Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania Sagetator saptamina 27-02 August 2014

Written By NIKE B. on vineri, 25 iulie 2014 | 10:36


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 27-02 August 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.
Horoscop Urania saptamanal Sagetator pentru 27-02 August 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Se evidenţiază faptul că unele persoane din jurul tău sunt parşive şi vor să profite de tine, fapt pentru care trebuie să acorzi o atenţie deosebită mai ales finanţelor. Relaţia de dragoste se poate transforma într-o căsnicie, iar dacă nu eşti angajată într-o relaţie, ai face bine să te bucuri la maxim de libertate. Nu trebuie să îţi ignori sănătatea, chiar dacă nu sunt semne cum că ai avea probleme. Ai grijă să nu îţi pui în pericol viaţa şi să eviţi pe cât posibil să participi la activităţi riscante. Eşti predispusă accidentelor, dar şi depresiei.


Horoscop Urania saptamanal Sagetator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc.


Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Horoscop Urania Sagetator – saptamina 27-02 August 2014

Horoscop Urania Sagetator Dragoste - In mod normal, nu esti o fire tematoare sau paranoica, dar, dintr-un motiv sau altul, saptamana aceasta, dar mai ales duminica, sufli si-n iaurt. Probabil te urmareste senzatia de remuscare pentru unele fapte din trecut sau teama ca o forta nevazuta ameninta armonia de care te bucuri acum. E bine sa fii prevazator, dar nu lasa frica sa te priveze de fericirea care te inconjoara!

Horoscop Urania Sagetator Bani si cariera - Este contraindicat ca viata ta personala sa se amestece cu cea profesionala, iar tocmai pentru ca exista posibilitatea ca aceste doua domenii de viata sa se intrepatrunda candva in apropierea zilei de marti, este vital sa intervii. Unele fluctuatii de ordin financiar care intervin vinerea aceasta s-ar putea sa afecteze bunul mers al unor proiecte sau planuri de viitor. Vezi ce-i de facut!

Horoscop Urania Sagetator Sanatate - Felul in care faci fata stresului, presiunii sociale si framantarilor interioare iti influenteaza direct metabolismul si celelalte procese fiziologice. Daca treci frecvent prin episoade de constipatie sau diaree, probabil ca nu reusesti sa te eliberezi cu succes de energia negativa. In cazul in care te confrunti cu probleme de fertilitate, s-ar putea ca una dintre cauze sa fie de natura emotionala.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții