Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de Joi 28 Aprilie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 27 aprilie 2016 | 05:23


Horoscop de azi Joi 28 Aprilie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 28 Aprilie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fa un efort sa duci azi la indeplinire un proiect ce se apropie de sfarsit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine sa te eliberezi odata de sarcina! Esti inaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru ca te tot intrebi daca ai facut tot ce se putea face si daca ai ajuns la nivelul cel mai bun. Ai mereu senzatia ca se putea si altfel, ca se mai poate schimba ceva chiar in ultimul moment, dar nu insista sa duci mai departe acest plan, de vreme ce esti pe ultima suta de metri. Aduna-ti fortele si pune punct aici, ca de maine sa te poti gandi la altceva.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie. Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mult, dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur. Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Anturajul in care ai nimerit iti este neprielnic, pentru ca te influenteaza negativ. Ai in jur doar oameni tristi, saraci, bolnavi, cu tot felul de probleme care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar de plans si te monopolizeaza cu ale lor. Oricat ai incerca sa pleci din acel mediu, nu vei scapa de discutiile cu tenta negativa, incat, la finalul zilei, vei vedea ca nu esti deloc in apele tale, ci incepi sa gandesti ca ei. Incearca sa gasesti in preajma ta macar un carlig de speranta sau de veselie de care sa te agati, pentru ca anturajul acesta iti face rau!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era un raspuns de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea veste care soseste, deci te poti relaxa si tu, finalmente, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu te lua dupa prima informatie care iti parvine azi, pentru ca nu va dura mult si ar putea aparea detalii in plus, poate mult mai utile decat cele sosite in prima instanta. E bine sa te informezi din mai multe surse, pentru ca asa vei fi mai sigur de ceea ce afli. Vestile care sosesc azi pot deschide directii complet noi fata de ceea ce credeai ca trebuie sa faci, de aceea cel mai indicat ar fi sa aduni mai multe idei, planuri sau solutii si abia apoi sa discerni care ti se potriveste cel mai bine. Altceva e sa ai un plan de rezerva decat o singura cale de mers!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Apare in preajma ta o persoana ce va deveni eroul acestei zile, ori pentru ca anima atmosfera cu felul lui de a fi (mai energic, mai plin de viata si mai optimist), ori pentru ca iti ofera un ajutor binevenit intr-un moment culminant. Esti mandru de tovarasia cu aceasta persoana, pentru ca ai ceva de castigat de la el. Ori intervine salvator intr-o problema care te preocupa, ori te bucuri de protectia sa si, alaturi de el, ajungi mai usor la un scop propus.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai ocazia sa treci printr-un loc de care te leaga amintiri foarte placute si de care iti era dor. Poate e o calatorie peste hotare spre care te indrepti si care repeta practic un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ai visat mereu sa-l refaci candva. Nu te atrag locurile noi, necunoscute, ci acele localitati in care se afla oameni dragi tie sau care ti-au generat cu mult timp in urma emotii si trairi unice pe care doresti sa le reinvii cu aceasta ocazie. Trecutul revine din nou in atentie.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Iti place sa stai in medii cat mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasa, de aceea vei iesi oriunde vezi cu ochii, cu sau fara un motiv anume. Unde-i loc de socializare, hop si tu, de aceea esti cel mai usor de gasit in spatii deschise, in aglomeratie, in locuri publice, unde dorinta ta de comunicare e satisfacuta din plin. Ce-i drept, unde sunt atat de multe tipuri de oameni, se mai pot incinge si dispute, dar incearca sa le detensionezi cu o gluma, nu tot cu ton ridicat.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera este vesela in jurul tau, pentru ca exista un motiv de sarbatorit, dar tu nu te poti integra acestei bune dispozitii. Esti cu gandul la cu totul alte probleme, desi nu ar merita sa le acorzi atata atentie. Ceilalti te invita sa te alaturi veseliei colective, dar faci opinie separata, pentru ca tu consideri ca nu e momentul sa te distrezi cand ai atatea pe cap. Fa un efort sa termini repede aceste chestiuni ca sa-ti mai ramana totusi putina vreme si pentru divertisment alaturi de prieteni.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atmosfera de la serviciu e cam sumbra, de parca ai lucra sub presiune, sub tensiune, sub supravegherea deloc prietenoasa a unui superior care pandeste greselile oricui. Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, fa tot posibilul sa repari acel aspect, pentru ca supraveghetorul aspru abia asteapta sa-ti descopere punctul sensibil si sa te sanctioneze. Nu lucrezi cu placere intr-o atmosfera atat de apasatoare, si abia astepti sa scapi cat mai repede. Vei termina ziua cu un puternic sentiment de vina, de nemultumire, de esec, doar din cauza celor care te critica sever.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! Iti pui in joc toate talentele, pentru ca tu ai curajul de a incerca si solutii pe care altii le evita din teama de a nu da in bara. Tu, in schimb, ai suficient curaj pentru a incerca si alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru ca stii sigur ca totul are o solutie, daca esti dispus sa incerci. Altii spun din start ca nu se poate, dar la tine nu exista nu se poate! Se poate orice, daca vrei! Iei taurul de coarne si oferi cea mai buna solutie, spre uimirea tuturor celor reticenti si fricosi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții