Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 Februarie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 10 februarie 2016 | 05:30



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi este o zi cumva de constrângere afectivă! Care survine din niște închipuiri pline de himere. Incapacitatea de a accepta realitatea acum, te face să vezi partea pesimistă a lucrurilor. Adevărul este că există mari șanse să îți refaci viața emoțională, în cazul în care pui marcajul pe lucruri simpliste, naturale. O rutină structurată a lucrurilor, relației tale. Indicat este azi să încerci să depășești cu orice preț autoamăgirea sau deziluziile!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi este o zi în care visarea la vremuri mai bune, te poate face să te trezești într-o oază ușor deziluzionantă. Perioada asta gelozia, conflictele și ușoarele dispute te ajută să clarifici, mai degrabă niște detalii. Care probabil nu mai merg în viața ta, amoroasă. De aceea azi, cu orice preț, încearcă să elimini acele momente care duc în eroare partea valorică și adevărul din viața ta de cuplu!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi este o zi complicată din punct de vedere afectiv. S-ar putea ca niște idealuri, ori prea multă neclaritate, cu privire la sectorul carieristic, dar și financiar să aducă dispute. Și dezamăgiri. Acum este perioada în care cuplu tău își sudează ligamentele, datorită încercărilor la care este supus. Și anume, a acelor de ordin: durată în timp și răbdare. Întru depășirea greutăților și perioadelor dificile!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi este o zi în care niște mesaje ori careva informații cu privire la ființa iubită. Careva doze de visare a unor vremuri apuse, îți pot aduce niște conflicte în comunicare, ori înțelegere cu cel de lângă tine. Și anume, ori deslușirea eronată a conținututlui acestuia. Ori sursa discutabilă din punct de vedere moral, a acesteia. Mare atenție la lupta de forțe care se duce actual în cadrul cuplului tău!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi este o zi în care ai parte de niște nuanțe intense, profunde de ordin afectiv. Cumva depurgatoare de fel. Totuși deziluzioniste ușor. Acum este perioada în care trebuie să te îndrepți către lucruri palpabile și valori materialiste, de ordin relaționar. Ai nevoie să câștigi pentru ați întreține cuplul, familia, traiul în doi. Totuși este nevoie în aceeași măsură să fugi de lucruri ,,pe jumătate de măsură,,. Insecuritate, vis ori autoiluzii! Lucru resimțit și astăzi, ca fiind unul fad!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi este ziua în care relația ta, ființa iubită, visul, iluzia și deziluzia prind forme majore în viața ta. Te vei trezi pus/ă într-o situație în care nu mai ai încredere. Ți-o pierzi, ori pur și simplu te avânți cu bunăvoință în niște vise care nu au tangențe, cu realitatea. Marele adevăr și premisele succesului acum stau în tine. Și valorificarea personalității, talentului tău. Restul detaliilor sunt aleatorii, acestora. Cum ar fi ființa iubită și situația actuală afectivă!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi este o zi în care rutina, grija pentru lucruri și afecțiune simplistă, poate provoca careva complicații, dacă nu chiar dereglări de ordin optimistic. S-ar părea că șansele acum sunt echivalente cu zero. Dar, adevărul este că treci prin acea perioadă în care trebuie să îți asculți foarte mult intuiția și să faci alegeri cu inima. Și cu sufletul. În prim și prim rând! Dintr-una cu schimbările neprevăzute de ordin relațional, actual. La care ești supus/ă!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi este ziua în care ai parte de multe sentimente. Un val imens de emoții și sensibilitate. Totuși și de careva conflicte care se vor duce în interiorul tău, în inima, sufletul tău la acest nivel! S-ar putea să ai parte de careva dezamăgiri, ori insecuritate de ordin afectiv, emoțional. Și altele de acest gen. Acum este perioada în care trebuie să pui mare accent și să dai mare importanță pe partea valorică a relației și vieții tale de cuplu!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi este o zi de marcaj interiorizat afectiv. Cumva familist și sensibilizant. Totuși s-ar putea ca din prea multă timiditate, ori închidere în spațiul propriu să ai parte de momente de dezechilibru în cadrul cuplului tău. Azi ai nevoie de mai multă încredere în viitor și în capacitățile tale de a comunica. Colabora și a vedea lucrurile expansionist, anume din punct de vedere carieristic. Astea s-ar putea să fie cu adevărat acea valoare care îți va ligamenta și sfera cuplului/familiei tău/tale!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi este o zi de ordin comunicativ, cumva dereglabilă de fel. Careva mesaje sunt mai greu de asimilat probabil. Ceva informații nu mai sunt atât de ușor de procesat. Apar niște convorbiri, nonsens, eronate de fel. Care îți scad încrederea într-un viitor optimist. Azi trebuie să fii atent la ceea ce zici, spui ori înțelegi. Lucrurile ar putea sta cu totul diferit, de impresia de moment care se poate crea! Între tine și ființa iubită.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o zi în care careva probleme de ordin financiar îți pot crea probleme, ori neânțelegeri și în cadrul cuplului tău. Ori azi în cazul în care nu știi să gestionezi niște bani, te vei putea trezi cu niște dezamăgiri. La nivel de cuplu. Dar mai ales cu scăderea încrederii vizavi de propriile șanse de reușită. Șanse de care ai nevoie ca să îți croiești un viitor. Alături de cel/cea pe care îl/o iubești!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi este o zi sentimentalistă pentru tine. Totuși s-ar putea că natura ta, foarte flegmatică și ușor nesigură să te facă, să vezi lucrurile într-o altă lumină. Decât cea adevărată. Poate o autoamăgire, o iluzionare într-o situație afectivă. Azi să te facă să te dezamăgești. Ori pur și simplu decepționezi, în cel/cea de lângă tine!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții