Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Ianuarie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 29 ianuarie 2016 | 07:04



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Ianuarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este o perioadă în care munca este poziționată pe prim loc în viața ta acum. Sau cel puțin îți ia foarte mult timp din graficul zilei. Timp pe care de regulă ar trebui, să îl împarți cu ființa iubită! Poți combina utilul cu plăcutul, iar o idilă chiar acolo, la servici nu ar fi deloc o variantă exclusă din vizor. Azi relaționarea este de-a dreptul importantă în viața ta!



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi este foarte importantă corelația dintre orarul zilei, graficul muncii și timpul alocat relației tale. Aceasta se anunță a fi perioada cea mai romantică din viața ta. Cînd iubirea te prinde foarte strâns în mrejele sale. De aceea este de-a dreptul important să dai importanță partenerului/rei tale de cuplu. Și să faci tot posibilul pentru a construi a cea oază de liniște comună! Familia voastră!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi este o zi cu, din și pentru dragoste. Probabil resimți necesitatea de a te exprima la nivel afectiv din ce în ce mai mult. Chiar dacă acolo, în cadrul cuplului tău persistă careva probleme de ordin relațional. Este perioada înveți să iei decizii cu maturitate și să accepți unele limitări, lecții de viață. Este momentul în care devii una cu cel de lîngă tine. Dar numai prin muncă și responsabilitate demonstrată!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi sentimentalismul se manifestă cu precădere în cadrul familiei. De aceea îți poți facil programa mai multe ore, cu cei dragi. Cu ființa iubită, petrecute în sînul domiciliului. Chiar dacă graficul muncii acum te extrasolicită, e bine să nu uiți că relația ta este cea care îți reface forțele. Acasă este forma de reculegere, care te ajută să atingi culmi înalte soaciale după!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi primești niște vești de la ființa iubită. Sub formă de mesaje, ori apel telefonic. Asta vă va aduce împreună prin nota armonioasă de comunicare și exprimare a afecțiunii. Unul vizavi de celălalt. E perioada în care aveți planificat un sistem de acțiune, pentru un viitor cert. Dar mai ales plin de oportunități și stabilitate. De aceea schimbul de păreri și întreținerea unei comunicări fructuoase între voi doi, este dea dreptul importantă!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e ziua aia cînd mesajele, răspunsurile vin pe cale intuitivă. Când afecțiune ase manifestă mai mult ascuns. CÎnd dorul, nostalgia te răpune. Cînd sentimentele și armonia manifestată la nivel interior te ajută, să depășești niște forme de conviețuire anterioare. Care acum nu mai funcționează, între tine și ființa iubită! Chiar dacă emotivitatea este acum foarte sporită este dea dreptul indicat să nu te arunci în valurile iluziilor!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ești centrul atenției, vedeta zilei. Înarmează-te cu mult fler, pentru că sexul opus se pare că va roi în jurul tău. Vei dispune de acea notă de atracție nedescrisă, care te va face romantic/ă, flegmatic/ă. Dar mai ales foarte sensibil/ă! Este perioada în care te ghidezi de vocea interioară. Iar succesul afectiv vine numai, urmat de principiul, cum îți așterni așa vei dormi! E indicat să reții asta!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi notele de romantism ascuns, te fac foarte melancolic/ă. Sentimentalismul acerb este cel care te face cumva detașat/ă de realitate. Acum răspunsurile vin de la sine. Ca și o formă de manifestare a intuiției! Este important să îți oferi mai multă încredere vocii interioare. Dar mai ales să dai dovadă de multă credință și încredere în forța divină. Uneori este bine să lăsăm lucrurile să se întîmple doar, fără să le forțăm!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi optimismul te încarcă de energie. Totuși acea doză exacerbată de atenție găștii tale, s-ar putea să îți aducă ușoare conflicte în cadrul cuplului tău. Este foarte important să delimitezi cumva, forma electrizantă afectivă. De ceea ce se numește distracție și împărtășire a ideilor comune cu amicii tăi de breaslă, sau ai voștri comuni! Ai tăi și ai ființei iubite!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi implicarea afectivă deține un rol centralizat în viața ta. Este acel moment de sudare a cuplului tău, prin metodici sociale. Ai nevoie acum să îți demonstrezi întîietatea și notorietatea, mai les în sfera carieristică. De aceea pentru asta trebuie să găsești acea legătură de mijloc care să vă pună, pe tine și pe ființa iubită în niște ipostaze profund prolifice. Armoniei cuplului vostru!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi dai dovadă de o formă evoluționistă de gândire. Manifestarea ta afectivă de la o vreme s-ar putea să fie foarte raționalizată. Aportul este pozitiv cu dus și întors. Pentru că pe deoparte soluționarea conflictelor are nevoie de o organizare mentalizată. Pe de alta, în dragoste toate sunt simple. Iar emoțiile fac regula! Azi este bine să le combini cu înțelepciune pe ambele!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi este una din zilele cînd suspiciunile nu întârzie să apară. Chiar dacă parterul de cuplu este din ce în ce mai plin de afecțiune. Iar visarea vă poartă pe ambii într-o lume feerică, se pare că fără forme de dramatism, fericirea nu poate fi deplină! Indicat este să păstrezi acea notă de înțelepciune interioară. Care îți poate păstra buan înțelegere în cadrul cuplului tău! Numai așa vei regăsi fericirea, a voastră comună, de cuplu!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții