Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 9 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on marți, 9 ianuarie 2018 | 05:51


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 9 Ianuarie 2018


Horoscop pentru femei de azi Marti 9 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cineva se pune in calea dorintei dumneavoastra de a duce un plan la bun sfarsit. Sfaturile pe care vi le da va incomodeaza. Daca nu vreti sa va confruntati cu asta, mai bine tineti planul secret.








Horoscop pentru femeia din Taur

Finantele continua sa fie centrul atentiei dumneavoastra si eforturile depuse isi arata roadele. E o zi a achitarii datoriilor si a platii facturilor. Pe termen lung, toate acestea se vor dovedi utile.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

E pe cale sa vi se intample un eveniment foarte fericit, dar riscati sa il ratati pentru ca nu va deschideti bine ochii. Ar fi bine sa nu mai fiti atat de defensiv si sa profitati de ocaziile care va ies in cale.








Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti deschis si expansiv, dar aveti asteptari prea mari de la o persoana care nu va merita increderea. Distrati-va, dar cu masura!




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca analizati putin, va veti da seama ca unele din prieteniile dumneavoastra va afecteaza in mod negativ imaginea publica. Ati face bine sa faceti "o razie" in randul relatiilor dumneavoastra.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti un pic invidios pe un prieten caruia ii merge perfect in viata amoroasa. Nu e cazul sa va intristati, toate la timpul lor!







Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa va acomodati cu ideea ca pur si simplu, e o perioada in care nu puteti fi inaintea tuturor. Faptul ca sunteti mereu in cautarea idealului va provoaca suferinta in plan emotional, amplificata de problemele din familie.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti stapan pe viata profesionala si pe cea emotionala. Sunteti mai energic decat de obicei si actionati ca un magnet pentru cei din jur. Apare o noutate in viata sentimentala.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iubirea neconditionata pe care ati tot cultivat-o se va dovedi o minciuna, cand veti vedea ca partenerul are asteptari noi de la dumneavoastra. Asta va va face si pe dumneavoastra sa va dati seama ca de fapt aveati asteptari, dar v-ati mintit singur.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti stresat de responsabilitatile pe care vi le arunca in spate cei din jur. Daca nu refuzati unele dintre ele, va veti simti depasit de situatie.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Singurul lucru care va poate deconecta azi e o intalnire cu prietenii. Daca nu va faceti timp si pentru ei, va veti trezi izolat si cu telefoanele inchise in nas.








Horoscop pentru femeia din Pești

Va implicati intr-un conflict in familie si sunteti tamponul intre cele doua parti. Ar fi bine sa ramaneti neutru. Pastrati echilibrul si ramaneti rational!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții