Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Sîmbatâ 24 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 23 ianuarie 2015 | 10:17


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sîmbatâ 24 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sîmbatâ 24 Ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi vei fi pus în fața unor aparente frici de subconștient. Niște emoții care pe lângă mici doze de răni, te duc într-o lume în care visele iau o formă ușor distructivă. Negativistă. Sau pur și simplu tot ceea ce se întâmplă în cuplul tău, te face să vezi lucrurile într-un mod mai puțin optimist decât înainte. Perioada asta întreagă e una în care relațiile pentru tine sunt extrem de importante. De aceea, orice nu se întâmplă are rolul să te facă mai dornic de schimbări, lucruri frumoase de perspectivă. Azi totuși ar fi indicată o claritate în percepții și gândire.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi ai putea să ai senzația că visele tale îți sunt răpuse de niște senzații de fatalitate. Probabil intuiția ta îți va demonstra realitatea într-un mod mai puțin optimist. Sau poți resimți reversul monedei. Cel în care o doză impregnantă de sentimente puternice să te facă să vrei să sapi în munți, ca să obții exact ceea ce îți dorești. Pentru tine, cuplul tău și ființa iubită. Încă doza de senzații fataliste te guvernează într-un mod ori altul, de aceea este important să lași lucrurile mai lejer, să curgă fluid, fără să încerci să tensionezi și mai mult situația sectorului afectiv. Aceasta te va ajuta să depășești obstacolele suspuse cuplului tău.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru tine, astăzi scena iubirii e cu siguranță gata să te invite într-un joc pasional alături de ființa ta iubită. Fanteziile tale, îți crează un văl difuz și transparent de sentimentalism visător. Iar asta se pare că te ajută să intuiești, ce ar putea face relația voastră absolut magnifică pe tot parcursul zilei. Mare atenție însă, la lipsa de răbdare și tensiune pe care o adopți în cadrul comunicării voastre. Te-ar putea pune în situația în care, cel\cea pe care îl\o iubești să te considere un iritat și nechibzuit. Încearcă să întrezărești, că ființa ta dragă și așa e suprasolicitată emoțional, la fel ca și tine. Mai bine ați merge pe calea amaibilității și al romantismului. Azi contează diplomația și căldura emotivă pe care o adoptați!



Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi dacă vrei să legi o relație sentimentală de mare viitor, tot ce trebuie să faci sau să înțelegi este să nu te opui destinului! Ar fi îndeajuns, la zîmbet să răspunzi cu zîmbet, iar la privirile galeșe îndrepate ție să răspunzi cu același interes. În momentul în care direct ți se va demonstra atenția sporită și atracția fățiș, să nu te uimească asta! Făcînd o concluzionare, astăzi în pofida obișnuințelor tale de a lua situația sub controlul tău, va trebui pur și simplu să te adaptezi destinului. Și unui mers lejer al lucrurilor. Deasemenea indicat ar fi ca în fața propunerilor sentimentale să încerci să răspunzi mai mult cu da, decît cu nu. La inițiativa partenerului\ei cointeresat\ă de tine!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi posibil vei fi nevoit\ă să demonstrezi talentul tău de a conștientiza și prestabili evenimentele cu cîțiva pași înnainte de a avea loc. Asta îți poate aduce un careva sentiment de siguranță și mulțumire sentimentală. S-ar putea ca ziua, să te înzestreze cu capacitatea de a intui stările partenerului tău. Iar pe acest motiv, extrem de facil poți premedita niște ușoare conflicte, care ar putea apărea între tine și ființa ta iubită! Zi extrem de favorabilă intensității trăirilor, pasiunii și stabilirii unui contact emoțional puternic cu ființa iubită. Mai ales din momentul în care vei ști să dirijezi cu scenariul vostru de cuplu.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi pentru a te simți apreciat\ă, iubit\ă și admirat\ă este destul doar să dai priză regiei flirturilor. Cu care vei fi înconjurat\ă întreaga zi, de altfel! Și deoarece, astfel de gen de captare a energiei iubirii nu vine la tine acasă, probabil va fi nevoie să ieși în societate. Undeva într-un club, la distracție sau alte localuri unde cu siguranță îți va fi ușor să întîlnești pe cineva. Indicat ar fi să dai dovadă de multă inițiativă și impuls magnetic, cu care să prinzi în mreje sexul opus. Altfel te poți trezi într-o stare de ușoară apatie emoțională. Lucru nu tocmai favorabil mersului bun al evenimentelor de ordin amoros!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi poți descoperi în tine o careva doză de gelozie! Dacă o vei da pe față sau nu, tu ești dispus să alegi. S-ar putea ca trecutul ființei tale iubite să îți pună inima pe jar! Ideia că ar fi iubit pe cineva dinainte de tine, probabil îți crează un ușor disconfort. Ca o cauză pot fi amintirile care te asaltează. Sau pur și simplu destinul te pune față în față astăzi cu cineva din foștii parteneri ai iubitei\lui tale\tău! Și totuși, indicat ar fi ca înnainte de a da cu bățul în balta altuia să fii sincer cu trecutul tău. Pînă într-un final vei conștientiza faptul, că anume greșelile din trecut v-au maturizat. A-ți evoluat și v-ați întîlnit pentru a fi împreună. Zi în care emoțiile puternice și profunde te vor asalta într-un mod marcant!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi, indicat ar fi să analizezi care ar putea fi cauza sau motivul, pentru care nu poti în totalitate să îți deschizi sufletul?! Să îți lași emoțiile să curgă fluent vizavi de ființa iubită. Poate ar fi momentul să încerci să nu te mai dai drept cel\cea care nu ești defapt. Mai ales că de la o vreme încoace tot ai încercat să dai din piele afară să intri în mofturile persoanei dragi. Gîndește-te că ai o grămadă de-a calități pentru care și așa poți fi iubit. De aceea, azi recomandat ar fi să lași fațeta de super-perfecțiune și să redescoperi în tine naturalețea. Fie mai pală decît idealismul spre care tinzi, în schimb sinceră și realistă.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Chiar dacă astăzi poți avea stări mai tulburătoare, din cauza tensiunii de acasă sau\și de la servici, ar fi potrivit să îți iei un moment de relaxare. Ai nevoie de intimitatea simțirilor și retrăirilor de dragoste. S-ar putea ca între tine și iubitul\iubita ta să se stabilească o careva doză de confruntări de ordin amoros. Ființa dragă tinde să îți petreci cît mai mult timp cu ea în interiorul căminului, iar tu probabil ai nevoie din ce în ce mai mult de atenție, activitate! Atingerea unor țeluri și scopuri propuse! Un echilibru în această direcție ar fi binevenit, astfel încît relația ta de iubire să fie susținută de romantismul de acasă. Totodată, continuînd să-ți pui în valoare capacitățile spre obținerea rezultatelor scondate din domeniul carieristic.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e vreme pentru tine și ființa iubită, de a lămuri situația și dilemele de ordin amoros dintre voi doi. A-ți tot amînat pe diverse motive pînă acum. Poate nu a-ți fost încă îndeajuns pregătiți. Sau pur și simplu relația voastră nu atinsese încă nivelul pe care vi l-ați fi dorit! Astfel, astăzi puteți discuta liniștiți și calmi asupra situației tensionate create. Nu mai e vreme de dat înnapoi. Aveți nevoie de o clarificare și delimitare a importanței rolului fiecăruia dintre voi doi, în viața celuilalt. Insinuările și suspiciunile nu-și mau au locul în cadrul poveștii voastre de iubire.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e vreme pentru tine și ființa iubită, de a lămuri situația și dilemele de ordin amoros dintre voi doi. A-ți tot amînat pe diverse motive pînă acum. Poate nu a-ți fost încă îndeajuns pregătiți. Sau pur și simplu relația voastră nu atinsese încă nivelul pe care vi l-ați fi dorit! Astfel, astăzi puteți discuta liniștiți și calmi asupra situației tensionate create. Nu mai e vreme de dat înnapoi. Aveți nevoie de o clarificare și delimitare a importanței rolului fiecăruia dintre voi doi, în viața celuilalt. Insinuările și suspiciunile nu-și mau au locul în cadrul poveștii voastre de iubire.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi vei avea parte de o magie plină de fericire și împlinire în sectorul vieții tale de cuplu. Această stare de sentimentalism și iubire, practic nu va necesita suplimentare metodici de sporire a indicilor în cauză. Astfel, probabil nu va fi neapărată nevoie de lumînări parfumate, petale de roze sau alte scenarii și regii. Chiar și fără aceste atribute, această seară se anunță a fi una cu totul specială. Plină de pasiune și finețe. O cină romantică, totuși ar putea fi varianta cea mai perfectă, pentru a vă reuni, relaxa și aduce împreună pe un tărîm de vis.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții