Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

sâmbătă, 5 octombrie 2024

Sfaturi dragoste, în funcție de zodie 2024



Horoscop Sfaturi dragoste, în funcție de zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.Sfaturi prețioase de care ai nevoie în dragoste, în funcție de zodie – Oricine a avut o relație știe că nu este întotdeauna plin de curcubeie și soare. Ca și creaturi ale obișnuinței, avem tendința de a ne bloca în căile sau convingerile noastre, care nu întotdeauna se potrivesc cu ale partenerului nostru, indiferent de zodia acestuia. Și, deși unii oameni pot crede că au întotdeauna dreptate, este sigur să spunem că toată lumea ar putea să primească niște sfaturi înțelepte cu privire la relația lor.



Indiferent dacă credeți sau nu în astrologie, aceste sfaturi vă pot ajuta în relațiile actuale sau cele viitoare. Iată cele mai bune îndemnuri, atunci când vine vorba de relație și de dragoste, în funcție de zodia fiecăruia!




Horoscop dragoste pentru Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Există un motiv pentru care îi numim pe ceilalți semnificativi, partenerii noștri și aceasta pentru că ar trebui să fim cealaltă jumătate dintr-o echipă, care funcționează bine împreună. Dar semnul de foc competitiv Berbec are probleme în a se „juca” corect cu ceilalți, pentru că doresc întotdeauna să câștige, iar această teorie se aplică și relațiilor lor. Încercarea de a-ți înlocui partenerul sau închiderea constantă a ideilor sau opiniilor acestuia deoarece crezi că știi cel mai bine, poate face ca relația ta să se aprindă uneori. Cu toate acestea, o relație serioasă este ceea ce îți dorești cu adevărat, chiar dacă ai impresia că nu îți dorești ceva profund.

Horoscop dragoste pentru Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ca semn fix de pământ, ești predispus să devii nemulțumit în toate domeniile vieții tale și să te determini să încerci lucruri noi, poate fi extrem de dificil. A fi blocat într-o rutină poate face ca relația ta să devină plictisitoare sau învechită, dar va trebui să te aventurezi în afara zonei tale de confort, pentru a menține lucrurile în stare proaspătă. De asemenea, învață să ierți și nu mai judeca. Ai tendința de a tranșa lucrurile drastic și dur de la început, fără să dai ocazia persoanei din fața ta, să îți arate sufletul ei. Fii mai înțelegător și implică-te mai mult și nu mai judeca superficial.




Horoscop dragoste pentru Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Deoarece Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicării, mulți ar presupune că sunt perfecți, vorbind despre probleme în relația lor. Dar, din păcate, nu este cazul. Gemenii fac niște lucruri destul de fanteziste atunci când vine vorba de a se învârti în jurul problemelor lor și își vor folosi adesea abilitățile excelente de comunicare, pentru a evita să vorbească despre problema în cauză. Ei pot încerca să schimbe subiectul sau să difuzeze situația cu lingușire, făcându-i pe partenerul lor să creadă că nu este luat în serios. Tot în această notă, ai tendința de a crede că ești judecat, fără însă să te implici și să intri în miezul problemei. Nu mai evita subiectele importante, implică-te și fă ce trebuie.

Horoscop dragoste pentru Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ca semn de apă, Racii tind să fie foarte în ton cu emoțiile lor și ale celorlalți. Acest lucru îi determină să intre în modul de îngrijire completă, asigurându-se că partenerul lor nu se simte nimic mai puțin, decât absolut adorat și îngrijit. Deși acest lucru poate fi un lucru bun, uneori Racul își lasă propriile sentimente și nevoi să cadă pe marginea drumului, spunându-le la exterior partenerului că nu au nevoie de nimic, în timp ce în interior se simt triști sau neapreciați. Toate acestea au la bază suferințele din trecut și durerea din relațiile anterioare. Vindecă tot ce încă te face să te închizi în tine, elimină orice durere și fii prezent, tu însuți în relația actuală sau viitoare.

Horoscop dragoste pentru Leu (23 iulie - 22 august)

Similar cu nativul Berbec, semnului de foc, adică nativului Leu, îi place să abordeze lucrurile în felul său unic. Acești nativi cred că au cele mai bune idei și gusturi și au tendința de a impune ideile și gusturile respective partenerului lor. Și, deși preferințele lor pot fi de obicei de încredere, Leii trebuie să înțeleagă că uneori trebuie să-și lase partenerul să ia conducerea, dacă vor să rămână pe traiectoria corectă. Astfel, va fi o dovadă de iubire, iar renunțarea, chiar și temporară la mândrie și orgoliu, te va face o persoană mai bună și mai înțeleaptă, iar mai mult decât atât, va duce la creșterea armoniei în relație.

Horoscop dragoste pentru Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară pot fi cel mai rău critic al lor, dar și al celorlalți, întrucât se străduiesc disperat să ajungă la perfecțiune în tot ceea ce fac. Acestea cred că lucrează din greu pentru a obține ceea ce își dorești și, uneori, vor lucra puțin prea mult ,pentru a încerca să-și schimbe partenerul sau să-și îmbunătățească relația. Fecioara trebuie să înțeleagă că lucrurile nu vor fi întotdeauna perfecte, iar împingerea partenerilor lor la schimbare îi va împinge de fapt în a nu mai fi ei înșiși, ci niște persoane asemenea unor marionete și nu de asta ai nevoie alături de tine. De asemenea, încearcă să ai mai multă încredere în tine, gândește pozitiv, chiar meriți iubire și tot ce este mai bun.

Sfaturi în dragoste pentru Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În astrologie, Balanțele sunt reprezentate de instrumente de cântărit, bazate pe principiul echivalării a două greutăți, ceea ce înseamnă că doresc armonie și echilibru în toate aspectele vieții lor. Acest lucru îi poate lăsa într-o stare constantă de indecizie, nesiguri de ceea ce își doresc sau au nevoie cu adevărat. Evident, aceasta nu este o trăsătură excelentă de adus într-o relație, deoarece Balanța poate fi complet fericită în relația ei într-un moment, iar în alt moment, să-și lase în secret ochiul să rătăcească. Balanța trebuie să se examineze pe ea însăși și pe dorințele ei, înainte de a intra într-o relație, pentru a se asigura că este cu adevărat ceea ce își dorește. În plus, nu uita că meriți o persoană asemenea ție alături, adică bună și cu inima mare, așa că înconjoară-te doar de astfel de persoane, nu mai atrage în viața ta oameni nepotriviți.

Horoscop dragoste pentru Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul Scorpion are la fel de multă pasiune, pe cât are intensitate în trăirile lui și se bucură de control în viața lor profesională, precum și în relațiile pe care le are. Cu toate acestea, această nevoie de control poate deveni uneori de-a dreptul posesivă, iar Scorpionul își poate sufoca adesea partenerul, cu capriciile lui obsesive. Dacă acest semn de apă nu-și poate da seama cum să se relaxeze și să devină mai flexibil, relația lui va ajunge să se înece. De altfel, nu te mai împotrivi. Permite-i iubirii să vină la tine, nu mai fugi de ea din teamă și frică. Deschide-ți inima cu adevărat să primești tot ce este mai pur și mai curat!

Horoscop dragoste pentru Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii sunt firi curioase și optimiste, cărora le place să aibă libertatea de a explora și de a încerca lucruri noi. De aceea, ezită atât de mult să se angajeze în orice lucru pe termen lung, cum ar fi locuri de muncă, case sau relații. Aceștia se tem că își vor pierde sentimentul de libertate și vor fi forțați să se stabilească într-o viață sau rutină plictisitoare și banală. Acest lucru îi face să rateze toate lucrurile bune care vin cu o relație angajată sau o carieră stabilă și solidă. Săgetătorul trebuie să lucreze la frica lui de angajament și să înțeleagă că, o altă persoană poate adăuga de fapt fericirea lui, în loc să o ia de acolo.






Horoscop dragoste pentru Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn sunt oameni ambițioși și orientați spre carieră și nu își fac timp pentru altceva, în afară de muncă. De asemenea, pot apărea ca fiind reci sau lipsiți de emoție și le este greu să se deschidă sau să-și arate partea vulnerabilă în relații. Capricornii trebuie să înțeleagă că uneori este în regulă să pună munca sau cariera pe locul secundar și să-și lase sentimentele să ocupe locul central, de dragul relației lor. Mai mult decât atât, adu pozitivism și energii fericite în viața ta, nu mai fi tot timpul negativist și încărcat cu gânduri grele. Ia lucrurile mai ușor, viața poate fi și ușoară și simplă și amuzantă.

Horoscop dragoste pentru Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt indivizi curioși cu propriile lor gânduri și au idei unice. Acest semn de aer tinde să-și petreacă mult timp în cap, gândindu-și calea prin probleme, în loc să-și recunoască emoțiile proprii sau ale altora. Acest lucru îi poate determina să regândească în mod constant lucrurile, în timp ce caută o explicație rațională pentru tot ceea ce se întâmplă. Vărsătorul trebuie să învețe să nu se mai gândească cu capul tot timpul și să înceapă să se simtă cu inima. Doar așa vei cunoaște iubirea adevărată și vei fi prezent cu adevărat în relație. Dă-ți voie să simți și vei vedea cât de bine se simte.

Horoscop dragoste pentru Pești (19 februarie - 20 martie)

Semnul de apă Pești a inventat practic visarea cu ochii deschiși. Acest semn se poate pierde în fanteziile lui și poate avea tendința de a-și idealiza partenerii sau relațiile. Aceasta devine o problemă, mai ales atunci când partenerul Peștilor nu se ridică la înălțimea versiunii romantice din capul lor, determinându-i chiar să renunțe la relație. Peștii trebuie să învețe că punerea celorlalți pe un piedestal nu îi va face decât să dea înapoi, iar acceptarea oamenilor cu toate defectele lor, va face o relație mai fericită pe termen lung. De asemenea, nici tu nu te poți schimba de fiecare dată, pentru a face pe plac celuilalt. Trebuie să găsești un echilibru, să te accepți așa cum ești și să îi accepți pe ceilalți, așa cum sunt.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții