Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

vineri, 29 ianuarie 2016

Horoscop Urania saptamana 30 Ianuarie–5 Februarie 2016 in functia de zodie



Horoscop Urania săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 30 Ianuarie–5 Februarie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Unii nativi pot resimți pe 30 ianuarie o serie de încorsetări, limitări sau neputințe de a înfrânge un șir de nereguli, neîmpliniri sau obstacole ce se ivesc în relațiile lor parteneriale. Înnorările familiale sunt firești, în schimb, dacă este vorba de afaceri, situația poate fi resimțită intens. Solicitările venite dintr-un câmp al vieții sociale pot contribui, deloc fericit, la acest amalgam. În context juridic, perioada proastă se prelungește până în dimineața zilei de 31 ianuarie. Din 31 ianuarie, ora 6 dimineața, până în după-amiaza zilei de 2 februarie, ora 18, frământările interioare pot fi provocate de concluziile sau realitățile financiare deloc convenabile.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Ziua de 30 ianuarie îi poate face pe unii nativi să se ocupe de sănătatea lor. Nimic grav, doar mici sâcâieli care țin de o trecătoare durere de cap, de o indispoziție de moment. Starea de spirit evoluează în salturi până în dimineața zilei de 31 ianuarie. Pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie (până la ora 18), nativii din Taur ar trebui să se înarmeze cu multă răbdare, să facă efortul de a rămâne calmi în fața unor provocări. E o perioadă proastă pentru orice tip de discuție lămuritoare, pentru orice inițiativă partenerială, pentru orice negociere.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Din dorința de a evada din monotonia zilelor de iarnă, din dorința de a face ceva special care să le dea satisfacții intense, unii Gemeni pot opta, pe 30 ianuarie, să treacă la fapte: o aventură, o cucerire, o glumă făcută unui cunoscut. Dar, deși de multe ori, totul pleacă cu bune intenții, felul în care sfârșesc aceste distracții va avea darul să nemulțumească pe cineva, să deranjeze o persoană de care aceștia sunt legați afectiv. Imaginația bogată și ideile în cascadă care se derulează, în prezent, în mintea lor, nu sunt toate la fel de inspirate.

Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Principalul aspect astral care funcționează, cu intensități și consecințe diferite, pentru cei mai mulți din Racii maturi, este cel susținut de mult invocatul, deja, careu în T, pe semnele Cardinale care privește familia din care provin, căsătoria, afacerile, procesele, rivalii și rolul public. Mai întâi, pe 30 ianuarie, nemulțumirile personale sunt cele care îi destabilizează. Pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie (până la ora 18), este rândul copiilor să le facă necazuri. Unii nativi se vor enerva foarte rău aflând de trăsnaia comisă de odrasla lor ori de felul în care acela ripostează la orice formă de exercitare a sfatului, a protecției sau a autorității părintești.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Prezența Soarelui în casa a VII-a și a planetei Marte în casa a IV-a reprezintă, prin simpla lor prezență, în posturi dificile, o mare provocare astrală pentru întreaga săptămână. Pentru nativii din Leu, acestea sunt cele mai importante locuri unde ei vor fi încercați. Și, cu cât se vor apropia de sfârșitul săptămânii viitoare, cu atât va spori efectul acestei încleștări astrale. Fiecare trebuie să ia aminte, ce din existența lui nu merge bine, la ora actuală: viața de cuplu, evoluția unui divorț, partaj, conflictul cu un asociat, procesele de orice altă natură (economică, penală, comercială), litigiile mai vechi nerezolvate.

Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Ziua de 30 ianuarie le poate nativilor aduce informații, vești sau poate contura, în chip alarmant, evoluția unei situații condiționată de o plată, o taxă, o sumă de bani ce trebuie reglementată. Elementul – cheie este o informație de ultimă oră de care nu au avut cunoștință. Este indicat a se consulta legislația, specialiștii în domeniu și a nu se acționa pe bază de „părere personală” ori de impresie subiectivă. Pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie după-amiaza, Fecioarele vor intra în categoria celor care îi fac pe partenerii lor de dialog să exclame: „Ești groaznic!” sau „Ești imposibil!”. De aceea, sunt de evitat toate controversele, pariurile, disputele cu acești nativi.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Luna Neagră își face de cap pe sectorul zodiacal al Balanței. Le dă tot felul de idei nefericite și tendințe periculoase acestor nativi care, dacă sunt mai tineri, mai naivi, mai fără experiență de viață, le pot cădea victime. Fie aceștia iau de bună tot ceea ce dezvoltă această postură astrală, favorizată în demersul ei de relația cu Uranus și Pluton care îi amplifică efectele dar sporesc și tipul de „vrajă negativă” pe care o exercită asupra lor. Să nu-i învinuim așadar pe acești nativi dacă, în această perioadă, iau decizii neinspirate, care își taie singuri punțile și se dezorganizează în tot ce fac pentru că, felul în care se manifestă acest context astral conține un soi de „cântec de Sirenă”, o ademenire vicleană, în fața căreia mulți nu rezistă.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Întreaga zi de 30 ianuarie s-ar putea dovedi una încărcată de o neliniște continuă. Medicii îi spun anxietate. Pentru unii Scorpioni, această stare interioară s-ar putea apropia de semnificația acestui termen medical, care presupune o neliniște nemotivată, o agitație a spiritului sau chiar și a trupului fără substrat real, obiectiv. Adică, să nu aibă, cum zice românul, „stare”. Unii vor lua un calmant, alții vor dormi, alții vor încerca să-și găsească o preocupare care să-i facă să uite de acest tremolo interior deranjant.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 30 ianuarie, Săgetătorii au fel de fel de motive să-și facă griji ba cu prietenii, ba cu foștii tovarăși de drum într-un proiect comun, ba cu persoanele dragi inimii lor acum sau în trecut.Pot veni vești care să-i amărască despre ce fac, cum se simt sau ce li se întâmplă acelora. Pot primi niște informații, aparent neimportante dar care au darul de a arunca o lumină nouă asupra unor nelămuriri mai vechi, explicând un gest, un comportament, o atitudine avută de aceia, la un moment dat. Nu sunt excluse surprizele legate de felul în care aceleași persoane înțeleg să se achite de o datorie, punându-i acum în dificultate pe nativii care se văd în imposibilitatea de a se îndrepta împotriva lor, din milă, din compasiune, din silă sau din dezgust.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Marcajul astral care presupune încercări personale legate de felul în care își exercită o funcție sau de felul în care își valorifică pregătirea profesională un Capricorn continuă ba chiar va cunoaște, săptămâna viitoare, o nouă etapă în care relațiile complicate, care se construiesc între semnul lor zodiacal natal și perechea Berbec/Balanță, se refac la grad perfect, consolidând riscurile, blocajele și limitările de acțiune. Depinde de vârsta la care „îi prinde” acest moment, depinde și de felul în care au trecut, până acum, prin viață unii Capricorni. Pentru cei onești, evenimentele, fie ele și dificile, sunt mai lesne de suportat, de înțeles sau chiar de soluționat.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→30 ianuarie nu este o zi în care Vărsătorii să dea frâu liber ideilor care le trec prin minte, planurile de viață și activitate pe care le elaborează ba nici măcar viselor cu care își alină nopțile, meditând la viitorul lor. Contextul astral le dă impulsuri dezordonate, disproporționale, în cel mai bun caz, lipsite de spirit practic și realism. Mintea lor e ca un vas în care fierbe mustul. Mai trebuie să aștepte până când aceste idei și soluții vor avea valoarea unui vin adevărat.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Fac ce fac, și Peștii iar ajung la problema banilor sau la o chestiune nerezolvată, amânată, care îi macină. Este adevărat că, în cele mai multe cazuri, chestiunea în sine are un grad de dificultate real care justifică tergiversarea sau prelungirea procesului de intrare în normalitate.De aceea, pe 30 ianuarie, ei nu trebuie să se supere prea tare pe soarta lor, dacă vor fi nevoiți să se ocupe de ceea ce lor, în acest moment, nu le face de loc plăcere: bani, facturi, documente, dialoguri cu reprezentanții unor instituții.

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 30 Ianuarie–5 Februarie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții