Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Joi 2 Iulie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 1 iulie 2015 | 20:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 2 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 2 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat. Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea. Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.



Horoscop pentru femeia din Taur

Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig. Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice. Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa. Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala. Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare. Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.


Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata. Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism. Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra. Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.




Horoscop pentru femeia din Leu

Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante. Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor. Dati frau liber romantismului in relatia de cuplu, fiindca simtiti o apropiere emotionanta de partener. Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale. Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor. Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita. Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati. Traiti un moment prielnic pentru a va gasi un job nou, pentru a schimba orientarea profesionala spre folosul dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil. Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice. Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat. Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana. Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi. Ziua este favorabila pentru a va trata de afectiunile dumneavoastra cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, functionarea corecta a pancreasului. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor. Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.


Horoscop pentru femeia din Pești

Patroana banilor, Venus, si prosperul Jupiter isi dau mana in ziua aceasta pentru a va suplimenta veniturile care vor acoperi dorintele dumneavoastra de a va achizitiona o locuinta noua. Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor. In cuplu, viata intima are multe de oferit, ceea ce va ajuta sa faceti fata cu mai multa usurinta responsabilitatilor. Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții