Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Luni 3 August 2015

Written By NIKE B. on luni, 3 august 2015 | 06:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 3 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 3 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e ziua în care visele pot fi susținute de o bază puternică, robustă psihică. În ceea ce privește necesitatea de transformări, schimbări personale. Acum treci prin momentul în care trebuie să pui preț nu numai pe sentimente și iubire, dar și pe noțiuni ca și familie, casă. În aceeași măsură să faci schimbări, inovații în propria personalitate, realizări. Zi cu impact puternic de subconștient aceasta se anunță!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e ziua în care visele, realizările în comun vor fi susținute de partenerul/ra tău/ta de cuplu. Treci prin perioada în care relația ta este supusă testărilor. Unor etape ale maturității, stabilității și transcederii temporale. De aceea este absolut necesar să să îți pui bine la punct acele probleme sau neajunsuri, neînțelegeri care țin de trecutul cuplului tău. Pentru ca viitorul să se anunțe unul de mare anvergură, alături de cel/cea pe care îl/o iubești timp îndelungat și ferice!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi este o zi cînd emoțiile prind formă publică. Ori în care necesitatea de etalare, întâietatea acestora sunt tema zilei. Adevărul este că de lung timp încoace probabil resimți că tematica iubirii, cuplului în viața ta a devenit aproape centrală. De aceea aproape tot ce ai făcut pînă acum a fost să pui preț pe timpul petrecut împreună cu ființa dragă. Azi este nevoie să echilibrezi valorile și gândurile în interiorul tău!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi este o zi extrem de favorabilă din punct de vedere sentimental pentru tine. Există marea probabilitate în caz că nu ai o relație, să-ți întălnești marea iubire. Care o vei resimți exact sub forma unei îndrăgostiri de la prima vedere. În caz invers, dacă ai pe cineva pe care iubești, azi s-ar putea să trăiești o feerică zi și seară romantică. Plină de momente miraculoase, fulgerătoare în care tu și ființa iubită ve-ți fi mai aproape emoțional ca niciodată. Indicat ar fi ca motivele de suspiciune, gelozie și neîncredere în propriile forțe să fie lăsate deoparte. Savurînd astăzi din plin căldura și romantismul zilei!




Horoscop pentru femeia din Leu

Emoțiile pentru tine în ultima vreme sunt de o natură hipersensibilizată. Îți creezi castele de nisip, în care relația ta are sorți de izbîndă. Sau cel puțin așa dorești tu să vezi această fațetă și să crezi în existența ei. Adevărul e că, acuma e momentul în care au loc totalizări de finaluri în acest sector al vieții tale. În care toate trebuiesc constructiv poziționate pe rafturile lor. În care lumea subconștientului și intuiției tale sunt cele care îți pot da răspunsuri. Atîta timp, cît comunicarea dintre voi doi e anevoioasă!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nevoia ta accentuată de a te simți iubit\ă cu orice scop, de a te simți important\ă în viața partenerului tău de cuplu se pare că șanse imense de realizare. Iar această direcție s-ar putea să te facă să uiți totuși, că o relație veritabilă are nevoie de o temelie solidă la baza ei. O temelie care poate fi construită doar în timp. Odată cu parcurgerea etapelor de maturizare. Iar acuma e un moment oportun în care poți face și reînnoiri în acest domeniu. Zi în care emoțiile vor tinde să ia o formă interiorizată de exprimare!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Pentru tine perioada este cu imense șanse și oportunități sentimentale și relaționale. E una în care relațiile sunt cele care primează, e vreme cînd sentimentele sunt puse pe prim plan. Cînd iubirea capătă forme importante, mature, sublime în viața ta. S-ar putea ca tendința ta de a re\structura orice sector învechit sau care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale să tensioneze relația ta de cuplu. Ai nevoie de dovezi clare de iubire. De lucruri grandioase și realizări mari. Iar azi va fi o zi cînd vei conștientiza niște detalii importante acestor redirecționări și atingeri de astfel de țeluri.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi șansele de colaborare cu partenerul\ra de cuplu sunt mai sporite. S-ar putea să devină mult mai maleabil\ă doleanțelor tale. Mai romantic\ă și sensibil\ă, astfel încît relația voastră va avea parte de niște momente absolut magnifice pentru ambii. Din colaborarea mediatică, azi poți extrage niște învățăminte. Îți poți trage niște concluzii, referitor la decizia ta de separare definitivă de ființa iubită. Azi e vreme cînd poți re\descoperi dragostea electrizantă dintre voi doi. Sau te poți îndrăgosti de la prima vedere, în cazul în care nu ai o relație.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Activitățile tale de grup, sociale și carieră se pare că se opun fericirii cuplului tău. Tinzi să oferi mai multă atenție în direcția aia, iar relația ta se pare că e nevoită să treacă printr-o transformare dramatică. Momentele sentimentale de criză se datorează probabil, nevoii tale inconștiente de a face regulă în emoțiile și doleanțele sufletului tău. Ai nevoie de o ființă iubită, care să te susțină în toate, plină de calități valoroase. Indicat este însă, să îți comunici cinstit dacă ceea ce se întîmplă pentru moment nu e cumva neglijența ta față de acest sector al vieții tale! În cazul în care răspunsul e afirmativ ai nevoie să le echilibrezi!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ceea de ce ai nevoie actual cel și cel mai mult evident, e nevoia de colaborare prin comunicare. De o prietenie sinceră, expansionistă și de viitor alături de ființa iubită. Pentru asta va trebui să dezvolți în interiorul tău, mai degrabă calități precum sociabilitatea, amabilitatea. Să nu mai dezvolți motive de ceartă, născute din frica ta de a lega parteneriate. Ca nu cumva să suferi. Sau să fii impus să te repliezi după esența destinului. Azi e o zi în care cu ajutorul mesajelor, declarațiilor sincere de iubire vei obține fericirea și armonia deplină în sectorul amoros al vieții tale!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi, starea emotivă se înclină spre domeniul intim, trăit departe de văzul lumii. În interiorul căminului sau poate în cadrul profunzimii trăirilor tale. S-ar putea ca anume acest dozaj și fațetă de sentimentalism să te facă mai visător\oare și mai îndrăgostit\ă. Îți va îndulci starea relației cuplului tău prin manifestul tău ieșit din comun. Indicat ar fi să acționezi instantaneu, așa cum obișnuiești să o faci și să organizezi o seară nemaipomenită în doi. Asta va face ființa iubită să exalte de satisfacție. Mare atenție în schimb la rigiditate și răceală, purtat\ă fiind de suspiciunile pe care le nutrești!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ești mascota zilei! Marea atenție, complimentele, flirturile sunt îndreptate în direcția ta. Ai parte de o zi foarte romantică, plină de sentimentalism. Și senzația unei stări emoționale care te scoate din anonimat. Ești din ce în ce mai asaltat\ă cu diverse propuneri de parteneriat\e cu persoane de sex opus. Însă probabil, încă ești nevoit\ă să dai multă importanță graficului tău de servici. Un grafic arhiplin cu obligațiuni. Indicat ar fi să sasuvurezi momentele amoroase, lăsînd deoparte grija rutinei. Sau cel puțin armonizîndu-le pe ambele într-o sistematicitate constructivă sectorului tău de viață emoțional.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții