Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Urania Capricorn saptamina 27-02 August 2014

Written By NIKE B. on vineri, 25 iulie 2014 | 08:32


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 27-02 August 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Capricorn pentru 27-02 August 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




În această perioadă reuşeşti să scapi de acele persoane care te trag în jos, şi renunţi la proiectele care nu merg spre succes. Eşti foarte echilibrată, iar ordinea de care dai dovadă te ajută să treci cu bine peste toate dificultăţile pe care le întâmpini. Prin urmare, este indicat sa fiti economi, sa strangeti cureaua. Evitati jocurile de noroc, nu va asumati riscuri financiare, pentru ca riscati sa pierdeti tot ce aveti. Situatia nu se va schimba nici odata cu venirea primaverii.


Horoscop Urania saptamanal Capricorn Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.



Horoscop Urania Capricorn – Pasul Fortunei Capricorn 27-02 August 2014

Horoscop Urania Capricorn Dragoste - Se intrevad schimbari pe plan social incepand de luni cand descoperi ca unele prietenii pe care le credeai solide nu sunt asa cum ti-ai imaginat. In orice caz, iti dai seama in cine merita sa investesti cu adevarat. Daca pana acum nu ai triat persoanele care se afla in viata ta, acum este imperios necesar sa o faci. Nu merita sa-ti pierzi timpul si energia batand la usi inchise!

Horoscop Urania Capricorn Bani si cariera - Daca esti implicat intr-un proiect colectiv sau ai demarat un plan de afaceri cu cineva, impartiti-va sarcinile in mod egal si contribuiti echitabil la bunul lor mers. Se pot strecura erori de comunicare marti, deci nu trage concluzii prea repede sau, in orice caz, nu inainte de a cere explicatii suplimentare. Pana duminica, se vor contura mai clar colaborarile in care esti angrenat.

Horoscop Urania Capricorn Sanatate - Daca te indeletnicesti cu munca fizica martea aceasta ori manuiesti utilaje sau instrumente periculoase, fii cu bagare de seama. Poti fi destul de neindemanatic si impiedicat in cursul zilei, deci nu strica sa-ti iei masuri de siguranta si sa te concentrezi exclusiv pe ceea ce ai de facut. E mai bine sa ai in minte faptul ca paza buna trece primejdia rea decat s-o afli pe propria piele!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții