Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de ast...

duminică, 31 ianuarie 2016

Horoscop pentru femei de azi Duminica 31 Ianuarie 2016



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 31 Ianuarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 31 Ianuarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi complicată emoțional. S-ar putea ca o stare ușoară de tensiune și confuzie emoțională să te facă puțin mai negativist\ă la adresa relației tale. Important este să nu te lași prinsă de situația actuală. În care fiecare e prins de propriile himere. Încă comunicarea dintre voi doi mai e defectuoasă, de aceea urmărește să aplanezi această fațetă. Cu puțin discernămînt în scurt timp sau pe toată această perioadă, s-ar putea să obții mari schimbări în sfera ta relațională. Evident spre bine! Mai ales dacă buna comunicare vă va însoți mereu!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi în sfîrșit, și e foarte importantă această latură, vei începe o comunicare mai fluctuantă cu persoana dragă. Apele se liniștesc și în sfîrșit se pare că găsiți punte de comunicare și colaborare unul cu celălalt. Dacă ești singur\ă, s-ar putea azi să întîlnești pe cineva în stradă, sau datorită cunoștinței colegilor tăi de studii. Cunoștință prin surse de comunicare ca internet, telefonie și altele de acest gen. Este foarte importantă acum găsirea unei piste comune de interes, pentru a transforma potențialul relațional în unul de amiciție. Mai ales că manifestarea iubirii în viața ta, cam are de suferit din cauza graficului de rutină suprasolicitat.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acuma e vreme cînd valorile de orice gen, ajută să înțelegi că iubirea se consumă probabil într-un pragmatism natural. Dominat de o rutină specifică comodității obținerii rezulatelor materialiste. De asemeni este foarte important, ca încă să nu forțezi ideia de căsnicie și de formare neapărată a unui cuplu. Fiind cointeresat\ă de obținerea unor privelegii sau rezultate de servici. Căci s-ar putea s-o dai în bară! Iar în loc de beneficii să nu atragi decît părți negative în defavoarea cuplului tău. Azi e zi a promovării stabilității, valorilor emoționale.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi în care amatorii\oarele te vor umple de remarci și complimente la adresa ta. Ești mascota zilei. Plin\ă de fler atragi atenția celor din jur, iar asta îți sporește șansa de a atrage iubirea și sentimentalismul în viața ta. Mai ales că ești pus\ă pe jovialitate, distracții și petreceri. Chiar dacă în sinea ta se duce încă o mare sporovăială, urmărește partea bună și pozitivă a lucrurilor. Și marchează cît mai multe puncte, care să te facă cu adevărat fericit\ă! Trăiește-ți viața din plin, numai așa vei atrage la maximum șansele amoroase în viața ta!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi încă s-ar putea să ai parte de stări inconștient melancolice. Cînd o doză imensă de re\amintiri și reculegeri te vor pune față în față și cu o stare ușoară de mici suferințe. Probabil, te va paște o oarecare stare de confuzie vizavi de sentimentele și comunicarea cu ființa iubită. Sentimente și mesaje, care probabil nu au fost recepționate coerent. Indicat ar fi azi să depășești starea de interiorizare și izolare comunicativă. Și invers, să dai dovadă de inițiativă în a intui adevărata valoare a iubirii în viața ta de cuplu cu ființa dragă. Asta ți-ar aduce echilibrul!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi în care comunicarea, colaborarea cu ființa dragă va fi la maximum favorizată. S-ar putea ca tot azi, în cazul în care nu ai pe cineva să întîlnești pe cineva de s-x opus cu care să legi o potențială relație. Și deoarece asta mai e o perioadă în care poți vindeca niște răni sentimentale, tot azi mai e posibil să le poți readuce în realitate prin verbalizare, expunere prin comunicare! Zi în care emoțiile profunde te vor ajuta să scoți la iveală anume acele fire de contact de care ai nevoie, ca povestea ta de iubire să meargă.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ai nevoie de foarte multă diplomație și tact, în a-ți aplana conflictele în relația ta de iubire. Relația pe care o vei salva, ori o vei înnăbuși din start datorită capacității tale de comunicare cu ființa dragă. Acum e vreme să îți regăsești puterea de a re\iubi, de a te retransforma sentimental din propriile profunzimi. Din propriile retrăiri. Ai nevoie să-ți revizuiești propriile valori emoționale. Și capacitatea ta de transformare la maximum posibil!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi în care te simți ca în propriile-ți ape. Plin de emoții de exaltare. Asta te va favoriza platonic și emoțional. Totodată te va face să posezi o atracție magnetică sporită a se-ului opus. Acum e vreme de maximum congruență cu reînnoirile sentimentale. În care stabilitatea emotivă contează enorm. În care valorile veridice emoționale sunt cele care primează. Totodată mare atenție la ceea ce gîndești și ce îndrugi. Căci s-ar putea ca ceva spus nelalocul său să îți aducă conflicte relaționale. Tot ce trebuie să faci este să aplici diplomația și moderația, ca să aplanezi o eventuală tensiune vizavi de cuplul tău.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi ușor tensionată emoțional. Cînd gama largă de senzații emotive vor trebui sacrificate unei retrăiri interiorizate și inhibate în propriul subconștient. Asta s-ar putea să te facă deloc colaborator\oare bună în relația ta de cuplu. Ai mare nevoie să îți revizuiești propriile simțuri și sentimente, atîta timp cît ele există vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești. Indicat ar fi să fii mai cooperant\ă cu ființa iubită. Căci relația voastră chiar are multe părți bune. Iar acum e momentul să le observi și să iei cei mai bun de la viață.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acum întradevăr tinzi să ai parte de careva temeri, care nu te lasă să clarifici situația din cuplul tău. Nu te lasă să spui, să conștientizezi sau să verbalizezi niște adevăruri care se vor scoase la iveală. Azi probabil unele vise referitor la o stabilitate afectivă îți vor fi spulberate. Indicat este să lași lucrurile să se întîmple cu bune și rele. Și numai apoi, urmărind firul ciclului actual evolutiv vei putea lua o decizie. Referitor la mersul relației tale.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi nevoia ta de afișare emoțională cu orice preț, îți poate crea tensiuni relaționale. Și anume printr-un conflict de superioritate afectivă vizavi de persoana dragă. S-ar putea ca comunicarea exaltată și scînteioasă să îți afecteze în mod direct relația ta. De aceea urmărește cu multă, foarte multă atenție mersul lucrurilor și cu o doză imensă de diplomație, încearcă să aplanezi toate distorsionările la acest nivel. Zi în care armonia emoțională-comunicativă se pare că va fi primordială pentru tine și relația ta.


Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca o informație, niște emoții , ceva din exterior pe care ai nevoie să implimentezi în cuplul tău te va face să retrăiești o mare tensiune de subconștient. Acum e momentul cînd ai nevoie de o re\ciclare informațională. De o revizuire a propriilor sisteme logice, de comunicare vizavi de relația ta de cuplu. Ușor, ușor făți din perioada asta o pistă de noi începuturi. În care concentrarea pe valori sistematice și constructive de colaborare îți vor aduce armonia și relația perfectă de mai apoi.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții