Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 19 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

luni, 2 septembrie 2024

Horoscop tarot luna septembrie 2024



Horoscop Special tarot luna septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Horoscopul fiecărei zodii pentru luna septembrie prin etalarea cărților de tarot – Pe măsură ce urmăriți semințele pe care le-ați plantat în această vară, cum acestea continuă să crească, sunteți chemați să evaluați dacă puteți menține impulsul pe care l-ați câștigat până acum. Luna aceasta vă va permite să vă ajustați perspectiva și abordarea pentru a vă atinge obiectivele. Organizați-vă și rămâneți concentrați, astfel încât să navigați spre victorie! Pentru fiecare semn zodiacal, etalarea cărții de tarot prevede șanse și oportunități unice, dar și indicii potrivit cărora trebuie sau nu să mergeți către o anumită direcție!


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic,lunar care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Regele de spade

Luna aceasta va fi despre multă planificare și responsabilități noi. Stabiliți bazele pentru ceva care ar putea dura mult timp. Este în regulă să vă luați timp și să vă asigurați că începeți ceva cu cel mai bun picior înainte, cu încredere și speranță.Distantati-va pe cat posibil, pentru a va putea face o imagine cat mai obiectiva asupra situatiei in care va aflati. Macar de aceasta data, lasati la o parte orice prejudecata, dorinta sau inchipuire, precum si preocuparile privind finalitatea, si analizati-va intentiile cu un ochi cat se poate de critic. Puneti sub semnul intrebarii toate presupunerile si modurile de procedura de pana acum, trecandu-le, punct cu punct, prin sita aprecierii de „corect sau gresit". Cu ajutorul cunoasterii astfel dobandite va veti imbunatati in mod simtitor, sau poate chiar va veti schimba complet, conceptia asupra problemei in cauza.Fiti sceptic fata de sentimentele, simturile si dorintele dumneavoastra si in general, fata de orice aspect emotional. Cumpaniti, cu raceala si in liniste, daca aceste lucruri va sunt intr-adevar de folos. Folositi-va rafiunea pentru a dobandi claritate in sfera sentimentala si a va elibera, daca este necesar, din eventuale situatii de dependenta sau complicatii.

Horoscopul tarot Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarod TAUR Regele de bâte

Este important să vă împărtășiți resursele și timpul luna aceasta. Contribuția și efortul vostru sunt de neprețuit și este nevoie disperată de ele. Alții nu numai că își vor exprima recunoștința pentru asistență, dar veți fi despăgubiți în consecință. Ce s-ar face cei din jurul vostru fără voi?Pana acum ati abordat problema din punctul dumneavoastra subiectiv de vedere si porniti de la premisa, ca totul nu este decat o problema de vointa. Puterea dumneavoastra de convingere va este de mare folos. Totusi, ar trebui sa cumpaniti daca, nu pierdeti prea mult timp analizand situatia, fara sa actionati.Nu va lasati iritat de presupunerile tematoare si ezitarile caracteristice spiritelor limitate, ale celorlalti. Permiteti-va un punct de vedere absolut subiectiv si incumetati-va sa intreprindeti un gest important. Gandirea dumneavoastra pozitiva va conduce la tinta.Aveti o credinta puternica, sunteti convins de justetea cauzei dumneavoastra. Curajul dumneavoastra constituie premise importante. Probabil ca la capitolul autocritica nu o duceti pera bine. Chibzuiti, daca ati alocat suficient timp pentru ca sa va puteti realiza intentiile, in ciuda eventualelor vicisitudini. Lasati-va condus de puterea credintei si certitudinii dumneavoastra interioare. Trebuie sa ramaneti fidel conceptiilor si principiilor dumneavoastra morale. Trebuie sa aveti incredere in puterea dumneavoastra justiara, in aceasta problema, de maretia dumneavoastra interioara.




Horoscopul tarot Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Șapte de monede

O explozie bruscă de inspirație vă va oferi impulsul de care aveți nevoie pentru a cuceri și îndeplini un obiectiv de lucru. Ideile vor curge spre voi sub multe forme, dar mai ales prin visele voastre. Asigurați-vă că vă scrieți gândurile, astfel încât să le puteți urmări și să le duceți la îndeplinire!Sunteti linistit, calm si poate putin cam ganditor. Ingaduinta dumneavoastra este o atitudine categoric pozitiva. Vedeti ce va propune cartea de la pozitia 5, astfel este posibil sa nu va treziti la timp pentru rezultatul final.Fiti constient de faptul, ca realizarea intentiilor dumneavoastra necesita, probabil, mai mult timp decat ati apreciat initial. Daca veti da dovada de rabdare, puteti fi sigur de succes. Nelinistea si graba pericliteaza reusita, in timp ce atentia calma si plina de amabilitate va va fi de un deosebit folos. Aratati-va chibzuinta, precautia, precum si faptul, ca sunteti dispus sa acordati proiectului dumneavoastra timpul necesar pentru a se maturiza in liniste. Ingrijiti-va cu mare atentie de planul dumneavoastra si nu lasati sa planeze nici o indoiala in legatura cu faptul ca, la nevoie, sunteti in stare sa dezvoltati suficienta rabdare pentru a lasa lucrurile, pur si simplu, sa mearga pe drumul firesc.

Horoscopul tarot Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Trei de cupe

Luna aceasta, s-ar putea să vă simțiți subconsiderați și trecuți cu vederea, dar continuați să lucrați din greu. Există lucruri care se reunesc în spatele scenei, care vor face ca totul să merite în cele din urmă. Așteptați o surpriză majoră la sfârșitul lunii!Va simtiti coplesit de fericirea si recunostinta pe care o resimtiti. Pana acum, v-ati bucurat de situatia in care v-ati aflat, fiind vesel si bine dispus. Cartea etalata la pozitia 6 va va arata, daca va mai puteti ingadui sa zaboviti la aceasta serbare a bucuriei sau daca nu este cazul sa va pregatiti pentru primirea de noi indatoriri.Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu. Ati lasat impresia de veselie si lipsa de griji, celebrand prilejul cum se cuvine. V-ati aratat recunoscator si implinit, radiind pozitiv asupra celor din jur. In cazul in care si cartile etalate la pozitiile 2 si 3 confirma ca acest mod de manifestare corespunde atitudinii dumneavoastra interioare, nu ar trebui sa renuntati la aceasta stare de spirit, ci doar sa o completati, in sensul talmacirii cartii etalate la pozifia 5. Permiteti si celorlalti sa ia parte la bucuria dumneavoastra. Aratati tuturor ca sunteti fericit, recunoscator si bine dispus. Dati o serbare si petreceti impreuna cu prietenii dumneavoastra.

Horoscopul tarot Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Șapte de bâte

Când nu-ți poți pune inima în ceva, acesta este un semn că este timpul să schimbi direcțiile. Ați lucrat din greu la asta de ceva timp și ați investit mult. Va fi inconfortabil să faceți aceste schimbări, dar este necesar pentru creșterea și împlinirea voastră finală.Recunoasteti faptul ca trebuie sa treceti in defensiva sau ca trebuie sa luati atitudine si sa va impuneti impotriva unei persoane sau unei majoritati ostile. Trebuie sa va ganditi foarte mult care va sunt punctele tari si de ce avantaje puteti beneficia, precum si in ce mod puteti obtine maximum de foloase din acestea. Nu uitati sa va evaluati si propriile slabiciuni. Aveti sanse bune de a iesi in avantaj.Simtiti ca sunteti tratat cu invidie, rea vointa sau ca vi se opune rezistenta. Aveti incredere in capacitatea dumneavoastra de a face fata acestor atacuri. Cum este cel mai indicat sa faceti fata acestui conflict sau daca nu este cumva totusi mai intelept sa-1 evitati, aflati de la cartea etalata la pozitia 6. Pregatiti-va sa fiti provocat sau sa declansati, prin ceea ce intentionati sa intreprindeti, un conflict in care va trebui sa faceti fata invidiei. Aratati-va un luptator decis, gata sa replice cu promptitudine. Daca va veti pastra atentia treaza, veti reusi sa va impuneti cu iscusinta si in fata unei majoritati.


Horoscopul tarot Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Regina de spade, inversată

Așteptați-vă la lucruri „neașteptate” luna aceasta! Chiar când credeți că totul ajunge la o finalitate, gândiți-vă din nou. Este posibil ca cei din jurul vostru să se clatine sau chiar să se prăbușească, așa că încercați să mergeți cu fluxul cât mai mult posibil. Predarea este cheia.Ati cumpanit pana acum in amanunt intreaga problema, apreciind-o si evaluand-o sub aspect obiectiv. Ar trebui sa fi ajuns la o concluzie. Verificati, in baza cartilor de la pozitiile 1 si 5, daca a sosit momentul faptelor. Adoptati o atitudine critica, de expectativa. Nu admiteti sa fiti impins de la spate sau dus cu vorba sa intreprindeti ceva. Aveti suficiente idei proprii. Deveniti independent in ceea ce priveste puterea de judecata si exprimati-va punctele de vedere cu claritate, fermitate. Pana acum ati avut fata de problema in cauza o atitudine mai degraba rece, distanta, rigida. Independenta dumneavoastra interioara va este deosebit de pretioasa. Sau poate, ati abordat ceea ce preconizati sa intreprindeti in primul rand sub aspect estetic si stilistic. Nu permiteti orice. Fiti deosebit de atent si preocupati-va de independenta dumneavoastra interioara. Sunteti foarte inventiv si plin de idei. Folositi aceste resurse pentru a ajunge la o atitudine inteligenta, surprinzatoare si neconventionala.

Horoscopul tarot Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Luna

Asigurați-vă că nu puneți prea mult accent pe natura superficială a lucrurilor în această lună. Să vă luați timp pentru a inspecta și a cunoaște lucrurile vă va permite să înțelegeți și să apreciați valoarea lor la un nivel mult mai profund. Adevărul unei situații va fi dezvăluit cu timpul. In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Puterea

Luna aceasta, s-ar putea să vă simțiți tentați să rămâneți în interiorul vostru, dar sunteți încurajați să ieșiți și să explorați. Veți avea parte de întâlniri destinate sau de acel „loc potrivit, moment potrivit”, în timp ce ieșiți în afara zonei de confort. Necunoscutul sălbatic vă cheamă numele la acțiune!Sunteti constient de forta dvs. precum si de faptul ca, pentru ceea ce intentionati, aveti nevoie de multa energie, curaj si chiar de disponibilitatea de asumare a unor riscuri. Porniti de la premisa ca veti reusi daca veti lupta cu toate fortele. Toate celelalte carti va vor indica locul spre care trebuie sa va dirijati in primul rand fortele.Fiti constient ca patrundeti intr-un camp al Puterii, care, pe de o parte va solicita intreaga atentie si capacitate de actiune, dar, pe de alta parte, va confera multa energie, vitalitate si o mare putere de concentrare. Cu constiinta Puterii dumneavoastra, procedati cu indrazneala si cutezanta la ce v-ati propus, iar daca si cartile de la pozitiile 1, 5 si 6 sunt incurajatoare, puteti sa va lasati chiar antrenat intr-o aventura.Ceea ce intentionati sa faceti v-a adus intr-o stare de agitatie interioara si ati trecut la fapte cu adevarata pasiune. Doriti sa faceti dovada, in mod curajos, a intregii forte si impulsivitatii de care dispuneti, sa traiti din plin entuziasmul si placerea. Cartea de la pozitia 6 va poate sa va arate cum este cel mai indicat sa folositi marea forta a sentimentelor dvs. Permiteti pasiunilor dumneavoastra sa izbucneasca, in aceasta problema, intr-un foc intens. Procedati cu multa vigoare la realizarea a ceea ce v-ati propus. Bucurati-va de placerea pe care v-o produce constiinta puterii dumneavoastra. Acolo unde este necesar, actionati cu salbaticie, intr-un mod de neimblanzit.

Horoscopul tarot Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Asul de bâte

Sunteți chemați să găsiți emoția în rutina voastră de zi cu zi. Va fi tentant să vă rupeți atenția pentru ceva nou și distractiv, dar păstrați-vă disciplina. Veți privi înapoi și veți aprecia capacitatea voastră de a rămâne pe drumul cel bun în această lună.In relatiile noastre personale cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza caldura reletiei cu partenerul, plina de vitalitate si trairi intensive, precum si sansa de a ajunge la o relatie cinstita, umana sau de a aduce lumina si caldura intr-o legatura existenta. Este vorba de o crestere a vitalitatii si entuziasmului reciproc, aflata adesea in legatura cu o mare doza de spirit intreprinzator. Cartea de tarot Asul de bate poate semnifica si iesirile pline de temperament sau pasiuni dramatice, de regula insa fara urmari distructive.Ati descoperit sanse de dezvoltare in ceea ce intentionati sa faceti, pe care le puteti transpune in viata. Poate ca v-ati dat seama si de faptul ca aceasta problema este de mare importanta pentru evolutia dumneavoastra. Trebuie mai intai sa va lamuriti daca si cum puteti sa va folositi de aceste sanse. Verificati daca intr-adevar pledati pentru o cauza nobila si prindeti din zbor sansele ce vi se ofera in aceasta situatie. Aveti nevoie de optimism, curaj si putere de convingere. Aceastea se pot dobandi, daca va veti dedica cu trup si suflet intentiilor dumneavoastra. Ati simtit ca puteti acum sa va desfasurati in forta si cu elan. §titi faptul ca indrazneala si puterea de convingere va vor fi de mare ajutor. Intrebarea care se pune este daca ati folosit sansa, pe care ati avut-o, de a amplifica aceste forte. Trebuie sa va luati inima in dinti si sa treceti, cu mult temperament si incredere, la realizarea intentiilor dumneavoastra. Aveti cele mai bune sanse. Entuziasmati-va pentru aceasta problema pentru ca apoi sa actionati energic pentru finalizarea pe care o doriti.



Horoscopul tarot Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Valetul de bâte

Asigurați-vă că vă faceți timp pentru odihnă și relaxare luna aceasta. Munca este o parte importantă a vieții voastre, dar asta nu este tot. Petreceți ceva timp în natură și bucurați-vă de un timp liber de calitate și nu de cantitate.Pana acum ati adoptat o atitudine pasiva si ati sperat in ivirea marei sanse, care sa va scoata din rutina, sau ati asteptat un impuls, o propunere, pentru care sa va puteti entuziasma. Valetul de bate etalata la pozitia 1 va arata, daca asteptarile vi se vor implini, iar cea de la pozitia 6, daca trebuie sa preluati chiar dumneavoastra initiativa.Nu mai ezitati. Trebuie sa asteptati marea sansa, care se ascunde in ea, uitati orice sfiala sau temeri de pana acum si riscati aventura.Pana acum in ceea ce priveste problema cu care va confruntati, ati avut o atitudine de expectativa, asteptand un imbold exterior. Daca ati primit acest imbold, e cazul sa-i dati urmare. Asteptarea dumneavoastra se va dovedi zadarnica si va trebui sa va comportafi in sensul cartii etalate la pozitie. 5Asteptati o sansa, ce vi se va oferi in viitorul apropiat. Aratati ca sunteti pregatit sa va lasati antrenat sa riscati, care vi se pretinde. Aratati-va temperamentul precum si faptul ca nu dati inapoi nici chiar in fata unei probe de curaj. Nu refuzati nici o invitatie sau ocazie, din teama ca nu veti fi in masura sa-i faceti fata.

Horoscopul tarot Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Șase de cupe

S-ar putea să simțiți că te aflați în ceva singuri, dar ajutorul va apărea atunci când vă așteptați mai puțin. Acest moment vă va face să vă simțiți atât de profund conectați la toate lucrurile și vă va consolida importanța comunității. Nu sunteți singuri.V-ati intors privirile spre trecut si tanjiti dupa perioade vechi. Aceste imagini va pot inspira si sa va insufle puteri noi. Daca prin aceasta atitudine, nu faceti altceva decat sa fugiti de realitate, este timpul sa va indreptati atentia in directia indicate de cartea etalata la pozifia 7, in loc sa mai taraganati lucrurile.Intoarceti-va cu gandul in trecut si cautati imagini semnificative pentru situatia dumneavoastra actuala, care pot sa va vina in ajutor. Este posibil sa constatati, ca anumite experiente apuse de mult, ale perioadei inceputului copilariei, au o mare importanta sau constituie cauza pentru proiectele dumneavoastra actuale.Sunteti visator si va lasati patruns de sentimente profunde. Este posibil sa priviti inapoi, cu melancolie, spre visele vremurilor apuse. Sorbiti vraja acestor sentimente, dar nu uitati sa va intoarceti apoi din nou atentia asupra prezentului. Vedeti si ce spune cartea etalata la pozitia 6 despre acest lucru.Intoarceti-va spre visele si fanteziile dumneavoastra ramase neimplinite. Depanati cu voluptate aceste imagini. Duceti-va sa vedeti un film, cititi o carte . Sufletul dumneavoastra traieste din imagini. Dati-i aceasta hrana, pana se indestuleaza. In curand veti simti in dumneavoastra o forta proaspata, invioratoare.Fie ca traiti in trecut, fie v-ati manifestat cam visator. Poate ati obosit, pur si simplu, sa fiti mereu matur. Vedeti daca va puteti permite sa va odihniti in continuare sau nu sunteti cumva invitat sa reveniti la prezentul activ, prin cartea de la pozitia 5.Aratati-va dorurile, dorintele si visele. Puteti adopta fara grija o atitudine mai jucausa si nerealista. Nu va ascundeti sentimentele de nostalgie si melancolie. Cuceriti prin farmecul clovnului trist.

Horoscopul tarot Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Stapanul

Luna aceasta, vor exista o mulțime de decizii care se simt că nu mai sunt în mâinile voastre, dar nu lăsați asta să vă deranjeze. Universul vă cheamă să vă predați. Permiteți cunoștințelor voastre interioare să vă ajute să navigați prin aceste schimbări neprevăzute.Sunteti o persoana foarte stapanita si aveti, fata de ceea ce preconizati sa faceti, o atitudine realista si obiectiva. Capacitatea dvs. de a privi lucrurile in mod critic ar fi trebuit sa va faca sa intelegeti cat de mari sunt sansele si riscurile pe care vi le asumati. Aveji insa grija ca, datorita luciditatii dvs., sa nu alunecati spre un perfectionism lipsit de fantezie si sa verificati corectitudinea atitudinei adoptate cu ajutorul cartii de la pozitia 1. Poate ca ar trebui sa fiti mai flexibil in forul dvs. interior. Trebuie sa procedati cu stapanire de sine si pragmatism. Adoptati o pozitie constructiva, insa verificati posibilitatea de realizare a dorintelor si intentiilor dvs. Daca si cartea de la pozitia 1 va arata ca intentia dvs. poate fi realizabila ar trebui sa muncitii cu tenacitate si consecventa la transpunerea ei in realitate. In caz contrar va trebui probabil sa acceptati sa deveniti mai modest. Pareti o persoana stapana pe sine, o fire inchisa. Pana in prezent v-ati dovedit a fi foarte realista si v-ati urmarit cu tenacitate intentiile. Este posibil ca in context sa va fi manifestat excesiv de autoritara, dura. Dati dovada inteligentei practice si responsabilitatii de care sunteti capabil. Manifestati-va disciplinat si obiectiv. Procedati cu superioritate si intr-o maniera metodica, actionand in prima instanta pentru crearea de limpezime si ordine, integrand opiniile sau curentele contradictorii, pentru ca apoi sa treceti cu tenacitate flexibila la realizarea planului dvs.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții