Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 februarie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 25 februarie 2015 | 07:57


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi probabil niște mesaje primite de la ființa iubită. Sau pur și simplu o informație, un apel telefonic ceva îți vor crea stări distorsionate, tensionate emoțional. S-ar putea să ți se spună sau să auzi ceva neplăcut ție. Ceva care să te rănească. Sau poate așa percepi tu doar?! Urmărește ca mesajul să fie clar disecat și înțeles fără concavități. Iar în cazul în care nu înțelegi ceva, nu te sfii să întrebi încă o dată. Ca să te asiguri că ceea ce ai înțeles nu cumva e o transpunere a propriilor trăiri și fantezii de subconștient. Azi e vreme toleranță verbală!



Horoscop pentru femeia din Taur

Cea mai marcantă stare în ultima perioadă e una de dezechilibru emoțional. Te poți simți ușor presat\ă sentimental. Pe undeva poate neiubit\ă, netratat\ă așa cum ți-ai fi dorit tu. Și totuși de atenție nu duci lipsa. Indicat ar fi, așa după cum prea bine intuiești și tu să dai mai multă importanță constructivității valorilor cuplului tău. Să pui preț pe viitor, pe lucruri și detalii aparent dureroase, care necesită multă muncă și abnegația propriilor moravuri. Însă care îți vor aduce lucruri de viitor absolut durabile. O relație la care ai visat sau cel puțin una extrem de cinstită și sinceră!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru tine astăzi plimbările, ieșirile în aer liber, comunicarea, interactivitatea mentală și verbală te vor aduce mai aproape de cel\cea pe care îl\o iubești. Ai nevoie azi de multă acțiune. Asta îți va readuce fericirea în cuplu tău. Mai ales atîta timp cît tu chiar ai nevoie de colaborare. Iar ființa dragă e aproape marele obiectiv și țintă zilnică. Ca să păstrezi echilibrul relațional, indicat ar fi să acționezi cu mult tact și diplomație. Așa cum știi tu cel mai bine s-o faci!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi formidabilă cînd satisfacția calitativă emoțională va fi împlinită. Important este să dai din ce în ce mai puțină importanță suspiciunilor tale nefondate, stărilor negativiste și metodicii tale de a săpa în subconștientul tău emoțional, al ființei dragi și al relației voastre. Cu puțină răbdare, încredere, pasiune și devotament s-ar putea să obții rezultate constructive. Azi e o zi cînd valorile cuplului tău primează! Cînd temelia deja fondată e ceea ce contează cel mai mult și trebuie păstrată!




Horoscop pentru femeia din Leu

Pentru tine azi e o zi extrem de oportună unor noi re\întîlniri cu ființa dragă. Sau pur și simplu a unei stări de fericire și dorință de distracție și amuzament. Acu e acu! Cînd chiar poți lua ce e mai bun de la viață. Chiar dacă relația de parteneriat în ultima vreme ți-a adus complicații. Pe alocuri, uneori e nevoie de furtuni ca să înțelegem că curcubeul de după e cel mai spectaculos motiv! Încă mai e indicat să creezi un echilibrium între carieră și timpul alocat ființei dragi!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi vei simți necesitatea unei etalări publice a stărilor tale sentimentale, emoționale. Vei avea nevoie de a te ști iubit\ă, prețuit\ă. Azi e o zi cînd iubirea va fi cea mai importantă preocupare a ta. Poate vei fi predispus\ă la niște stări emotive sporite din care va rezulta o creație ceva! Totuși cel mai important e să lași evenimentele din cuplu tău să decurgă lejer, fără a dramatiza și analiza detaliile. Fără a cere explicații fără motiv și fără a impune niște reguli. Plus, o doză de realism în ceea ce privește mersul relației tale, de asemenea ar fi binevenită!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e o zi puțin controversată emotiv. În care niște activități de grup sau ieșiri cu amicii, camarazii să-ți producă o stare de disconfort. O stare de tulburare și tensiune. Poate ți-ai fi dorit mai multă intimitate cu ființa dragă? Poate careva implicații din partea colegilor să îți aducă conflicte în relația ta. Cel mai important în ultima perioadă e felul cum comunici sau cum recepționezi mesajele din partea partenerului\rei tău\tale de cuplu. E vreme de colaborări, delimitări ale sarcinilor fiecăruia în relația voastră. Și structurări constructive ale sentimetelor, valorilor emoționale! Azi va trebui să înveți solidaritatea vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești indiferent de situațiile și anturajul care vi se opun fericirii voastre!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi simți o stare emoțională de disconfort. Probabil ceva între tine și ființa iubită se întrezărește de ordin conflictual. Ceva care vă pune pe poziții de contrariat. S-ar putea ca o doză acută de gelozie, suspiciuni să te facă să suferi. Indicat ar fi să dai mai puțină importanță aparențelor și din ce în ce mai multă intuiției. Și fațetelor realiste, palpabile ale aspectelor de colaborare în relația ta. Evident, acuma e o perioadă în care se re\structurează sectorul emoțional și amoros al vieții tale din rădăcini. Dar pentru asta ai nevoie totuși de multă răbdare, claborare, maturitate și înțelepciune. Atunci cînd decizi să construiești ceva valoros la acest nivel.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi în care datorită relației tale, ceva din structurile tale interioare se vor demola. Sau pur și simplu vei avea astăzi o senzația că necesitatea, ideia ta despre o stabilitate interioară emoțională probabil nu mai merge sau e învechită. Și în loc să te ajute să colaborezi cu cel\cea dragă inimii tale, invers te face să stagnezi. Iar acest aspect anume azi îți va produce un mic conflict în cuplul tău. Urmărește ca fiecare detaliu pus azi în vizor sau discuție cu ființa dragă să fie mai degrabă etapă de evoluție, decît sursă de tensiune emoțională!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

În ultima vreme sentimentele tale tind să ia o formă interiorizată, cumva constrînsă și izolată de exterior. Probabil ai nevoie de mai multă reculegere. Dar mare atenție, că tot această tendință te pot face foarte ușor să treci de la treapta melancoliei, la cea a autovictimizării. Absolut nonnecesare segmentului tău amoros. Azi e o zi în care sentimentalismul și emoțiile vor avea tendința să fie trăite sub o formă lejeră, simplistă. Suprapuse peste treburile de rutină și graficul zilei!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi pentru tine extrem de sentimentalistă. Plină de dulcegării amoroase. Subtilități emoționale. Poți simți o doză supraplină de romantism și necesitatea să te simți iubit\ă. Există o mare probabilitate că cel\cea la care ții îți împărtășește sentimentele. Poți organiza azi o zi specială alături de persoana dragă. O seară cu lumînări parfumate, cu muzică relaxantă. Deoarece energia zilei vă va oferi oaza aceia de liniște sufletească și împleticire sufletească la care rîvniți ambii!


Horoscop pentru femeia din Pești

Traseul cel mai important emoțional azi își are originea in interiorul emoțiilor tale. Poți simți o doză enormă de finețe și subtilitate sentimentală. Asta e perioada în care lucrurile ce țin de relația ta încep să meargă mai bine. Probabil norii s-au împrăștiat ușor, iar acum e vreme de re\facut planurile în doi. Vă puteți porni la un drum plin de idealuri, noi viziuni, laturi neimaginabil de sensibile. Atîta timp cît nu implici partea materială a lucrurilor în relația ta.






2 comments:

Codrina spunea...

Ziua de miercuri a trecut..cu tot ce s-a prevazut..sentimente impartasite, emotii, incredere..

Unknown spunea...

Imi plac postarile de pe acest site, multe detalii in fiecare descriere si majoritatea previziunilor sunt adevarate. Multumim!

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții