Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 20 septembrie 2016 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Septembrie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Evenimente si circumstante ciudate pot aparea in cariera ta. Neintelegeri si confuzie pot crea un mediu haotic si iti pot afecta contractele, marfa si departamentul de vanzari-achizitii. Unele dintre aceste evenimente vor aparea din intentia celorlalti de a te pacali, in timp ce altele vor aparea din lipsa de comunicare.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Problemele in afaceri si cele pe plan financiar te descurajeaza. Este posibil sa nu dormi datorita acetor aspecte. Nu este un moment bun sa ceri favoruri din partea sefilor, parintilor sau unor persoane in varsta, sau sa incepi noi proiecte. Chiar daca vrei sa faci foarte multe, ia o pauza sa-ti reincarci baterile in acesta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa va filtrati gandurile astazi pentru a respinge energiile celor care incearca sa va puna bete in roate. Nu va sunt straine aceste persoane – sunt cei pe care ii cunoasteti si cu care iesiti in mod regulat. Nu ii lasati sa va deprime cu negativismul lor. S-ar putea si sa aveti cateva discutii practice cu cineva drag.


Horoscop pentru femeia din Rac

Problemele domestice, relatiile din familie si viata intima sunt punctele de concentrare maxima in acest moment pentru dumneavoastra. Este momentul sa faceti toti ce puteti pentru a castiga increderea familiei dumneavoastra, dar si pentru a va construi o fundatie puternica pentru viitor. Ceea ce se intampla la dumneavoastra acasa va starneste interesul mai mult ca orice.



Horoscop pentru femeia din Leu

Banii va ocupa mare parte din timp, fiind, in mare parte, vorba de niste parteneriate de afaceri. Puteti sa va aduceti visele la realitate, dar controlati-va: nu reactionati agresiv daca lucrurile nu decurg cum ati dori. Evitati luptele de putere saptamana aceasta.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Dragostea va gaseste, dar sentimentele va sunt suspendate, fiindca mintea dumneavoastra este in alte locuri. Veti fi surprins fiindca cel pe care doriti sa-l auziti va suna si/sau pentru ca traiti un miracol, intr-un moment total imprevizibil.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Reactii neasteptate si spontane la evenimente neasteptate iti pot alcatui cartea de vizita si felul in care ceilalti isi vor aminti de tine. Asta iti ofera ocazia sa te lauzi sis a te admiri pentr felul in care ai reactionat si ai oferit solutii la situatii neasteptate. Ai insa si multe ocazii sa te impiedici si sa cazi, asa ca fii atent/a si ai grija pe unde calci.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Schimbarile, reformele si imbunatatirile in ceea ce priveste actele, finantele si afacerile va ofera o mare doza de satisfactie. La nivel personal, veti avea parte de o relatie de prietenie sau de dragoste. Veti primi un mesaj incurajator de la o persoana care va este draga.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cateva cuvinte bine alese pot rezolva conflicte interioare si exterioare ajutandu-te sa le intelegi mai bine. Temeri fara motiv dispar la lumina zilei. Alerga incet si profund, apoi cand ajungi la liman, inspira adanc.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iti asumi responsabilitatea pentru greselile din trecut si pentru felul in care te autodistrugi: acestea reprezinta niste aspecte importante in viata ta. Sa le eviti poate fi usor, dar nu faci decat sa amani inevitabilul.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este momentul ideal pentru a fi romantic. Daca nu incepe o relatie de dragoste semnificativa (una foarte calda si plina de afectiune), macar veti fi fermecat de o admiratoare sau doua. S-ar putea sa vi se faca o introducere sau o invitatie romantica, ceea ce va va surprinde complet.

Horoscop pentru femeia din Pești

Prietenia si dragostea va ofera multe satisfactii. Aspectul fizic si sarmul de care dispuneti joaca un rol important in atragerea persoanelor de sex opus. Veti fi adulat!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții