Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

sâmbătă, 5 octombrie 2024

Horoscop tarot zilnic 5 octombrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 5 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Regina de cupe

Regina de Cupe este liderul feminin care patroneaza emotiile, creativitatea si inima. Ea apare in viata ta atunci cand te simti conectat si coplesit de sentimente de sensibilitate si compasiune. Anul acesta vei avea oportnitatea de a te conecta cu inima ta, cu dorintele tale profunde sit e va directiona spre a-ti folosi imaginatia cat mai mult. Daca esti singur, pot aparea oportunitati de a intalni jumatatea pe care o cauti. Sunt sense mari sa cunosti dragostea profunda in acest an.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR 8 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Daca iti apare inversata ea anunta nevoia de renastere. Ceva se termina pentru a lasa loc unui nou proiect. Poate ai incheiat o sarcina la serviciu si incepi altceva, poate ai incheiat o relatie sit e simti pregatit sa incepi o alta. Ceva ce s-a pierdut revine la tine.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regina de bate

Regina de bate poate parea dura, dar daca ajungi sa-i intri la suflet vei descoperi o personalitate magnetica, afectuoasa. Acasa este casnica, in lume este o regina corecta, ferma, rapida la manie daca nu ii sunt ascultate ordinele. Daca iti apare aceasta carte inseamna ca ai nevoie de fermitate si corectitudine daca vrei sa ai succes. De asemenea, daca incepi un proiect, nu te astepta la rezultate rapide. Succesul organic este garantat pe termen lung.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Judecata

Este vremea schimbarii si este posibil sa vezi primele efecte. Ceea ce se intampla astazi este doar inceputul si ai putea fi tentat sa privesti in urma peste cateva zile/saptamani, luni si sa realizezi ce proces transformational uluitor s-a petrecut. Face parte din natura vietii sa nu ramai la fel, sa cresti, sa evoluezi.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU As de spade

Asii reprezinta oportunitatea, iar cel de spade simbolizeaza logica si comunicarea. In acest an se prevede deschiderea unui nou canal prin care cuvintele tale sa ajunga acolo unde trebuie. Pot aparea momente de intuitie majora, de claritate exceptionala, iar adevarul va iesi intotdeauna la suprafata. Pot aparea oportunitati de dezvoltare care vor creste veniturie.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic 3 de cupe

Daca te gandesti sa colaborezi cu cineva sau simti o atractie puternica spre un anumit proiect sau un anumit grup de lucru, acum este momentul sa actionezi. Gandeste-te cum iti poti canalize ideile creative spre un eveniment sau spre un team-building care sa consolideze echipa in care lucrezi. Succesul este asigurat de munca in echipa.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 8 de bate

Se anunta un an fierbinte din punct de vedere amoros. Aceasta carte simbolizeaza actiunea, miscarea, fii pregatit pentru mai multa spontaneitate si aventura. Vei simti acel „curent” care sa-ti faca inima sa bata cu si mai multa putere. Daca esti implicat intr-o relatie, asteapta-te la si mai multa aventura in doi. Poate o cerere in casatorie, poate urmeaza sa va mariti familia. Daca esti singur, fa-ti curajul sa abordezi persoana d ecare este indragostit.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Judecata

Judecata este o carte din Arcana Majora, cu puternice simboluri spirituale. Ea iti arata ca este momentul sa reflectezi asupra ta si sa iti evaluezi actiunile. Poate urma o descoperire, o schimbare, o chemare din partea ghizilor spirituali care te vor pune pe drumul spre implinirea misiunii divine. Conecteaza-te cu sinele superior, ai incredere in propria judecata, mergi inainte fiind convins ca esti pe drumul cel bun. Retine toate lectiile pe care le-ai avut de invatat in trecut si vei lua deciziile potrivite cand va veni vorba despre bani.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de pentagrame

Esti in elementul tau in acest an. Aceasta carte vine ca o confirmare a manifestarii energiei puter pe care o detii. Este anul tau in care trebuie sa te conectezi cu obiectivele cu adevarat importante pentru tine. Se anunta un nou loc de munca sau un proiect major la care sa lucrezi incepand din acest an. Daca este ceva ce ai lasat in urma, termina-l si concentreaza-te pe altceva. Poate aparea o promovare sau marirea salariului.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Echilibrul

Rabdarea este arma ta secreta in depasirea tuturor obstacolelor care iti pot aparea in cale. Da-ti timp pentru a te asigura ca intelegi ce ai de facut, pentru cine, de ce si in ce mod. Aceasta abordare metodica poate sa nu fie ideala si chiar poate enerva vreo cativa, insa nu trebuie sa te lasi influentat de convingerile lor. Rabdarea te va ajuta sa inchei ziua cu cat ma putine greseli.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 5 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Daca apare inversata, ea iti aduce mesajul ca este posibila gasirea unui obiect pierdut, ratacit. Sau poate cineva care a iesit din viata ta vrea sa se intoarca. Poate un partener de afaceri doreste reluarea proiectelor. Ceva ce a fost stricat in trecut se repara.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 4 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca o furtuna te poate lua pe nepregatite. Da, iti place stabilitatea, insa nici nu trebuie sa te lasi doborat de orice lucru care nu iese conform planului. Fii mai flexibil si invata sa te adaptezi oricarei situatii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții