Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Ianuarie 2016



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Ianuarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 30 Ianuarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi vei suporta mari doze de emoții controversate, sugrumate. Distorsionarea detaliilor din viața afectivă, fricile la care ești supus/ă în ultima vreme. Cu privire la siguranța afectivă, materială, stabilitatea simțirilor îți va da bătăi de cap. Urmărește ca suportul afectiv să fie coordonat de cel realistic. Indicat ar fi să nu te lași prins/ă de aparențe. Care ar putea aduce cu sine niște momente deziluzionante, difuze, incerte. Dar mai ales incorecte.



Horoscop pentru femeia din Taur

Niște detalii legate de rutină, graficul acestei zile, comportamentul tău sau invers, al ființei iubite vizavi de relația voastră, s-ar putea să fie unul prea rigid. Calculat și tipicar. De unde și acea senzație de insuficiență de comunicare, înțelegere reciprocă. Încearcă din răsputeri să nu mai fii atît de critic și fatalist, cum pretinzi să o faci de la o vreme bună încoace. Pentru fericirea cuplului tău, ăsta este un moment absolut, dar absolut important.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi iubirea va fi un segment de primă întîietate în viața ta. Totuși, nuanțele unor situații limită, suferință, constrîngeri afective, le vei resimți din plin. Ceea ce ar trebui să însușești de la o vreme încoace este, că orice mică fericire trebuie luată ca atare. Trebuie trăită cu ființa iubită, care probabil nu ar vrea să te împarți în o sută de direcții și mai ales o sută de admiratori/oare. Acest obicei s-ar putea acum să necesite revizuirea. Și maturitatea comportamentului tău!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi indicat este să încerci din răsputeri să îți creezi premise de optimism. Să crezi în steaua ta, dar mai ales să lași fricile deoparte. Cele ce țin de tine, relația ta și căminul vostru comun. S-ar putea iluzoriul sau confuzia care se produce actual să nu aibă o ieșire clară din situație. Singura deschidere către larg, libertate și necontenit, fiind probabil numai alegerile. Alegeril pe care vrei ori nu, trebuie să le faci, vizavi de tine și cuplul tău. Acum e perioada în care schimbările vin cu un mare aport evoluțional în viața ta!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi va trebuie să gîndești ce spui, ce verbalizezi. Dar mai ales să cîntărești bine și să echilibrezi gîndurile și influențele acestora. S-ar putea ca anume ele să te facă să ai o părere greșită despre situația din cuplul tău. Sau cel puțin ele să îți creeze stările de represie, astfel încît să îți vină greu să înaintezi cu optimism și lucruri pozitiviste, în sectorul afectiv din viața ta. Azi sectorul care e supus limitărilor, e cel al comunicării din cadrul cuplului tău!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ceva cu referire la siguranța relației tale, a situației financiare din cadrului cuplului tău, s-ar putea să îți îngreuneze situația. Una peste alta, cea mai importantă barieră s-ar putea să fii nevoit/ă să o depășești, cu privire la organizarea graficului tău de muncă, trai, afectiv. Cam tot ce ține de bagajul incoștient, pe care l-ai acumulat pînă acum și care te presează și la nivel relațional. Azi indicat este să nu lași materiasmul să îți strice fericirea afectivă, din cadrul cuplului tău!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi emotivitatea te va guverna intens. Cu părere de rău însă, s-ar putea să fie una crispată. Necesitatea ta de a deține controlul a tot și toate, apariția senzațiilor de maximă responsabilizare, s-ar putea să îți creeze ideia că nu poți face față încercărilor. S-ar putea să resimți obligațiile de serviciu și cele casnice ca fiind incompatibile. Mai mult ca atît, tendința de a aduce și stabilitate în relația ta, una financiară, s-ar putea să îți pună capacul de-a dreptul. Starea de optimism este recomandată! Pentru dobîndirea echilibrului afectiv.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi starea represivă interioară, s-ar putea să fie cea care dă verdictul situației generale emotive. Ultima perioadă, emoțiile au devenit din ce în ce mai exaltante, totuși firea ta rigidă și calculată, de cele mai multe ori nu lasă frumosul să coexiste în paralel cu activitățile tale. Azi senzația că fatalitatea îți guvernează viața, s-ar putea să îți deie mari bătăi de cap. Și mai ales la nivel mental, rațional și comunicare cuplu. Ființa iubită, indicat este să înțelegi că are nevoie inclusiv și de căldura ta. De acea încearcă să te debarasezi de lucruri și țeluri obligatoriu, propuse de atins!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi vei avea tendința să visezi și în același timp, singur/ă să îți rupi aripele din zbor. Un motiv demn de acest demers s-ar putea, să-l regăsești în situația financiară curentă. Poate niște planuri care țin de fericirea cuplului tău, nu te lasă să le vezi împlinite. S-ar putea totuși, culmea aceste senzații să fie inventate sau deloc subiective percepute de către tine. S-ar putea fricile, angoasele să țină numai de necesitatea ta de a te ascunde ca de obicei, după cortina ta care cere și intimitate. Da, și emotivitate! Deci, las-o așa și iubește, direcționează-ți atenția pe partea pozitivă a lucrurilor. Și mai ales că așa o oportunitate, de a-ți întîlni ființa, cu care să împărtășești o lungă perioadă din sectorul afectiv. Nu o vei deține în scurt timp!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi presiunea din domeniul carieristic, s-ar putea să deie alură și relației tale cu ființa iubită. S-ar putea ca responsabilitățile, responsabilizarea la care ești supus să atingi culmi sociale să îți deie mari bătăi de cap. Să te facă să îți dorești altceva, decît calmul și fericirea cuplului tău, colaborării armonioase cu ființa iubită. Lucru absolut greșit. Nu te lăsa guvernat de superioritatea, dar mai ales deziluziile emoționale, de la o vreme încoace. Astea s-ar putea să fie cauzele primordiale, nefericirii relaționării.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi ești extrem de solar în activități, în a-ți etala capacitățile, personalitatea, talentul. Dai bine la sexul opus, iar atenția vizavi de acesta îți e garantată! Urmărește totuși, ca să nu depășești limitele admisibilului, altfel ai putea crea senzația de îngîmfare sau orgoliu. Una peste alta, acum e perioada în care amorul în viața ta, capătă forme din ce în ce mai ample. Iar schimbările personale, te vor ajuta să îți schimbi și situația cuplului tău, ușor ușor. Vreme de o nouă cale relațională în viața ta este!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi va trebui încă să îți faci regulă în subconștientul și imaginația ta. S-ar putea ele să îți dea de furcă în colaborarea cu ființa iubită. Sau/și o bună funcționare a lucrurilor. De la o vreme, iubirea în viața ta s-ar putea să fie anihilată de către necesitatea ta maximă de stabilitate. Confort material. Totuși, ar fi bine să conștientizezi, că o parte majoră a stabilității vieții în doi. Totuși o constituie partea emoțională. Și capacitatea de a ceda reciproc în unele momente mai dificile ale vieții!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții