Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 26 septembrie 2016 | 08:02


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Septembrie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vei afla ca unele persoane vor sa intervina in viata ta acum si va fi greu sa ramai consecvent/a in relatia cu tatal tau sau cu un barbat te poate perturba acum. Daca te simti izolat/a sau singur/a, faptul ca te intristezi singur/a nu te va ajuta prea mult. Incerca sa ai o abordare mai mult concilianta decat agresiva.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Daca esti nemultumit de situatia ta, probabil ca te vei indrepta intr-o directie de auto-distrugere. Trebuie sa inveti din greseli si sa nu te pedepsesti, mai ales daca tocmai s-a consumat o relatie. Persoana cu care erai probabil ca s-a jucat cu mintea si cu sufletul tau. Ai avut de-a face cu o persoana cu doua fete, asa ca nu mai da vina pe tine!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Asta este momentul oportun pentru un lifting facial sau o schimbare drastica de look. Acest aspect are legatura cu un sfarsit, prin urmare o relatie si/sau o casatorie poate lua sfarsit. Asta va duce la schimbari pentru tine si cei apropiati tie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Probabil ca aceasta este una dintre cele mai romantice perioade ale vietii tale. S-ar putea sa iti descoperi marea dragoste sau doar te vei indragosti. Ar trebui sa-ti mearga bine si cu banii. Daca ai vreun talent legat de artele fine, acum ar fi cazul sa il arati.



Horoscop pentru femeia din Leu

Un incident de acasa sau ceva ce o persoana spune despre tine te poate demobiliza astazi, insa nu-i da prea multa importanta, caci se poate sa nu fi informat/ a corect si mai tarziu problema sa se rezolve. Daca nu ai parte de atentia pe care o vrei, nu o lua ca pe un afront.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca nu esti sigur/a, pune pe hartie ce vrei sa faci ca sa poti medita mai tarziu aupra acestui lucru. Cel mai mare risc este sa ai planuri incomplete care pot da gres mai tarziu din cauza elemtelor ce lipsesc. Ceea ce la suprafata poate arata bine sau poate fi inútil. Numai timpul iti va confirma, asa ca ia o pauza si in acelasi timp bucura-te de creativitatea ta.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Evoluezi in mod constructiv, pe plan profesional sau in afaceri, acest aspect iti poate imbunatati statutul financiar. Desi pana acum ai detestat rutina, te vei gasi intr-o postura in care trebuie sa acorzi atentia cuvenita delatiilor.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Evenimente placute dar neasteptate, noi cunostinte, sau o atitudine deschisa in relatiile cu ceilalti fac ca acesta perioada sa fie motivanta si placuta. Vei iesi din rutina, pentru ca vrei sa experimentezi si sa fii spontan/a. Vei avea parte de o schimbare de decor. Intalnirea cu o veche cunostinta poate fi distractiva.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca sunteti parinte, inseamna ca va veti petrece majoritatea timpului in preajma copiilor dumneavoastra. Daca v-ati sacrificat timpul personal si in trecut astfel incat sa aiba o dezvoltare propice, nu veti avea probleme nici acum. Pe de alta parte, daca i-ati neglijat in trecut, s-ar putea ca echilibrul karmic sa se intoarca impotriva dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa te simti obosit/a in aceasta perioada pentru ca ti-ai asumat prea multe responsabilitati. Este minunat sa-i ajuti pe ceilalti dar nu iti sacrifica sanatatea. Ia o pauza de recuperare ca sa fii in stare sa-i ajuti pe aceilalti in viitor. Esti detul de constient/ de nevoile si sentimentele tale. Este un moment bun sa fii introspect/a si sa te cunosti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simtiti nevoia sa va aprofundati studiile, pentru a putea inainta in cariera. Oricum ar fi, nu o faceti de unul singur. Prietenii pot fi un real sprijin in progresul dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cineva cu un alt set de valori decat tine te va confrunta. Gusturile acelei persoane sunt total opuse de ale tale. Poate ca este din cauza lipsei mutuale de apreciere. Va fi un test care va duce la observarea punctului lui de vedere si acceptarea lui. Si invers.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții