Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi 22 Iulie 2014

Written By NIKE B. on marți, 22 iulie 2014 | 00:08


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 22 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi 22 Iulie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cel mai minunat aspect al vieții tale de cuplu din ultima perioadă e că voi doi în sfârșit sunteți dispuși să colaborați! Tu și ființa ta iubită. Azi ești predispus la un mod declarativ, comunicativ emoțional. De accea s-ar putea ca relația voastră să ia o formă mai echilibrată din punct de vedere amoros. Deci, e momentul să spuneți ce simțiți, să dați cărțile pe față. Importantant este să înțelegi că armonia sentimentală pentru tine, perioada curentă vine din intimitatea și profunzimea trăirilor. Probabil domeniul familial, alături de partenerul\a tău\ta devine încet-încet o oază de comfort psihic și iubire reciprocă. Iar adept al acestei inițiative de liniște și tihnă este nimeni altcineva, decât iubitul\iubita ta. Indicat e să înveți să îți coordonezi irascibilitatea, astfel încât durabilitatea relației și căminului tău, nu cumva să fie pereclitat!


Horoscop pentru femeia din Taur

Cu siguranță marcajul curent de ordin emotiv se face pe domeniul intim, casnic, sentimente pure, sincere și pline de profunzime. Ai nevoie de stabilitate și siguranță în viața ta de cuplu. Iar de curând se pare că destinul tot încearcă să facă ordine vizavi de ceea ce nu mai ai nevoie, ca evoluție. Și să îți pună în schimb în calea ta parteneri, valori de alt nivel relațional. Se pare că, în mare măsură fericirea amorului vostru are nevoie de etalare verbalizată a sentimentelor. Ești mai dispus\ă să faci dedicații, declarații amoroase și să ți se facă la rîndu-ți. Mai ales atâta timp cît iubitul\a tău\ta e suprasolicitat\ă într-un grafic demențial de servici. Sau la mare depărtare de tine, într-o călătorie legată de carieră și profesie. Asta vă va ajuta să vă susțineți reciproc, să vă apreciați pentru ceea ce faceți și ce reprezentați unul în viața celuilalt. Zi favorabilă fundametării valorilor relaționale!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Tu ești îndrăgostit\ă pînă peste granițe. Ai nevoie să îți marchezi în mod decisiv și clar necesitățile tale vizavi de relația pe care o ai. Cât și obligațiunile pe care ești în stare să le susții cu brio. Pentru asta, mai ai nevoie si de colaborarea partenerului tău de viață. Cu care se pare că e încă dificil să găsești un numitor comun. În a vă spune adevăruri și a numi toate câte vă macină pe nume! Ai mare nevoie de o colaborare, de crearea unui gen de amiciție. Dar pentru asta este nevoie de răbdare, diplomație, înțelepciune și multă multă putere de autocontrol. Indicat ar fi ca stările de gelozie și suspiciuni să le transformi mai degrabă în oportunitate de evoluție. Atât pentru lumea ta emotivă cât și relația ta curentă. Zi în care ai noroc în iubire, dar cu mențiunea să nu te autoiluzionezi prea mult și să depășești tensiunile cu calm și încredere!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi ziua e favorabilă reveriilor melancolice, stărilor de romantism și aducerilor aminte. Probabil viața ta sentimentală va avea tendința, să se consume mai mult în incinta lumii tale fanteziste. Plină de vise și închipuiri de basm. Pe undeva această stare va bloca realitatea vieții tale de cuplu. Și totodată, la un moment dat al zilei s-ar putea să ai o mică dezamăgire în viziunea ta. Asupra idealului tău legat de iubire, persoana dragă și cursul evenimentelor. Mare atenție, pentru că s-ar putea ca în ultima vreme ființa iubită să posede o tendință către manipulare emotivă. Iar asta să îți producă neclaritate mentală. Important e să lași spațiu liber fiecăruia dintre voi și să privești legământul vostru mai pragmatic și vizionar. Pentru că e un moment în viața ta cînd se pot cimenta emoțiile, inclusiv și o relație la care visai. Exact din cauza asta lasă totul să decurgă lejer, clar și constructiv.


Horoscop pentru femeia din Leu

Azi s-ar putea să legi o prietenie de suflet cu cineva de sex opus. În aceeaşi măsură există probabilitatea, ca energia zilei curente să îţi aducă o doză de echilibru emoţional. Astfel, te vei simţi probabil mult mai iubit/ă, mai importantă. Vei avea nevoie de atenţie maximă de la cel/cea pe care o/îl iubeşti. Pentru a păstra deplinătatea satisfacţiei, ar fi indicat să urmăreşti calmul tău interior şi modul de comunicare vizavi de persoana iubită. Deoarece în această perioadă anume acest sector al verbalizării e mai tensionat, încearcă să nu mai baţi apa în piuă pe teme expirate sau nonsens. Aveţi nevoie ambii de spaţiu emoţional, cât şi de evoluţie emoţională! Azi e o zi în care, deziluzionarea poate fi depăşită printr-o claritate mentală a sentimentelor!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi va trebui să fii foarte atent\ă la sentimentele, sau declaraţiile făcute vizavi de persoana ta, de către cineva de sex opus. Sau de partenerul tău de cuplu. S-ar putea o mare parte din astea să nu aibă tangenţe cu realitatea. Sau ai putea necesita astăzi o atât de mare nevoie de atenţie emoţională, încât etalarea plină de tam-tam a stărilor tale, să nu coincidă cu nevoia fiinţei dragi de calm şi afinitate sentimentală. În mare, perioada curentă treci prin nişte stări profunde, bulversante, răscolitoare. Care te pot face să te simţi extrem de gelos şi posesiv. S-ar putea ca fiinţa iubită să îţi ascundă ceva. Iar intuiţia probabil nu te mai lasă să dormi liniştit. Tu decizi, în ce direcţie o poţi lua: una a mediatizării situaţiei sau a unei clarificări mai drastice. Cu urmările şi riscurile de rigoare!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Este un moment oportun cînd pot apărea în viaţa ta idile cu persoane de peste hotarele ţării. Sau pur şi simplu eşti scos/scoasă în faţă, iar admiratorii/oarele sunt cu ochii pe tine. Există, de asemenea o mare probabilitate ca domeniul carieristic să te impună să ţii discursuri în faţa publicului, să îţi etalezi capacităţile oratorice de care dispui. Iar asta să îţi aducă o doză de renume şi recunoştinţă, mână în mână cu atenţia sexului opus. Mare atenţie la cineva care ţi se prezintă drept amic/ă. Ar putea să-ţi aducă dezamăgiri vizavi de intenţiile sale de relaţionare. O zi în care va fi nevoie să combini echilibrat expansiunea emoţională, cu tendinţa ta de a te complace într-o aşa zisă rutină de cuplu!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi ai parte de evenimente tranşante în viaţa ta emoţională. Probabil stările vor fi extrem de profunde, dar totodată există o tendinţă acerbă să te autoiluzionezi din punct de vedere sentimental. Toate trăirile astea te vor face probabil să fii uşor de manipulat de către partenerul/a tău/ta de cuplu, sau de cineva de sex opus. S-ar putea într-aceeşi măsură careva dintre suspiciuni tale, să te ducă în eroare. Sau pur şi simplu să nu aibă nici-o legătură cu realitatea emoţională din cadrul cuplului tău. Oricum această perioadă eşti predispus/ă la flirturi, relaţii amoroase şi sentimente înălţătoare. De aceea toate sentimentele sunt mai mult ori mai puţin, probabil o epavă către stabilirea unei armonii şi echilibru interior din punct de vedere sentimental. Exact opusul perioadei imediat trecute.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi îţi poate apărea o şansă formidabilă de a întâlni pe cineva extrem de important pentru viaţa ta sentimentală. S-ar putea ca această relaţie, dacă urmăreşti să-i oferi cu răbdare timp pentru evoluţie să ducă la o viitoare căsnicie. Totul bineânţeles depinde de tine! În cazul în care ai deja pe cineva, e foarte posibil să se stabilească o relaţie de calm şi romantism între voi doi. Aşadar, perioada asta există extrem de mari şanse să te îndrăgosteşti pe termen lung şi de durată. Probabil a venit momentul să fii gata de schimbări de regie în cadrul viziunii tale, asupra părţii emoţionale din viaţa ta. Aşteaptă-te la surprize în această direcție!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi atenţia ta îndreptată către servici, probabil îţi va crea careva discrepanţe în comunicarea cu persoana dragă. E o zi în care unul dintre mesajele recepţionate poate fi greşit înţeles. Pe de-o parte şi de alta a cuplului vostru. Ai parte de momente din viaţa ta cînd apar o sumedenie de oportunităţi amoroase, dar pe care probabil nu le poţi savura din plin. Din cauza serviciului. Sau lipsei de timp alocat vieţii sentimentale. Indicat ar fi, să echilibrezi disonanţa prin mici atenţii. Un apel telefonic, o ieşire la o scurtă plimbare, etc. Zi în care rutina poate avea tendinţa să te preseze emoţional!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi în care, dragostea pluteşte lejer în incinta relaţiei tale de cuplu. Te simţi amorezat şi probabil simți o necesitate profundă să legalizezi relaţia ta. Se pare că destinul, te pune uşor faţă în faţă cu o oportunitate extrem de favorabilă de a-ţi împlini visul unei căsnicii din dragoste. S-ar putea cu puţin efort să obţii în scurt timp ceea la ce visezi! Partenerul tău de cuplu îţi este părtaş în amor, iar relaţia voastră are numai de câştigat. Zi în care, luciditatea emoţională contează întru fructificarea relaţiei tale de dragoste!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi emoţiile au tendinţa să fie extrem interiorizate! Şi probabil, toată gălăgia din interiorul tău se va rezuma la a-şi trăi prezentul doar în incinta profunzimii simţirilor proprii. Azi e un moment oportun când dragostea cu fiinţa dragă, poate fi împărtăşită într-un mediu intim. Absolut sublim. Acuma ai toate şansele să te amorezezi până peste cap. Ca un/o adolescent/ă. De aceea fă-ţi din fiecare zi, o oportunitate să fiţi doar voi doi împreună, tu şi fiinţa iubită! O cină romantică, o partidă de amor acasă, o baie cu lumânări sunt ideile geniale pentru a vă simţi miraculos azi. Şi a vă trăi iubirea din plin!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții