a avea succes trebuie sa te pregatesti temeinic. Cu cat esti mai superficial, cu atat apele vor fi mai tulburi si mai greu de trecut.In planul constiintei am atins un nivel, din care ni se deschide un orizont larg. Fiind constienfi de faptul ca, datorita stradaniilor de cunoastere depuse pana acum am creat un fundament solid, putem in prezent sa aruncam, dintr-un punct de observare superior, o privire in jurul nostru pentru a constientiza, cu multa recunostinta, care este scopul nostru in viata. Baza sigura, conferita de certitudinea interioara legata de larga perspectiva optimista sunt baza pentru o etapa a vietii in care putem sa ne indeplinim sarcinile cu usurinta si sa obtinem succese.In privinta relatiilor personate Cartea de tarot 3 de Bate inseamna ca am realizat o baza comuna solida, de unde putem sa privim cu incredere spre viitor. Legaturile caracterizate de Cartea de tarot 3 de Bate sunt promitatoare, de lunga durata. In perioadele de singuratate, Cartea de tarot 3 de Bate inseamna ca am creat premisele interioare, poate si pe cele exterioare, putand sa ne asteptam acum la o legatura de durata, plina de viata.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 5 de bate

Bogatia poate fi uneori folosita ca bastion pentru a te feri de oamenii pe care nu-i doresti in viata ta. Si, totusi, nu-i uita daca ai obligatii fata de ei. Poate te-au ajutat la un anumit moment al vietii si poate ca acest ajutor a dus la omul care esti astazi. Indiferent cati bani ai, nu uita niciodata de unde ai pornit. Fii recunoscatori celor care au pus cate o caramida la bazele abundentei tale financiare sau spirituale.Cartea de tarot 5 de bate este o provocare, o masurare a puterilor, o intrecere sportiva. Ne prezinta acele situatii in care suntem chemati, sa ne dovedim puterea. Nu este in nici un caz vorba despre o altercatie dusmanoasa sau chiar distructiva. Este o masurare a puterilor, care poate izvori din dorinta de afirmare, exuberanta, neastampar si care poarta amprenta unei intreceri sau, care se prezinta sub forma primirii unor sarcini ce ne pretind intreaga indemanare. In context, de obicei se manifesta cu o nuanta jucausa, care se transforma in ceva serios doar in putine cazuri nefericite. Nu trebuie sa evitati experientele caracterizate de aceasta carte pentru ca ele ne ofera o ocazie buna si adesea antrenanta de a ne constientiza propriile posibilitati.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 9 de bate

Cartea simbolizeaza curajul, perseverenta, testarea credintei. Tintesti o pozitie puternica pentru obinerea careia este nevoie de mai multa creativitate, de mai multa putere. Victoria pare usor de atins, insa nu este totul chiar atat de simplu. Trebuie sa insisti, sa nu te dai batut, chiar daca va fi dificil.Cartea de tarot 9 de bate reprezinta indaratnicia si rezistenta fata de o situatie sau experienta, de care ne simtim amenintati. Cartea de tarot 9 de bate arata, ca in realitate nu exista nici o amenintare obiectiva, ci faptul ca amintirile noastre legate de experiente dureroase anterioare au dus la aceasta atitudine tematoare. Cartea de tarot 9 de bate reprezinta acea rezerva, care in basme este numita frecvent „inima impietrita". Cartea de tarot 9 de bate exprima faptul ca adoptam o atitudine de arici si refuzam sa ne continuam drumul si sa luam decizii importante. In unele cazuri rare, Cartea de tarot 9 de bate semnifica insa exact contrariul: ca tocmai am facut un pas decisiv si folosim acum intreaga forta, pentru a inchide usa in spate, pentru a ne taia noi insine calea de intoarcere. Desi are o semnificatie pozitiva, intrucat favorizeaza evolutia, Cartea de tarot 9 de bate indica totusi ca am gresit intr-un punct: am fugit si ne temem ca trecutul sa nu ne ajunga din urma. Adevarata despartire, insa, inseamna sa inchei respectiva experienta si sa te simti stapan pe trecut, cu multa siguranta de sine, in loc de a trai cu frica in san.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de spade

Carte simbolizeaza conflictul, tensiunea, pierderea, infrangerea, castigul cu orice pret, tradarea. Atentie la pretul platit pentru anumite lucruri. Te poti bucura de o victorie, dar poti constata ca in spate au fost prea multe sacrificii. Analizeaza daca pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru o anumita actiune nu este mai mare decat beneficiile rezultate.In planul constiintei noastre Cartea de tarot 5 de Spade are semnificatia ca ne aflam intr-o etapa de gandire distructiva, care poate imbraca trasaturi pornind de la irascibilitate si furia distrugerii pana la ura fata de oameni si apologia violentei. In forma sa cea mai ingrijoratoare, Cartea de tarot 5 de Spade exprima o mentalitate de cavaler cruciat, care isi prezinta smerit activitatea criminala ca „virtute", sau o justifica ca serviciu in slujba unei ratiuni superioare. Pe calea cunoasterii de sine, Cartea de tarot 5 de Spade poate reprezenta si prabusirea nemiloasa a unui vechi concept despre lume si viata si, legat de acest aspect, sa indice umiliri profunde - premisa necesara pentru a ajunge, eventual, la mai mult adevar.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 4 de cupe

Accepta esecul sau lipsa de apreciere din viata ta. Fac si ele parte din realitatea ta si e nevoie sa mergi mai departe. Nu ignora importanta spiritualitatii, nu ezita sa ceri sfatul prietenilor apropriati in care ai foarte mare incredere. Situtia este departe de a fi tragica, asa cum ti-o imaginezi tu, insa totul pleaca de la lipsa de claritate si concentrare. Fa-ti timp pentru meditatii si introspectii si vei reusi. A venit momentul sa te “trezesti”.Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 10 de bate

Aceasta carte simbolizeaza povara, responsabilitatea, munca grea, stresul, reusita. Ti se pare ca esti tinut jos de multele responsabilitati pe care ti le-ai asumat. Simti nevoia de mai multa libertate. Toate acestea sunt posibile daca iei fiecare sarcina si o duci la bun sfarsit si intelegi ca nu le poti face tu pe toate. Acolo unde se poate, deleaga pe altcineva sa faca ce nu ai cum face tu.Simtiti o mare apasare si aproape ca ati renuntat la orice speranta. Cele ce s-au intamplat pana acum v-au suprasolicitat. Trebuie sa va odihniti, sa va destindeti, inainte de a decide daca ceea ce v-ati propus merita efortul. Cartea etalata la pozitia 1 va poate furniza un indiciu in acest sens. Trebuie sa va pregatiti pentru o perioada extrem de solicitanta si dificila, in care, cel putin pentru perioade limitate, veti pierde scopul final din vedere. In aceasta faza apasatoare ar trebui sa va menajati mai mult si sa va odihniti mai mult, pentru a putea recupera fortele de care aveti atata nevoie in cat mai scurt timp.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Cavalerul de cupe

Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia, calitatea, angajamentul. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. Poate ca a venit timpul sa iti exersezi mai mult aptitudinile sau sa urmezi cursuri pentru dezvoltarea lor.Cartea de tarot Cavalerul de cupe inseamna ca avem parte de un climat de munca sanatos, de o atmosfera linistita si degajata, in care ne rezolvam indatoririle aproape in joca si cu multa voiosie. In cazul unei reorientari profesionale, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca asezam in prim plan interesele si aptitudinile artistice. Daca insa, pana la urma, ne vom hotari intr-adevar spre o astfel de directie, nu se poate preciza decat tinand cont si de talmacirile celorlalte carti.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Regina de Spade

Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Marea Preoteasa

Pot exista momente in care te vei simti responsabil pentru tot ce nu este bine in acest Univers. Dar nu le poti rezolva tu pe toate. Relaxeaza-te, odihneste-te. Faptul ca iti pasa de oameni este un lucru bun, dar faptul ca vrei sa te transformi in salvator universal iti consuma energia.Cartea de tarot Marea Preoteasa stie ca adevarul pe care il putem spune, nu va fi niciodata adevarul universal. Partea ei luminoasa este expresie a rabdarii, intelegerii, ingaduintei, bunatatii si disponibilitatii de a ierta, iar ca ajutatoare, tamaduitoare isi foloseste puterea fortelor subconstiente pentru binele altora. Partea de umbra, corespunde imaginii vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti, a-i face incapabili sa actioneze sau a le aduce pagube. Insa in talmacirile de Tarot cartea de tarot Marea Preoteasa fost scoasa in relief mereu latura ei prietenoasa, gata de a da o mana de ajutor. In mod traditional, cartea de tarot Marea Preoteasa este considerata una din cele trei carti protectoare, ceea ce corespunde imaginii din mitologia crestina in conformitate cu care, Eroul care se afla sub protectia fecioarei este invulnerabil.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Soarele

Nu ai intotdeauna energia, motivatia si vitalitatea pentru a te ocupa de atat de multe lucruri cate vrei. Dar acest lucru nu este ceva rau! Ci este un semn ca nu iti organizezi mai bine timpul si prioritatile. Da-ti voie si sa te bucuri pur si simplu de viata!Cartea de tarot Soarele arata trezirea, inflorirea maturizarea, care poate fi pusa sub semnul egalitatii cu adevarata reprezentare a notiunii „de sine". Se adauga increderea si siguranja de sine, cunoasterea de sine, constiinta de sine, independent si, in ultima instanta, natura victoriei asupra acesteia, sub forma altruismului, a dezinteresului de sine. Acest aspect nu trebuie confundat cu acel „sindrom al acordarii de ajutor", care, in nemasurata sa dorinta „de a se face util", nu este decat expresia abandonarii de sine si fugii de sine.In planul relatiei cu partenerul, Cartea de tarot Soarele indica o perioada cu adevarat insorita, semnificand caldura, lipsa de griji, o mare pofta de actiune capacitatea de a ne bucura si trai din toata inima. Ca eveniment, poate simboliza un concediu reusit. Raportat pe un plan mai porfund, Cartea de tarot Soarele isi arata aici natura sa particulara, grandioasa: el este forta care daruieste fara nici o limita, fara insa a se darui pe sine. Este intruchiparea marinimii, lumina vie ce alunga norii intunecati. Pe planul relatiilor cu partenerul aceasta inseamna: ingrijirea si rasfatarea plina de marinimie, intelegere reciproca si o atitudine de profunda aprobare a respectivei relatii.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Moartea

O schimbare pluteste in aer si este pe cale sa se intample. Nu este nimic de care sa-ti fie frica sau sa te temi ca vei pierde ceva. Dimpotriva, este o transformare benefica ce aduce energie pozitiva. Poate fi ceva mic sau ceva mare, dar care iti va influenta viata intr-un mod semnificativ. Pe plan profesional Cartea de tarot Moartea semnifica in general sfarsitul activitatii noastre de pana acum. Cartea de tarot Moartea ne cere sa renuntam la sarcinile sau pozitia noastra si sa ne golim interior, pentru ca sa fim pregatiti pentru ceea ce va urma. Nu ar trebui sa ne indreptam in mod pripit atentia spre viitor, ci sa incheiem in liniste si pace socotelile cu trecutul si sa ne punem in acest moment intrebarea daca am indeplinit asteptarile puse in noi. Numai in acest mod putem sa ne despartim cu acest sentiment al implinirii. In planul constiintei Cartea de tarot Moartea inseamna ca am ajuns la sfarsitul unui proces evolutiv si trebuie sa renuntam acum la vechea imagine despre lume sau identitate. In context este vorba adesea despre conceptii, pareri sau convingeri, care nu provin in realitate din propria noastra fiinta ci care au fost imprumutate, in timpuri mai vechi de la parinti, educatori sau alte modele, fiind preluate adesea intr-un mod necritic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții