Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 22 Mai 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 mai 2016 | 06:55


Horoscop de azi Duminica 22 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 22 Mai 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Apare un intrus in mediul in care iti desfasori activitatea, dar care nu face nici un efort sa se integreze el in anturaj, ci parca tot opinie separata face. Tu poti fi un bun liant relational chiar si pentru cel care abia acum intra in acel spatiu si-l vei invita sa ti se alature, sa devina parte integranta din colectiv, si nu sa traga pe altii dupa el, in afara grupului. Dai un exemplu excelent de socializare si relationare, pentru ca arati ce bine ar fi sa se adapteze mediului in care a intrat si sa nu incerce sa dezbine grupul. Ar fi acceptat usor daca ar face unele eforturi de adaptare si nu ar incerca sa fac opinie separata ca un rebel.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Daca pleci la drum, numai lucruri bune ar trebui sa ti se intample pe parcurs, pentru ca cele mai grozave evenimente nu au loc in mediul tau obisnuit, ci la o oarecare distanta de casa. Pleaca, umbla, ia legatura cu oameni de departe, pentru ca distantele sunt sursa unor momente cu adevarat norocoase. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi o veste de exceptie sau pentru a intalni o persoana pe care o vei privi ca pe salvatorul tau, ca atare nu sta acasa, nu sta in locul cu care esti obisnuit, ci abate-te chiar si un pic de la traseul tau de zi cu zi. Surprizele pot aparea de dupa colt!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai toate motivele sa fii mandru de tine, pentru ca ai luptat pentru a scoate la iveala adevarul intr-o situatie din care cineva avea numai de suferit. Joci rol de judecator in favoarea ta sau a altuia si, pentru ca totul revine la normal, esti incantat de puterea ta de convingere. Ar fi trebuit sa te faci avocat, pentru ca ai un talent cu totul aparte de a gasi dovezi care demonstreaza adevarata fata a lucrurilor.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti un om ca oricare altul si azi simti ca faci parte, cu adevarat, dintr-un colectiv cu drepturi egale, fara a te simti nici dat la o parte, nici privit ca un ciudat. In fond, nimeni nu e nici mai presus, nici mai prejos decat restul lumii si iti accepti normalitatea cu un dram de bucurie, pentru ca si tu esti ca ceilalti. Nu-ti placea sa fii dat la o parte din cauza cine stie carei etichete nedrepte puse pe fruntea ta, ca atare felul in care te trateaza lumea, ca unul de-a lor, care le seamana intocmai, te bucura. Nu te-ai fi simtit deloc bine sa fii tinut in afara cercului doar pentru ca aveai tu un semn distinctiv: tu ti l-ai pus, nu ceilalti!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Trebuie sa pleci la drum, pentru ca undeva la destinatie te asteapta o situatie care te cere de urgenta acolo, tu fiind salvatorul momentului. Tu reusesti sa analizezi problema pe toate partile cu mai multa atentie si luciditate decat cei direct implicati, ca atare vei lasa orice activitate deoparte pentru a ajunge acolo unde esti asteptat cu bratele deschise. Dupa ce se vor calma spiritele, vei fi foarte multumit de faptul ca ai fost si tu prezent acolo, caci de la distanta ar fi fost mai greu de rezolvat.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera pozitiva din jurul tau, de parca n-ai prea fi in apele tale. Ceilalti sarbatoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ti gasesti locul printre ei. Poate starea ta fizica nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret in succesul cu care se lauda ceilalti si prea vrei sa te lauzi cu ceva la care nu ai participat asa cum ar fi trebuit. Daca ceilalti te invita sa te alaturi lor, fa-o, pentru ca te vei molipsi de buna dispozitie, ceea ce va deveni motivatia perfecta pentru a te apuca de ceva nou!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cei singuri si tristi ar trebui sa caute azi companiile numeroase, vesele, unde sa se molipseasca de buna dispozitie. Nu sta in carapacea ta, cufundat in griji si probleme, ci iesi undeva cu cei dragi, cu copiii, pentru a te detasa de toate. O simpla plimbare prin parc sau o intalnire cu prietenii la o bere ar avea efecte excelente asupra tonusului tau caci cineva trebuie sa-ti ridice moralul.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total... Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îţi convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu total. E o renunţare categorică, de parcă ţi-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii e mare, după ce vei ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcţie.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O zi libera e numai buna pentru a pregati etapele viitoare ale celui mai important plan care te preocupa. Stai si chibzuiesti, pui pe hartie detaliile semnificative si trasezi o strategie pe care o vei respecta intocmai in zilele care vin. Nu poti ajunge la telul tau cel mare fara un program bine stabilit dinainte, caci nimic nu poate fi atins daca le lasi la voia intamplarii. Aduna-ti gandurile si aseaza-le in ordine, ca apoi sa construiesti totul conform planului.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Tu esti, de felul tau, ceva mai prudent si nu te aventurezi intr-un proiect nou fara masuri de precautie si o organizare atenta in prealabil. Totusi, cineva te stimuleaza sa te implici mai mult, ca merita sa lasi la o parte suspiciunile sau teama de esec, deci molipseste-te de la el de entuziasm si energie. Esti in fata unui eveniment care te solicita la maximum, iar pasivitatea nu pare a fi cea mai buna solutie. Fiecare intra in aceasta combinatie cu alte calitati: tu cu maturitatea si organizarea, celalalt cu stimulentele si energia.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trasnet in calea ta cand te asteptai mai putin. In urma acestei vesti atat de transante, un capitol se incheie brusc in viata ta, deci asteapta-te la o despartire in amor, la o demisie decisa pe loc, la o rasturnare brusca de situatie, momente critice care te pot lasa fara replica. Poate nu e chiar un dezastru, pentru ca un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui inceput mai bun, descoperind, mai tarziu, ca e mai bine ca s-a incheiat acum si atat de repede.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu te poti rupe inca de o situatie trista din trecut, pentru ca ori de cate ori credeai ca ai uitat cele intamplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumina. Cineva din preajma ta are grija sa-ti reaminteasca iar si iar prin ce ai trecut si cum sa te detasezi de trecut in asemenea conditii? E nevoie de un efort de vointa pentru a scoate din viata ta tot ce te intoarce in trecut, deci fa putina ordine! Numai de tine depinde sa arunci balastul care nu-ti mai este util, ca sa nu duci dupa tine amintirile care nu-ti fac nicio placere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții