Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Varsator saptamana 26 Februarie - 03 Martie 2012

Written By NIKE B. on duminică, 26 februarie 2012 | 12:17


Horoscop Varsator saptamana 26 Februarie - 03 Martie 2012


Pentru cei născuţi în Semnul Vărsătorului, foarte bună începe să fie Casa Comunicării. Gândesc bine, vorbesc repede, sunt rapizi în procesele mentale, se exprimă cu uşurinţă, sunt novatori, curajoşi, creativi, surprinzători, originali, sunt dispuşi să facă modificări în stilul lor de a gândi, în atitudine, în opţiuni, în selecţiile de toate felurile. Sunt dispuşi să facă experienţe noi cu privire la o chestiune literară, muzicală, plastică, dar sunt dispuşi să facă o serie de experienţe şi cu privire la modul lor de viaţă de fiecare zi.

Îi mână un dor de ducă şi au un acut simţ al aventurii. Vor să plece acum la munte, vor să plece acum la mare, vor să facă fotografii, vor să schieze, vor să facă tot felul de experienţe inedite, uşor periculoase care, tapetate cu puţin senzaţional şi inedit, îi fac să trăiască din plin, intens, juvenil, adolescentin, studenţeşte, etape pe care alţii, mai morocănoşi, le-ar considera senzaţii tari. Nu sunt, în această perioadă, din punct de vedere astral, iubitori de senzaţii tari, cât mai mult de inedit.

Doresc să părăsească rutina, să compenseze monotonia şi să aducă lumină, noutate şi scânteie în existenţa lor.

Deocamdată au noroc şi au parte de destul de multe ipostaze bune şi bine ar fi să le şi cultive, să le dea curs, pentru că, după 18 martie, vor avea parte de tot felul de impedimente şi toată această nostalgie şi toată această dorinţă de eliberare de constrângeri va cunoaşte tot felul de blocaje, încetiniri sau condiţionări din alte domenii de viaţă şi activitate şi abia în a doua jumătate a lui aprilie îşi vor regăsi această stare de entuziasm. Prin urmare, vor intra, pentru destul de multe săptămâni, într-un fel de concediu al plăcerilor şi ideilor, într-un fel de abandon al priorităţilor morocănoase şi nemulţumitoare ale vieţii de fiecare zi.

Deocamdată se poate spune că, pentru aceste persoane, surprizele reprezintă, măcar din punct de vedere astral, o realitate.


Bine-ar fi să reprezinte şi din punct de vedere existenţial cu adevărat. Rămâne, în continuare, Axa Banilor o problemă cu tot felul de nemulţumiri, de interdicţii, de limitări, de restricţii, cele mai multe dintre ele autoimpuse, dar altele provin şi din neseriozitatea unor oameni cu care au lucrat şi care nu i-au plătit, cu care au colaborat şi care nu şi-au ţinut promisiunea, cu tot felul de secvenţe financiare care sunt anapoda, pentru că alţi oameni au abuzat de ei, de încrederea lor, de naivitatea lor, de cumsecădenia lor, de răbdarea lor, şi pentru că este vorba de ipostaze ale abuzului este bine să pună piciorul în prag, să-şi ceară drepturile, banii, să facă demersurile necesare, corecte, legale, eventual chiar şi pe cale juridică pentru a intra în posesia banilor cuveniţi.

Dintr-o altă perspectivă, se poate spune, pentru aceste persoane, există nişte premise interesante legate şi de o atitudine care acum se zdrenţuieşte, se rupe, se hărţuieşte, se şifonează rău de tot, într-o relaţie cu politicul, cu juridicul, cu morala sau cu religia. Devin cam nădădăioşi, ceva nu le place sau încep să nu le placă destul de multe lucruri care creează premisele unei revolte interioare. Sunt supăraţi pe lume, pe viaţă, pe ţară, pe Guvern, pe vecinii de palier, pe o serie de organisme internaţionale. Au senzaţia că multe dintre elementele care îi depăşesc, îi şi coordonează, îi şi strivesc.

Doresc să nu fie controlaţi, doresc să poată crea premisele unei existenţe demne, decente şi autodeterminate. Simt foarte acut presunea mediului şi presiunea unor instituţii asupra lor, chiar şi prin simplul fapt că trebuie să adreseze o cerere sau să dea o explicaţie cu privire la ceea ce fac, gândesc sau lucrează. De aici, şi dorinţa lor de a spune nu, de a fi ostili, de a fi radicali, de a fi sarcastici, de a fi cinici, tocmai pentru a preciza poziţia lor de ostilitate, de respingere, de refuz şi de neacceptare a colaborării.


Li se pare că tot ceea ce vine din afară ca o constrângere este o lezare a identităţii lor şi poate că au şi dreptate. Nu-i condamnăm, Doamne păzeşte!, şi în felul în care ripostează, uneori destul de brutal, de categoric, de-i mai şi sperie pe cei din jur, există un radicalism de care ei dau dovadă acum. Atenţie! Acest radicalism a început şi s-a accentuat în toamna anului 2011 şi va continua aşa, fără nici un fel de măsură şi de jenă, până în octombrie 2012.

După octombrie 2012, ceva se va atentua, se va mlădia, se va nuanţa, se va schimba, aşa încât vor rămâne aceiaşi radicali, dar pe principiul unei vorbe care nu este deloc originale, dar este foarte expresivă şi este foarte adecvată pentru ceea ce se va petrece cu întreaga conduită a Vărsătorilor din toamna lui 2012 încolo, şi anume vor fi o mână de fier într-o mănuşă de catifea. Vor schimba puţin registrul.

Deocamdată, acum, din această primăvară şi până la toamnă, vor fi furtunoşi, aventuroşi şi vulturoşi, adică vor dori să fie percepuţi ca nişte vulturi, să aibă vocaţia şi percepţia şi setea tăriilor cerului, să aibă forţa lor, vigoarea lor, capacitatea de luptă şi spectaculosul care îi transformă în nişte persoane fascinante, de cele mai multe ori.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții