Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

luni, 2 septembrie 2024

Sfatul lunii septembrie 2024



Sfatul lunii septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Sfatul lunii septembrie 2024 Sfatul lunii septembrie 2024 pentru zodii, în general, este să se ancoreze mai mult în realitate și să renunțe la anumite idei care nu sunt fezabile.Toamna se numără bobocii și ne aduce cu picioarele pe pământ după o perioadă de vară în care ne-am distrat, ne-am relaxat și am trăit tot felul de experiențe interesante. Fiecare zodie are parte de momente extrem de interesante în prima lună de toamnă, însă astrele le trag de mânecuță pentru a evita să aibă necazuri.

Sfatul zilei de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vei tinde să îți reamintești momente neplăcute din trecut, care te vor determina să fii mai reticent cu cei din jurul tău. Vei avea parte de cheltuieli majore, neplanificate, chiar va trebui să cumperi anumite cadouri ce te vor face să fii mai fericit, deoarece vei avea tendința să fii mai altruist.Berbec: Pune-te mai mult pe primul loc și concentrează-te asupra profesiei tale. Numărul norocos al lunii: 9.

Sfatul zilei de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

În urma activităților din ultimul timp care au fost desfășurate la locul de muncă va exista posibilitatea unei măriri de salariu. Emoțiile avute în luna septembrie vor fi mai dificil de gestionat, nu vei fi prea capabil să te controlezi, nici față de șefi. Fă totuși tot posibilul să îți ascunzi sentimentele negative față de aceștia, pentru a nu avea probleme mai târziu.Taur: Renunță la orgolii când ești la muncă. S-a dus perioada în care tai și spânzuri după cum îți vine. Trebuie să fii conștient de locul tău în mediul în care muncești. Numărul norocos: 8.



Sfatul zilei de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Singurătatea îți va fi cea mai bună prietenă, potrivit horoscopului lunii septembrie. Uneori, este indicat să faci acest lucru, pentru a medita, a reflecta spre viitor, dar mai târziu va conduce la gânduri negative, la depresie. Evită conflictele de orice tip! Bucură-te de tot ceea ce te înconjoară, plimbă-te mai mult și relaxează-te!Gemeni: Este momentul să renunți să mai vânezi cai verzi pe pereți și să te apuci serios de treabă. Numărul norocos: 6.

Sfatul zilei de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vor fi câteva persoane doritoare să îți ofere informații prețioase, mici secrete în ceea ce privește mersul lucrurilor în domeniul în care lucrezi. Ai grijă să nu te încrezi în oricine, filtrează mai întâi informația înainte de a o pune în aplicare! În ceea ce privește sănătatea, vei avea câteva dureri articulare.Rac: Implică-te mai mult în activitățile de familie. Oamenii din jurul tău vor apela des la tine. Numărul norocos al lunii septembrie: 3.



Sfatul zilei de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Din păcate, lucrurile nu se vor desfășura așa cum te așteptai, cum ți-ai propus, dar nu îți lăsa acțiunile de izbeliște, nu se știe niciodată în ce conjunctură vei avea nevoie de acele rezultate. Vei fi predispus la o analiză mai profundă în ceea ce privește relația actuală, pentru a schimba câteva aspecte.Leu: Spune ce ai pe suflet, dar ai grijă să nu rănești pe cineva. Toamna asta sinceritatea primează. Numărul norocos: 1.


Sfatul zilei de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Înainte de a debuta ceva încearcă să filtrezi soluțiile, să apelezi la creativitate și să îți găsești motivația pentru a îți finaliza proiectele. O lună de negocieri, discuții și rezolvări în ceea ce privește pregătirea anumitor acte și colaborări. Cei din jurul tău vor tinde să îți fie aproape și să te ajute cum vor putea.Fecioară: Concentrează-te asupra muncii și dovedește că ideile tale nu sunt învechite. Numărul norocos: 5.

Sfatul zilei de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sunt posibile vești bune, vei avea parte de reușite la examene sau la diverse negocieri. Bazează-te pe intuiția, ideile și creativitatea ta in luna septembrie. Dacă vei reflecta mai cu atenție, vei vedea posibilități nebănuite pentru finalizarea diverselor activități. Îndrăznește să visezi mai mult, dar să și lupți pentru ceea ce îți dorești!Balanță: Septembrie este luna în care trebuie să faci pace cu trecutul tău recent ori cu anumite personaje ale trecutului. Numărul norocos: 4.

Sfatul zilei de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cei din familie te vor sprijini foarte mult în această lună, atât financiar, cât și spiritual. Se vor ivi noi oportunități de muncă și de câștig material. Intuiția va fi alături de tine impreuna cu horoscopul lunii septembrie, creativitatea îți va fi și ea o bună prietenă. Dacă vei spune exact ceea ce simți, viața de cuplu va tinde să devină una mai armonioasă.Scorpion: Nu ai timp de pierdut. Trebuie să știi să te miști în viteză în septembrie. Pregătește-te pentru o lună agitată. Numărul norocos: 11.

Sfatul zilei de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Va fi o lună perfectă pentru a îți lămuri anumite aspecte relaționale, dar și pentru a iniția diverse discuții. Totul va decurge de la sine, nu trebuie să îți mai faci griji și să te stresezi pentru lucruri din nimic. Indiferent de temerile pe care le ai, spune ceea ce gândești!Săgetător: Nu ignora sfaturile care nu îți convin. Va veni o zi în care le vei mulțumi prietenilor care nu ți-au cântat în strună. Numărul norocos: 7.


Sfatul zilei de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă te încăpățânezi să ai dreptate mereu, vei tinde să devii neînțeleasă, să te considere lumea că ești insensibilă, că îți pasă doar de tine. Dar dacă vei renunța la rigiditatea de care vei da dovadă, vei putea clădi chiar noi prietenii.Capricorn: Nu bate cu pumnul în masă până nu ești sigur de lucrurile pe care le știi. Riști să cazi în derizoriu. Numărul norocos: 2.

Sfatul zilei de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te afli pe un drum ascendent în ceea ce privește cariera. Septembrie va fi o lună cu un potențial de evoluție, îndeosebi dacă îți vei face mai mult timp pentru a urma niște cursuri, pentru a îți perfecționa talentul pe care îl deții. Urmează-ți aspirațiile!Vărsător: Potrivește-ți bine ceasurile din casă căci în septembrie vei avea mult de alergat. E o lună în care vei avea activitate cât pentru tot anul. Numărul norocos: 13.

Sfatul zilei de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Vei primi o sumă mare de bani tocmai când nu te aștepți, dacă vei lucra în paralel la câteva proiecte. Binele necesar va fi intuiția, ea te va ajuta să avansezi în carieră. La momentul potrivit vei primi un sprijin de la persoane de la care nu te așteptai…Pești: Renunță la prietenii toxici, la cei care te-au amăgit cu tot felul de promisiuni până acum. Este cazul să privești realitatea în ochi, oricât de dură ar fi. Numărul norocos al lunii septembrie 2024: 10.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții