Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 5 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 4 noiembrie 2016 | 05:44


Horoscop de azi Sambata 5 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 5 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nimic nu se vindeca peste noapte, orice rana (fizica sau emotionala) are nevoie de timp ca sa se refaca. Asa esti si tu acum, in faza de recuperare dupa un moment critic ce a lasat urme, dar din care ai mai invatat ceva important despre viata. Nu privi cu frica si cu resentimente inapoi la sursa suferintei tale, ci cu recunostinta ca s-a intamplat asa, pentru ca acum ai sansa de a reconstrui totul. Se ridica alt om din cenusa celui care a ars, si poti s-o iei incet-incet de la capat. Vei primi toate resursele necesare ca sa-ti revii si apoi sa treci la etapa urmatoare, dar primul lucru necesar e sa-ti faci timpul prieten, nu dusman. Respecta-l, trece in ritmul care-ti prieste tie!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai norocul de a discuta azi cu o persoana inteligenta, care iti inspira respect si incredere. Te poti baza intru totul pe informatiile pe care ti le transmite, pentru ca ele vin din experienta sa bogata din domeniul in care tu inca faci pasi timizi. Il poti considera un foarte bun profesor pentru ca ai enorm de invatat de la el. E o scoala sau o predare de stafeta, pentru ca el iti incredinteaza acum un bagaj de cunostinte de care te vei folosi incepand de azi. Va veni ziua cand si tu vei transmite mai departe ceea ce primesti acum, deci deschide-ti memoria pentru ca in curand tot ce afli isi va demonstra utilitatea.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia ca exista ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu gasesti colaboratori cooperanti, sefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autoritatile este de-a dreptul anevoios. Cel mai greu e sa treci peste birocratia iritanta, pentru ca peste tot esti trimis la plimbare de cate un functionar nervos. Stresul se acumuleaza iar rezultatele zilei sunt mult sub asteptari din cauza nervilor generati de oameni obositori.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este o zi riscanta pentru unele planuri, pentru ca poate aparea o surpriza neplacuta care strica tot. Fii pregatit pentru orice, mai ales pentru esecuri sau finaluri bruste de drum, dar nu trebuie sa privesti acest hop ca pe o pedeapsa sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lectie buna de viata. Data viitoare, cand vei fi in aceeasi situatie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru ca vei fi pus in tema cu eventualele pericole ce pot aparea, pentru a le putea evita din timp.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

O vreme, nimic nu parea sa mai inainteze, dar pesemne ca era doar linistea de dinaintea unui mare salt cu cateva etape mai in fata. Asa simti acum, ca dupa o prelunga asteptare, dintr-o data lucrurile capata un ritm mai alert, ducand din ce in ce mai repede spre un nivel superior pe care, dupa aceea, vor ramane mai multa vreme. E un semn bun ca a meritat sa astepti atat pana aici, chiar daca totul evolua mult mai lent decat ai fi tolerat tu, dar iata ca, atunci cand esti motivat, ai suficienta rabdare chiar si cand te misti ca melcul. Ai motive sa fii mandru de ceea ce ai obtinut.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca cineva iti da azi o veste proasta, nu te lua dupa ce spune acesta, ci mai informeaza-te si din alte surse. N-are rost sa-ti strici ziua din cauza unuia care poate nu e in apele sale si isi varsa naduful pe tine intr-un moment dificil. Pastreaza-ti calmul si mai cere o a doua opinie de la cineva - de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor - pe cat posibil, impartial, care nu e influentat de starea negativa in care se afla primul tau mesager. Sigur nu e atat de grav pe cat o vede acesta, deci de tine depinde sa redresezi situatia, cautand o iesire inainte de a te trage dupa el, in jos.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Priveste in jurul tau sa vezi persoanele in varsta care ar avea mare nevoie de o vorba buna, de un sprijin, de prezenta ta. Sigur ai un parinte, un bunic, un om pe care il admiri si il respecti, dar care nu se mai afla in forma sa fizica de odinioara. Numai daca i-ai da un semn si ar insemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ti azi aminte de batrani. Stii cum se spune: cine n-are batrani, sa-si cumpere, dar daca tu ii ai (inca) alaturi, pretuieste-i! Vei vedea in ochii lor o recunostinta greu de egalat in alta parte, deci ofera-le ca dar in aceasta zi cateva minute din viata ta. Le vindeca orice boala, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pregateste-te pentru un hop greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut ca atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tai cum tot ce ai construit pana acum se darama, pentru ca nu ai ales bine momentul in care ai pornit sau nu ai urmat caile corecte pentru a ajunge la ce ti-ai propus. E nevoie de un abandon, sa pui punct aici unei situatii, fara a mai incerca sa redresezi nimic, pentru ca nu mai e in avantajul tau. Un ramas bun categoric, un blocaj total sau destramarea completa a unui plan sunt decizii radicale pe care trebuie sa le iei pe loc.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Indiferent cum e vremea afara, ai nevoie urgenta de aer curat! Permite-ti aceasta evadare in natura ca o salvare, pentru ca acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, tragand aer proaspat in piept, parca toate se aseaza altfel in viata ta. Ai muncit mult, ai acumulat un stres pe care nici un medicament nu ti-l poate alunga, in schimb legatura ta directa cu natura, cu mama pamant, cu cerul de deasupra capului va avea efecte miraculoase asupra ta. Ofera-ti deci acest refugiu, plimba-te, fa miscare in aer liber, fa o excursie, iesi in afara orasului cu masina, fa orice care sa te ajute sa iti aerisesti plamanii, dar si mintea deopotriva.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Gasesti portita de iesire dintr-o situatie complicata care te duce la etapa urmatoare, dar nu te lasa furat de nereguli. Chiar daca ideea care ti se ofera pare sa rezolve cu bine problema, nu poti accepta daca ti se cere sa faci ceva ilegal sau incorect, ca atare nu te lasa pacalit de conditii suspecte. Daca intuitia iti spune ca exista un pret de platit pentru acest succes, mai bine nu accepti ceea ce ti se ofera. Nu esti in stare nici sa minti, nici sa inseli, pentru ca asa te amagesti singur.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai grija la atitudinea agresiva pe care o adopti astazi, pentru ca, desi pe tine te ajuta sa-ti atingi scopurile, s-ar putea sa-l deranjeze pe altul. Cineva are de suferit din cauza nervilor tai, a tonului ridicat, a ambitiilor pe care le urmezi, de aceea trebuie sa cantaresti cu atentie cata energie investesti in planul in care te implici. A-i domina pe altii, a le da ordine, a o face pe seful doar pentru ca ai un interes personal, nu e pe placul multora. Fii ambitios si urmareste-ti scopul, dar nu face din asta un mod de a rani pe cei mai sensibili care pot considera orice cuvant mai dur ca pe un atac la persoana, chiar daca nu asta e intentia ta.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Tot ce ai nevoie exista deja in calea ta, totul e sa intinzi tu mana si sa iei! Nu te mai indoi de resursele tale sau de capacitatea ta de a beneficia de ce poate fi mai bun pe lume, pentru ca ai la dispozitie, la modul cel mai concret, o multime de lucruri puse acolo de destin exact pentru tine. Ai incredere in tine si in calitatile tale, crede ca drumul pe care mergi duce acolo unde doresti si profita de tot ce ti se presara din abundenta pe acest drum. Existenta ta e cel mai frumos dar dat de sus, deci apreciaza mai mult ce ai si ce esti, pentru ca este exact ce-ti trebuie. Nu visa la ceva ce nu e pentru tine, ci bucura-te cu ce ai deja la indemana!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții