Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi 23 Iulie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 23 iulie 2014 | 07:49


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 23 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi 23 Iulie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi ziua îți aduce, o oportunitate de a cunoaște pe cineva prin intermediul surselor comunicaționale. Sau pe stradă, la o plimbare făcută în parcul din preajmă. E una din zilele în care, în pofida tensiunilor emoțiile au tendința să te provoace la o idilă de iubire splendidă. Probabil, e una din șansele când te poți amoreza cu succes de la prima vedere. Zi favorabilă, scrisorilor de dragoste și iubirii declarative cu ființa ta iubită. Totodată fii mai atent la intimitatea emoțiilor manifestate de partenerul tău de cuplu. S-ar putea el să aibă nevoie de liniștea și sinceritatea pe care ție probabil îți este greu să i-o dăruiești! Atenție la ieșirile tale excentrice!


Horoscop pentru femeia din Taur

Azi ai nevoie să înțelegi și să percepi, că ceea ce necesiți e destul să pronunți cu voce tare! Sau pur și simplu să dai subtile impulsuri partenerului tău de cuplu. S-ar putea să ți se facă un cadou valoros de la cel drag. Sau pur ți simplu vei simți nevoia să palpezi valoarea relației în care te afli. Să te simți mai în siguranță. Mare atenție la modul tău de a percepe lumea înconjurătoare, prin prisma propriilor subtilități emoționale. S-ar putea ca de la o vreme tiparul tău excentric de subconștient, să nu te mai lase în pace să comunici normal cu ființa iubită. Poate ar trebui să lași deoparte superstițiile și schimbările de dragul schimbărilor. Siguranța e probabil cea de care ai nevoie cel mai mult!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ești în centrul atenției sexului opus. De aceea marea majoritate a flirturilor și ocheadelor s-ar putea să fie direcționate asupra persoanei tale! Energia de care dai dovadă astăzi s-ar putea să te facă predispus, la a te etala prin zîmbete largi și mișcări demostrative. Un mod de a te îmbrăca excentric. Cît și la o doză puternică de încredere în propria persoană! Anume asta te va pune într-o lumină atrăgătoare față de ființa iubită. Sau alți potențiali pretendenți la inima ta. O perioadă în care destinul de asemenea îți poate pune în față o ofertă splendidă de a lega relații de mare succes și cu potențial de viitor.




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi, oricât de dificilă relație nu ai avea cu partenerul tău, s-ar putea ca tu să fii cel care va mediatiza și aplana conflictele. Bineânțeles asta ar fi ideal și absolut indicat. Delicatețea de care dispui, rafinamentul subtil și metoda ta de a colabora, plină de tact te pot ajuta să depășești irascibilitatea fiiței tale iubite. Cu toate că vei avea nevoie de multă răbdare pentru astea, s-ar părea totuși că meritele te vor bucura pe măsură! Vei simți pe propria piele cum e să pui prin dresaj, la picioarele tale o felină! Zi în care calmul interior și echilibrul sentimetal vor fi arma ta de cucerit atenția iubitului\iubitei tău\tale.


Horoscop pentru femeia din Leu

Azi este extrem de indicat să înveți să coordonezi cu emoțiile și ieșirile tale sentimentale. S-ar putea să-ți fie greu, adevărat! Dar ai nevoie de astea mai ales, pentru a nu duce la o ceartă nedorită, geloziile sau suspiciunile tale nefondate! Dacă ești deja într-o relație ar fi ideal să nu lași ființa iubită nici măcar la un pas distanță de tine. Dacă ești liber\ă, există marea posibilitate ca un val puternic de emoții să te cuprindă în mrejele sale. Bineînțeles să îți pierzi capul total nu face! Dar dacă toate căile duc în direcția asta, totuși de ce nu?! Mai ales că aventurile, care ți le pune energia zilei în fața ta azi s-ar putea să crească în sentimente depline, cu potențial mare!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ești predispus\ă la niște sentimente de disconfort psihic și mental. S-ar putea să îți faci o grămadă de-a griji din cauza relației tale cu ființa iubită. Griji, care defapt s-ar putea să fie absolut nefondate. Așa că orice nu s-ar întîmpla și absolut orice nu ți-ai imagina, defapt sunteți pe calea cea dreaptă. Iar despre griji și frici asupra cazului, poate ar fi momentul să nu ți le mai faci!? Ele nu fac altceva, decât doar să-ți demonstreze într-un mod tranșant împotrivirea ta în fața schimbărilor și transformărilor. Vizavi de viața ta emoțională și relația ta cu persoana dragă! Zi în care încrederea e primordială în armonia relației tale!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi, este o zi de mare succes din punct de vedere emoțional și relațional pentru tine. Armonia interioară a sufletului, va avea tendința să se reflecte asupra echilibrului tău relațional. Nu neapărat reprezintă că atmosfera cuplului tău va fi una ideală. Ci doar că ai azi o ideală cacpacitate de a întoarce toate piedicile și tensiunile, într-un mod favorabil pentru fericirea ta sentimentală. Indiferent, dacă ești într-o relație de mult timp sau una curent formată din două minusuri poți face un mare plus. Zi în care contează la maximum armonia relației tale de căsnicie. Și expansiunea unor noi viziuni, care indiferent de graficul încărcat de servici să vă aducă fericirea dintre voi doi!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi ai parte de emoții puternice, profunde și tulburătoare. Deoarece ai probabilitatea să gonflezi realitatea până la maximul admisibilului, ar fi indicat să încerci să echilibrezi asta în privința fericirii relației tale! Tendința ta de a dramatiza, îți poate aduce complicații, așa că mai bine lasă-te lejer purtat de val. Și savurează din romantism! Deasemenea ai nevoie să îți abții decalajul de creșteri-descreșteri emotive, astfel încât să nu sperii ființa iubită și să aibă senzația că e manipulată și posedată. Astăzi e o zi în care, ai nevoie de maximum de calm interior și armonie a simțirilor. Dacă direcționezi forța cu care ești pornit în direcția tematicii iubirii, s-ar putea să ai parte azi de niște partide amoroase speciale.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ziua te poate combina cu cineva de sex opus, absolut împotriva idealurilor tale. Altădată probabil nici nu ai fi observat așa persoană, nici măcar în glumă! Însă totuși poate e un moment în care, va trebui să înțelegi și probabil să tragi și o concluzie pentru tine. Că nu întotdeauna e nevoie despre tangențe comune, ca totul să fie perfect. Compatibilitatea și iubirea poate surveni din combinarea a două personalități absolut diferite. Iar practica demonstrează, că întradevăr adesea opozițiile se atrag. Sunt două lumi diferite, două naturi care ca și principiul yin-yang ar putea să se armonizeze perfect. De aceea azi e o zi când va trebui teoria asta să o pui în practică!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi scutul cu care de atata timp de tot încercuiești emoțional, poate ușor ușor să se topească. Asta se poate demonstra prin simplul motiv că devii mai sentimental\ă, mai romantic\ă și mai predispusă la retrăiri înălțătoare din dragoste. De asemenea te poți simți mult mai ușor de rănit și probabil și foarte sensibil la astfel de demersuri. Din partea ființei tale iubite. Se pare că partenerul tău de cuplu fără rele intenții ar putea cu o mică doză de critică în partea ta, să te facă să suferi enorm. De aceea ar fi recomandabil să îți delimitezi clar emoțiile, așteptările! Iar după acest șablon să-ți creezi și o pistă de atenționare sublimală a partenerului, în privința unei mari atenții în ceea ce face sau zice!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi, ai parte de atâtea evenimente de forță în direcția vieții tale emoționale. Încât probabil te vei simți absolut invadat de atenție din partea potențialelor\lilor partenere\ri amoroși. E o zi în care tu ai predispoziții către romatism, distracție și voie bună! S-ar putea, ca anume asta să te readucă pe un tărâm echilibrat emoțional. Și să te facă să vezi partea bună a lucrurilor din transformarea de personalitate și viziuni de viață, la care ești supus în ultima vreme. Totodată va trebui să înțelegi că, pe undeva idilele de la servici sau combinate cu rutina la fel pot avea mari sorti de izbîndă. De aceea lasă destinul să te ducă către o fericire naturală, neforțată și oarecum banală. Numai astfel vei putea fi fericit în dragoste!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi poți fi cumva dezamăgit în iubire, de către ființa dragă. Nu neapărat reprezintă, că nu vă iubiți sau simțiți diferit decît o făceați. Ci doar că există o clară dizarmonie comunicativă. Sau poate niște așteptări, care nu ți s-au îndeplinit. Prea mari idealuri legate de cel\cea pe care o\îl iubești! Indicat ar fi să urmărești intențiile trecute pline de valoare și nu neapărat cele careva, de azi care s-ar putea să nu aibă prea mari tangențe cu realitatea de facto. A iubirii ce vă leagă! Zi în care contează intimitatea stărilor, sinceritatea, profunzimea. Și probabil oferirea unei șanse de viitor, prin care partenerul de cuplu cu siguranță îți va demonstra revanșa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții