Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 28 Iulie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 26 iulie 2017 | 19:37


Horoscop de azi Vineri 28 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 28 Iulie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vino cu picioarele pe pamant, pentru ca traiesti intr-o iluzie! Lucrurile nu sunt asa cum ti le imaginezi tu, pentru ca ai ridicat foarte sus stacheta si ai asteptari mult prea mari de la o situatie care evolueaza cat se poate de banal. Nu pretinde sau nu spera mai mult decat poti obtine, deci fii realist cand iti propui un tel, ca nu cumva sa visezi ceva ce nu ai de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs ca lucrurile evolueaza intr-o directie buna, normala, dar nu spre ceva iesit din comun, asa cum ai dori tu, deci priveste sensul in care mergi ca pe directia adecvata situatiei de fata, dar nu o acoperi in lumini stralucitoare.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Relatia cu biserica e ceva mai aparte acum, dar nu pentru ca acolo ti-ai gasi linistea si alinarea, ci pentru ca acolo te cheama o emotie mai trista, o suparare, un eveniment cu conotatii nu tocmai placute. Te apasa ceva pe suflet si simti nevoia unei eliberari spirituale, pe care religia ti-o poate oarecum oferi, dar nu trebuie sa te multumesti doar cu atat. Exista mai multe cai prin care sufletul tau se poate descatusa din gheara sentimentelor negative. O vizita la manastire, o carte cu continut religios, o seara de meditatie si rugaciune in linistea camerei tale, orice crezi ca-ti face bine pentru a scapa de acel sentiment apasator, iti sunt recomandabile.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai tendinta de a trece in revista prea mult lucrurile care n-au mers bine in viata ta. Parca faci o lista a insucceselor si ghinioanelor, si nu e deloc bine! Priveste spre cel care ai fost pana mai ieri cu ingaduinta, iarta-ti propriile erori si iarta-i si pe altii, pentru ca nu vei atinge cele mai inalte varfuri spre care tinzi daca porti dupa tine mereu o povara de emotii negative. Daca reusesti sa inchizi acel capitol pe care nu-l poti accepta, vei fi un om fericit: vei vedea ca dintr-o data prinzi aripi si poti zbura incotro vrei tu, deci descatuseaza-te de ura, de resentimente, de vechi motive de suparare si nefericire. Nu mai au nicio importanta acum!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti in fata unor perspective noi si promitatoare, dar deocamdata nu le iei foarte in serios, si bine faci. Atitudinea aceasta un pic jucausa se va dovedi a fi mai buna, decat sa imbraci haina omului responsabil si sa incepi sa vezi in jur doar probleme. Linisteste-ti sufletul inainte de a face primul pas si inarmeaza-te cu imens optimism, pentru ca reusita finala depinde enorm de gandirea pozitiva si de atitudinea optimista de la start. Ai incredere in sensul cel nou care si se deschide in fata si porneste la drum cu convingerea ca totul se va desfasura ca la carte si vei avea numai motive de bucurie!





Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Esti cam nervos si orice replica ascutita te poate irita si mai tare. Imagineaza-ti ca tu esti un vas cu panze pe o mare si asa foarte agitata. Vorbele celor din jur sunt ca vantul naprasnic ce-ti sufla in panze si ce se intampla in acest caz? Te avanti si mai tare pe marea nervoasa! Ca sa tii sub control furtuna, trebuie sa cobori panzele si sa lasi corabia sa pluteasca in voie pe valuri, pana se linisteste marea, pentru ca daca provoci si mai mult starea de irascibilitate, greu de spus ce iese de aici. Coboara panzele!



Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Desi pe moment ai tendinta de a spune ca nu vei avea castig de cauza intr-un proces impotriva minciunii, ai rabdare totusi! E un demers de lunga durata care-ti pune intens increderea la incercare, dar intr-un final adevarul tot va iesi la iveala. Ti se va face dreptate, lucrurile se vor aseza pe fagasul corect, dar trebuie sa astepti o vreme, pentru ca nu ajungi usor la verdictul pe care il speri. Ai depus dovezi in favoarea ta, ai facut toate demersurile corecte posibile, dar acum trebuie sa stai pe margine si sa astepti sa se aseze apele. Uleiul intotdeauna iese la suprafata apei, la fel ca adevarul, dar apa si uleiul sunt inca amestecate. Mai asteapta un pic sa se decanteze…



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti macinat de o problema din trecut si o tot readuci in atentie dupa atata timp. Ar fi trebuit s-o uiti demult, pentru ca nu mai are nici un rost pentru tine, dar faci ce faci si iar vorbesti despre vechile tale motive de suferinta. Lasa-te condus spre viitor, lasa trecutul trist in urma, pentru ca a trece mereu on revista acele fleacuri nu face decat sa-ti rascoleasca sufletul si sa te doara inutil. Exista sigur o solutie de a inchide acest sipet de amintiri neplacute, dar e o chestiune de vointa personala: sa vrei sa faci tu acest lucru cu mai mult curaj. Spune adio acum!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceva iti spune sa nu duci mai departe ce ai inceput, pentru ca au aparut motive de suspiciune cu privire la sansele de succes ale acestei actiuni. Mai bine o amani, o lasi pe altadata, deoarece acum nu sunt intrunite toate conditiile necesare unui succes deplin. Ceva te trage de maneca, iti spune sa fii prudent, sa nu te bagi mai mult decat e cazul, deocamdata, deci ai face mult mai bine daca ti-ai asculta vocea interioara care spune: stai pe loc. Vei vedea ca asa e mai bine, pentru ca in cateva zile lucrurile vor evolua din nou foarte bine, dupa ce hopul care apare acum in cale se va ridica de la sine. Nu depinde de tine sa dai deoparte piedica, tine de altii, tot ce poti face e sa te opresti si sa astepti.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Vestile bune vin de pretutindeni si poti spune ca e o zi fericita, frumoasa, luminoasa. Cele mai bune lucruri se petrec in relatie directa cu ceilalti oameni pe care ii intalnesti, ca atare iesi in lume, socializeaza, cunoaste persoane noi, pentru ca printre acestia se pot afla viitori prieteni de nadejde, potentiali parteneri sentimentali, tovarasi cu care te vei simti pe aceeasi lungime de unda in proiecte de succes. Schimbul de sentimente, de vorbe bune, de complimente merita pus mai bine in valoare, pentru ca la energia pozitiva pe care o emiti tu primesti dublu acelasi gen de energie!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, dar mai ales cu toleranta imensa, deoarece oamenii pe care ii intalnesti astazi sunt greu de suportat. Dai numai peste oameni pusi pe harta, care te contrazic la orice fleac, spun nu la orice propunere, incat tot tu trebuie sa fii cel care renunta la propriile pareri doar pentru a restabili armonia, treci tot tu cu vederea, inchizi tot tu ochii la ce nu-ti convine. Si bine faci, pentru ca exact aceasta atitudine de compromis, de sacrificiu in fata celor din jur, mult prea orgoliosi si incapatanati, e cea care te va scuti de nervi in plus. Taci si suporta, e spre binele tau!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cand nici nu te asteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care il primesti cu inima deschisa. E o schimbare neprevazuta in program, desi aveai altceva de facut, dar asa trebuie sa te adaptezi noilor conditii din mers. Poate si tu trebuie sa pleci la drum pe nepregatite, si, ca de obicei, lucrurile neplanificate in fata carora trebuie sa dai dovada de flexibilitate, sunt si cele care ies cel mai bine. Daca ai avea timp suficient sa le pregatesti pe toate in detaliu nu ar iesi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerand de la tine promptitudine si inspiratie de moment.




Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Relatia cu institutiile statului este in prim plan de parca ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea ta profesionala sau reputatia ta. Lasi impresie buna pe oriunde treci, pentru ca inspiri profesionalism, autoritate, seriozitate, exact acele calitati de care e nevoie in planurile tale curente. Nu te lasa intimidat nici de functia celor cu care discuti, nici de eventualele avertismente care ti se adreseaza, pentru ca nu te simti vinovat de absolut nimic. Esti sigur pe tine, stapan pe situatie, te bazezi pe o experienta bogata in domeniul pe care il practici si pe un bagaj imens de cunostinte verificate si bine documentate.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții