Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Marti 30 Iunie 2015

Written By NIKE B. on marți, 30 iunie 2015 | 05:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 30 Iunie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 30 Iunie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai un simt al umorului ciudat azi si esti singura persoana care rade la glumele tale. Partenerul de viata te tachineaza un pic mai mult decat poti suporta si de aici se vor isca tensiuni destul de mari intre voi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Poti sa vorbesti oricate lucruri astazi, dar unul singur e cu adevarat important. E ceva legat de trecut si de atitudinea ta fata de un eveniment care a avut loc. E ceva la care nu poti renunta cu usurinta si care, din cand in cand, iti tulbura linistea.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu te simti in apele tale astazi. Atmosfera zilei nu iti permite sa pastrezi atitudinea detasata si puternica pe care o ai de obicei. Iti scoti la iveala cateva laturi sensibile, care atrag atentia unui posibil admirator.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, pozitia planetelor va va oferi sansa de a invata ceva nou, iar acest lucru v-ar putea schimba considerabil viata pe plan sentimental. Insa, ceea ce conteaza este nu atat CE invatati cat UNDE. Este posibil ca unii dintre colegii dumneavoastra sa aiba idei si idealuri similare pe care, in baza unei simpatii profunde, ar dori sa vi le impartaseasca. Acceptati! Este modul lor de a incerca sa va cunoasca mai bine.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, daca ti s-a oprit mintea la o anumita persoana, nu trebuie decat sa ii ceri o intalnire si ai terminat treaba. Restul va veni de la sine, sau din partea celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Adesea iti place sa ignori problemele din relatiile tale si preferi sa iti ingropi capul in nisip, precum strutul. Dar problemele tale nu mai suporta amanare. Va trebui sa preiei initiativa!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Partenerul de viata se comporta ciudat. Nelinistea si nonsalanta de care da dovada te nelinistesc si te fac sa ii eviti prezenta. Nu vei reusi decat s amaresti si mai tare distanta dintre voi!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Energiile zilei iti scot la iveala latura seducatoare. Ai o atitudine foarte senzuala, care, completata cu o tinuta provocatoare, iti vor garanta inima persoanei pe care vrei sa o cuceresti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi s-ar putea sa nu scapi de acea intalnire de care ti-era atat de frica. Partenerul de viata vrea sa ii cunosti mama si te cam forteaza sa o faci. Nu e cazul sa afisezi aroganta, pentru ca s-ar putea sa ai o surpriza placuta in ce o priveste.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi pe care s-ar putea sa ti-o amintesti multa vreme. E ca in acele romane de dragoste clasice, in care eroina e labila emotional, dar tocmai de aceea, lectura e placuta. Trairile pe care le incerci te fac sa iesi in evidenta, pentru ca iti e prea greu sa te stapanesti.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai impresia ca daca te lasi in voia valurilor iubirii, ai parte de prea mult necunoscut. Ai tinut o anumita atractie secreta, dar e cazul sa scoti la iveala ce simti. Curaj!


Horoscop pentru femeia din Pești

Ai o dispozitie numai buna pentru discutat despre arta si obiecte caritabile. Asa ca nu iti vine usor sa iti tragi bocancii pe picioare si sa pornesti in drumetii pe meleaguri neumblate, la solicitarea partenerului. Dar, de dragul celui iubit, facem sacrificii!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții