Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul zilnic 28 Martie 2014

Written By NIKE B. on joi, 27 martie 2014 | 06:23

Horoscopul zilei de azi 28 Martie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Anturajul nu te ajuta deloc in ceea ce vrei sa realizezi, pentru ca te influenteaza negativ, te tine pe loc, te face sa te indoiesti chiar si tu de sansele tale de succes. Decat in asemenea mediu ostil si nefast, mai bine te-ai descurca singur, pentru ca nu primesti nici un stimulent de la astfel de oameni. Daca ei au trecut prin esecuri in situatii similare, nu inseamna ca nu mai are rost sa incerci si tu. Fiecare cu norocul lui, la urma urmei, si tie s-ar putea sa-ti iasa perfect, ca atare ramai imun la incercarile lor de a te opri din elan. Nu te lasa coplesit de vaicarelile lor si de povestile lor cu final trist.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Nervii sunt descatusati azi la tot pasul incat ar fi chiar o mirare sa descoperi vreun loc unde lumea ti se adreseaza calm, amabil, manierat. Dai peste tot felul de oameni artagosi, iritabili, recalcitranti, incat e absolut firesc sa-ti sara si tie tandara la un moment dat. Totusi, incearca sa nu aluneci si tu pe panta nervozitatii, in ciuda tonului ridicat si a motivelor de enervare pe care le tot intalnesti in cale, pentru ca ai putea sa tii sub control agresivitatea. Daca torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de cearta, fii sigur ca va duce la o adevarata furtuna, deci de tine depinde cat amplifici tensiunea!


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu asculta de cei care rad de visele tale. Conteaza ce simti tu in privinta planurilor tale, daca tu te simti in stare sa le implinesti, daca tu crezi cu tarie in ele, deoarece unii oricum nu stiu altceva decat sa taie elanul celor care au curaj sa viseze. Tu deja vezi cu ochii mintii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialitatii cu care trateaza ei pe visatori se afla incapacitatea lor de a-si atinge marile teluri in viata si, daca ei nu pot, au tendinta de a-i pune si pe ceilalti in aceeasi oala. Ambitioneaza-te si mai tare ca sa le demonstrezi ca tu poti, si nu tine cont de glumele lor deplasate!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu prea ai cu cine colabora eficient, in ciuda dorintei tale de a construi ceva concret. Cand te uiti in jur, e cam gol sau, chiar daca te afli in cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarasi prea cooperanti. Toate propunerile tale raman fara ecou, nu ating coarda celor care te asculta, ca atare, daca vrei o zi de succes, fa pe cont propriu tot ce ti-ai propus. Nu apela la altii pentru ca unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neincredere (in tine sau in fortele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil. Tu, in schimb, ai un interes foarte bine stabilit si nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treaba, in ciuda tuturor afronturilor si lucrurile chiar evolueaza!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Indoiala te-a coplesit incat nu mai ai incredere in sansele de reusita ale unui plan la care ai muncit mult. Daca nu mai ai sperante de succes pentru ceea ce faceai, incepi, incet-incet, sa renunti la planurile facute. Poate fi ziua unui abandon, dar, inainte de a spune stop, fa ceva pentru a salva ce se mai poate. Daca nu vei incerca nimic, vei regreta mai apoi ca ai abandonat atat de usor, poate mai exista o solutie, poate se iveste de undeva o idee salvatoare, deci merita sa mai depui cateva eforturi inainte de a pune punct. Chiar si dupa ce se va termina tot, vei ramane cu ideea ca parca ar mai fi existat totusi o cale…

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Astepti un anumit moment caruia ii atribui semnificatii cu totul speciale si fiecare ora care trece te stimuleaza din ce in ce mai mult. Vrei ca totul sa iasa perfect, te-ai pregatit ireprosabil, astfel incat, atunci cand vei trai efectiv acel eveniment, sa ai numai motive de mandrie pentru ce ai realizat. Mai apar informatii sau detalii folositoare pe parcurs, semn ca eventualele amanari care se mai ivesc, au si ele rostul lor, deoarece mai ofera o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curand. Stai ca pe ghimpi, dar esti sigur ca totul va iesi bine!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

De departe vin azi cele mai frumoase vesti si cele mai utile informatii, ca atare indreapta-ti atentia spre alte localitati sau tari straine, spre cunostintele tale de la distanta, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile marunte din jurul tau, ci priveste dincolo de granitele lumii in care traiesti. Daca pleci la drum, va fi o calatorie de succes, de parca toate vor merge struna de la plecare pana la sosire. Orice iesire din casa poate fi de bun augur, deci nu sta in acelasi loc: schimba un pic traseul tau obisnuit casa-serviciu si retur, pentru ca pot aparea surprize placute.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Te ocupi de un proiect care consuma mari resurse de timp si energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poti continua pe aceeasi cale ca inainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferita. Momentan, esti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivita pentru a schimba lucrurile, preferand sa le duci mai departe in acelasi stil. Nu ai curajul sa alegi acum alta cale, dar fii totusi pregatit pentru o modificare! Chiar daca o mai amani, tot va veni ziua in care va trebuie sa schimbi directia, dar poti folosi acest ragaz pentru a trece in revista nivelul la care ai ajuns si sa revizuiesti strategia pentru ceea ce va urma.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Vestile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, daca te-ai preface ca nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai usor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care sufera, care trec prin momente dificile in cuplu, despre esecuri profesionale. Desi nu sunt ale tale, personal, nu poti ramane de piatra fara sa reactionezi cumva la tot ce auzi, dar incearca sa nu te incarci de aceste energii negative. Nu-i poti ajuta, nu poti prelua pe umerii tai ceea ce ii chinuie pe altii, deci tot ce poti face e sa ramai detasat si sa accepti ca… asa e viata!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Muncesti cu pasiune, pentru ca te ocupi de un proiect care are si implicatii financiare excelente, dar si un sentiment de satisfactie interioara. Cand lucrezi cu placere, e clar ca si rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins ca ceea ce te asteapta la final va aduce fericire in suflet, dar si bani in cont. Merita efortul, oricat de greu poate parea, si cum esti suficient de bine motivat, nu conteaza cat va mai dura pana se vor vedea efectele. Important e ca ai garantia ca la capat te asteapta ceva minunat!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Este o zi a emotiilor extreme, caci poti trece de la fericire la disperare intr-o clipa. Sau invers: acum esti jos, lipsit de orice speranta, si apare ca din senin un miracol care te propulseaza direct in varf. Nu privi lucrurile ca si cum nu mai pot fi modificate, pentru ca surprize pot aparea oricand si te poti trezi in fata unei masive rasturnari de situatie. Nici fericirea nu ramane vesnica, nici suferinta nu tine la nesfarsit, ca atare trebuie sa fii constient ca poti cunoaste ambele fete ale medaliei in aceeasi zi: si sus, si jos, dar asa e viata: un montagne russe continuu!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții