Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscopul zilnic 03 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 2 aprilie 2014 | 04:57

Horoscopul zilei de azi 03 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Se naste o dorinta noua in inima ta si pui mult suflet in implinirea ei. Daca mai aduni, alaturi de tine, si un grup mai numeros de sustinere, oameni cu aceleasi dorinte ca si tine, v-ati putea uni cu totii fortele in acelasi sens. Cand vezi ca mai sunt si altii care isi doresc acelasi lucru, parca te ambitionezi si mai mult, pentru ca, daca ar veni din jurul tau doar critici si oprelisti, nu ai mai avea aceeasi putere de a ajunge la capat. Speri mult de la acest plan, tocmai pentru ca isi aduc mai multi contributia la reusita lui, dar sufletul acestei actiuni esti tu!

Horoscopul zilnic de azi Taur

A venit momentul sa te intorci un pic in timp la vremuri mult mai frumoase si mai vesele. Parca ai redeveni copil pentru o zi si te simti bine in aceasta postura, lipsit de griji, bucurandu-te de lucruri de altadata care revin acum in actualitate. Poate treci prin locurile copilariei tale. Poate retraiesti un eveniment fericit de demult care te face inca sa te simti bine. Poate iei de la capat o actiune care nu a avut sorti de izbanda candva, dar acum evolueaza incredibil de repede. Arunca, deci, o privire inapoi in trecut pentru ca ceva bun din alte timpuri revine!


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Uneori, un final de drum e cel mai bun lucru care se poate intampla. Daca tu nu ai curajul sa spui stop pentru a incheia odata si-odata o actiune care nu-si mai are rostul si daca ceva dincolo de tine opreste evolutia lucrurilor, atunci e o eliberare binevenita! Profita de faptul ca un lucru nu mai inainteaza deloc, e semn ca mai bine lasi totul balta si nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor. Abandoneaza acel plan, elibereaza locul de tot ce a avut legatura cu el si apoi incepe ceva complet nou, fara a resuscita ceva deja mort.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te poti desfasura in voie in mediul ostil in care te afli astazi. Ai in jur numai critici care-ti pandesc toate miscarile, sefi severi care abia asteapta sa te prinda cu vreo greseala si, in asemenea conditii, nu poti da randament. Nu poti lucra eficient cand cineva iti supravegheaza cu ochi rai fiecare miscare si sare la gatul tau la cea mai banala abatere, dar nu ai cum sa schimbi lucrurile. Accepta situatia, lucrand printre colegi necooperanti, printre oameni care nu au incredere in tine sau poate nici nu te cunosc foarte bine, ci stau cu ochii pe greselile tale cu o usoara satisfactie.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Vezi cu ochii tai ca un vis in care ai investit energie se duce de rapa si e normal sa fii incercat de regrete si tristete. Nu e chiar asa de grav pe cat pare, e doar un impas trecator ce te face sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe. Lasa lucrurile asa cum sunt deocamdata, chiar daca nimic nu mai evolueaza. O pauza poate fi de bun augur pentru a te detasa de miezul evenimentelor si, dupa o vreme, sa descoperi ca sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii excelente. Acum nu, esti in pasa proasta, ceva lipseste pentru a crede din nou in sansele tale, de aceea nu trebuie sa decizi nimic major, ca sa nu regreti mai tarziu.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Daca vezi ca apar numai piedici in planurile incepute candva, n-ar fi rau sa asculti parerile celor din jur care te incurajeaza sa schimbi directia. Poate tu inca mai speri ca mai ajungi undeva, poate incapatanarea si ambitia nu te lasa sa renunti inca, desi vezi cu ochii tai ca nu mai ajungi nicaieri, dar daca intelegi totusi ca tot efortul tau e in zadar si roadele nu vor sa apara, ar fi bine sa incerci altceva. Nu poti admite faptul ca renuntarea ar fi solutia, dar nu e deloc o renuntare, ci doar o schimbare de macaz, pornind pe o cale paralela, folosindu-te de rezultatele partiale de pana acum. E doar alta viziune!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ti-ai facut mari iluzii cu privire la un eveniment ce suna foarte bine pana nu demult, dar toate sperantele par zadarnice. In loc sa iasa totul perfect, asa cum credeai, aluneci in extrema cealalta, spre dezamagire si esec. Regreti acum ca ti-ai facut atatea vise, ca te-ai aprins atat de tare, ca ai vazut doar partea frumoasa a lucrurilor, desi existau unele semne care ar fi trebuit sa-ti ridice semne de intrebare. Pretul care se cere platit e mai mare decat profitul ce ar iesi din aceasta situatie, si nu-ti convine, deci cantareste bine daca merita.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Afacerile ar trebui sa mearga foarte bine, pentru ca sunt mari sanse sa-ti mai refaci un pic bugetul. Intra sume mai consistente in posesia ta, vanzarile incep sa se mai miste, semnezi un contract promitator sau esti platit ceva mai bine, deci perspectivele financiare incep sa arate bine, totul e sa nu dezechilibrezi tu balanta. Ofertele care ti se fac suna bine, nu le lasa sa astepte, pentru ca norocul nu sta pe loc. Daca tu nu pui mana pe sansa imediat, apare altul care e mai iute in reactii si primeste ceea ce ar putea fi al tau.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Linistea care s-a asezat peste unele planuri iti convine de minune, pentru ca este exact pauza de care aveai nevoie. Fara sa fii impins de nimic stresant sau urgent de la spate, te mai poti relaxa si tu un pic, numai ca tu nu lasi timpul sa treaca pe langa tine inutil, ci profiti de acest ragaz pentru a te gandi la alte idei profitabile. E perfect ca nu e nimic care sa te impinga de la spate si sa ceara de la tine efort suplimentar, pentru ca asa, detasat si calm, vezi altfel lucrurile, descoperind mult mai usor solutii la provocarile momentului.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Se deschide o perspectiva noua in fata ochilor tai, dar nu te poti concentra asupra ei cat timp esti prins in alte probleme. Merita sa te dedici acestei noi directii, ca atare e convenabil sa renunti la ceea ce faceai, sa-i pui punct aici, ca sa te poti elibera de orice sarcina care te-ar putea tine pe loc. Numai de curajul si vointa ta proprie depinde felul in care inchizi capitolul din trecut, ca mai apoi sa-ti canalizezi timpul, energia si atentia spre noua ta cale, deci greul e acum, cand a venit momentul sa spui punct… si de la capat, dar in alta directie!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Esti coplesit de o situatie mult prea dificila pentru puterile tale si tot incerci sa te descurci de unul singur. Ce usor ar fi daca ti-ai lua inima in dinti si ai cere ajutorul! Exista suficiente persoane in jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupa, care au trecut prin situatii similare si ar sti foarte bine ce trebuie facut, dar nu prea vrei sa-ti recunosti limitele sau slabiciunile ca sa nu lasi o impresie proasta asupra ta. Nu ai de unde sa le stii pe toate, deci lasa jena la o parte si cheama alaturi de tine pe cel care te poate scoate foarte usor din acest impas. Sigur ai un prieten adevarat aproape gata sa participe trup si suflet la problema ta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții