Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 11 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on joi, 10 ianuarie 2013 | 11:25



Horoscopul zilei de azi 11 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Iti place monotonia acestei zile, pentru ca nu apare nimic nou in program care sa te deranjeze. Te poti ocupa de acele activitati de rutina care necesita ceva mai multa concentrare, deoarece, daca ai fi impins de la spate de tot felul de termene limita sau de urgente, nu ai pitea ajunge prea departe. Faci parte dintr-un colectiv in care se lucreaza eficient, tocmai pentru ca nu se resimt orgolii, spirit de competitie sau dorinta vreunuia de afirmare, si, daca fiecare ramane la locul lui si-si vede de treaba, se va ajunge la rezultate bune.

Horoscop Urania Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Muncesti mult, dar nu ajungi la rezultatele pe care le-ai dorit, ci sunt roade mult sub asteptari. Azi trebuie sa te multumesti cu putin, pentru ca eforturile tale nu sunt direct proportionale cu recompensa pe care o poti primi. Aproape ca nu merita sa te agiti prea mult, pentru ca te vei simti defavorizat si chiar jignit de felul cum esti trata. Ca e vorba de bani ca urmare a unui serviciu prestat sau de aprecierile unei comisii, ai senzatia ca altul primeste mai mult decat tine.

Horoscop Urania Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai mare noroc azi in ceea ce priveste oamenii pe care ii intalnesti, pentru ca o astfel de persoana, aparuta pe neasteptate in calea ta, detine cheia la problema care te preocupa. Fii fericit ca ai astfel de tovaras alaturi, fiindca e absolut o aparitie trimisa de providenta! Vei privi aceasta intalnire cu un sentiment ciudat, cum ca nu ar fi deloc intamplatoare, ci a aparut in calea ta cu o misiune foarte importanta pe care ti-o indeplineste cu brio fata de tine.

Horoscop Urania Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Preferi sa tii pentru tine ceea ce stii, pentru ca discretia va conta enorm in situatia de fata. Cei care incep sa spuna prea multe, sa barfeasca si sa impanzeasca zvonuri isi vor crea o imagine proasta in societate, or discretia si sobrietatea cu care tratezi tu problema se vor dovedi a fi solutiile perfecte. Mai bine stai cuminte in banca ta si astepti sa-ti vina randul pentru a spune ceea ce stii decat sa trancanesti vrute si nevrute ca cei din preajma ta si care de fapt nu au nimic de spus! Vorbesti putin, dar ceea ce spui, cantareste enorm!

Horoscop Urania Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu esti tratat asa cum ai merita, dar incearca sa nu ripostezi agresiv, pentru ca reactia adversa ar putea fi si mai dura. Oricat de greu ti-ar fi sa-ti calci pe mandrie si sa tolerezi situatia, fa un efort sa taci si sa inghiti, cu speranta ca va veni si ziua cand iti vei lua revansa. E absolut important sa nu raspunzi cu aceeasi moneda, pentru ca azi conteaza mai mult spiritul de sacrificiu, care nu prea te caracterizeaza, asa e, dar va fi in avantajul tau daca lasi furtuna sa treaca fara a turna gaz pe foc mai mult decat e cazul.

Horoscop Urania Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Gasesti locul ideal pentru a-ti pune in aplicare ideile si daca mai ai alaturi si un grup de suport care are incredere in tine, toate merg ca pe roate. Ai mare noroc de compania in care te afli astazi, deoarece ai alaturi oameni dinamici, dornici de implicare ce vor juca roluri importante in ceea ce ti-ai propus. Vei descoperi cat de importanta este cooperarea cu oamenii care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, oameni bine pregatiti, inteligenti de la care ai si tu oricand ceva de invatat.

Horoscop Urania Fecioara saptamana

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Primesti un sfat autorizat de la un specialist, opinie care te ajuta sa rezolvi cu brio o sarcina de serviciu complicata. Tine cont de experienta mai bogata a altora mai maturi sau mai bine documentati decat tine si tine minte ce iti transmit, pentru ca vei avea de multe ori ocazia sa pui in practica sfaturile de acum. Va veni o zi cand si tu, la randu-ti, vei transmite altora ceea ce altii te invata pe tine acum, pentru ca si schimbul de idei sau de experienta sta la baza evolutiei profesionale oricarui om!

Horoscop Urania Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Timpul trece prea lent, incat iti pierzi interesul pentru ceva care ajunge mult prea tarziu la roadele visate. Tu vrei rezultate imediate, nicidecum proiecte de lunga durata care se ridica greu, dar trebuie sa fii constient ca cele mai bune lucruri sunt cele care se ridica in timp indelungat, nu peste noapte. Esti capabil sa renunti la o activitate daca dureaza mult prea mult, dar inainte de a abandona corabia, gandeste-te daca tinta finala merita atata rabdare. Poate ca da!


Horoscop Urania Scorpion saptamanal


Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu prea poti pune baza pe tovarasii tai de lucru, desi altadata ai avut relatii bune cu ei. Unii sunt neatenti, altii se gandesc la altceva, deci nu se mai concentreaza la sarcinile curente, incat vei avea de multe ori impresia ca esti singur cu toate greutatile pe cap. Adu-le aminte cate mai sunt de facut, ca sa nu iasa din starea de concentrare necesara anumitor activitati in care o eventuala neglijenta poate strica tot. Cand umblati cu acte, cu cifre, cu date, atitudinea jucausa nu are ce cauta!

Horoscop Urania Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Inima ta bate din ce in ce mai tare pentru ca esti incurajat sa te implici intr-o actiune promitatoare. Pui multa pasiune in ceea ce ai de facut si rezultatele vor fi pe masura energiei pe care o investesti. Ai mari asteptari de la ceea ce se cladeste sub ochii tai si fiecare mica realizare de pe parcurs contribuie odata in plus la starea de euforie care te cuprinde. Esti din ce in ce mai convins ca te apropii de un succes deplin, de aceea nu stai nicio clipa locului ci faci pasi mari spre reusita finala.

Horoscop Urania Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te simti cu ceva mai puternic decat toti cei din jur si stii sa te folosesti de acest avantaj pentru a te face auzit. Este sansa ta de a te afirma si de a-ti castiga un loc in fruntea unei ierarhii, pentru ca stii mai multe decat toti dar, mai ales, abordezi o atitudine de invingator, stapan pe sine, ce te motiveaza sa obtii ceea ce doresti. Trebuie sa te pui mai bine in valoare, sa te lauzi, la o adica, pentru ca daca tu nu vorbesti de tine in termeni elogiosi, atunci cine ai vrea s-o faca? Arata lumii care e atu-ul tau si foloseste-l ori de cate ori ai ocazia.

Horoscop Urania Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Institutiile statului devin cei mai mari dusmani ai planurilor tale, pentru ca ai mereu senzatia ca toate usile ti se inchid in nas si nu reusesti sa duci nimic la indeplinire din ceea cea ti-ai propus pentru azi. Birocratia te tine pe loc, te intoarce din drum, te amana pe altadata, ceea ce devine iritant chiar si pentru o fire blanda ca tine, incat vei reactiona dur la orice afront. Reprezentantii acestor institutii parca ar avea ceva personal cu tine, dar nu e asa, ci ei respecta niste legi absurde

Horoscop Urania Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții