Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 11 decembrie 2016 | 06:59


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Exista o legatura intre responsabilitatile domestice si cariera. Ar fi bine sa gasiti un mod de a le imbina. Vor exista schimbari care sa va afecteze mediul de viata, ca de exemplu o mutare sau un transfer la serviciu.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu va lasati inselati de lingusirile celor din jur: nu vor decat sa obtina beneficii financiare din partea dumneavoastra. S-ar putea sa vi se paseze responsabilitatea de a avea grija de o persoana cu diferite dizabilitati.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu va consumati prea tare, fiindca nu dispuneti de cantitati abundente de energie. Va trebui sa va conservati putin saptamana viitoare, fiindca puterea dumneavoastra va trece de la nivel fizic la nivel psihic. In curand, veti crea cateva idei si principii dupa care va veti ghida pe intreg parcursul anului. Asigurati-va, insa, ca aveti energia necesara realizarii acestor ambitii.


Horoscop pentru femeia din Rac

Creati un echilibru intre lucrul sensibil pe care ar trebui sa-l faceti si ce ati dori sa faceti. Incredeti-va in emotiile dumneavoastra si veti vedea ca nu veti regreta. S-ar putea astazi sa cunoasteti pe cineva interesant, dar aveti grija ce faceti, fiindca s-ar putea sa o deranjeze unele remarci sau gesturi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Puteti avea iesiri emotionale la adresa celor pe care incercati sa ii dominati sau pe care incercati sa-i schimbati, fiindca va perturba. Chiar daca aceste schimbari sunt necesare, va va fi greu sa va adaptati la ele. S-ar putea sa existe separari intre dumneavoastra si cateva persoane dragi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o perioada in care asul din maneca se concretizeaza chiar in propria dumneavoastra personalitate. E un bun moment pentru a incheia intelegeri, pentru a impresiona un posibil asociat, pentru a va seduce partenerul sau pentru a cuceri audienta.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Banii va ocupa mintea toata ziua. Ati cheltuit cumva mai mult decat trebuia? Daca da, inseamna ca acum vedeti care sunt consecintele. Nu mai ascultati sfaturile altora, ci ganditi-va la situatia dumneavoastra, pentru ca sunteti singura persoana care o cunoaste pe deplin.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Tema zilei de astazi e progresul fara efort. Este favorabila auto-promovarea prin metodele clasice si nu prin cele care dauneaza echilibrului personal. In felul acesta, cei din jur va vor asimila propria ascensiune ca pe ceva familiar si pozitiv.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Luna aceasta, abundati de autocontrol, intentii precise si energie canalizata. Nu iese la iveala singura, ci se consuma in mod rezervat. Nu pierdeti timpul aiurea, treceti la treaba si terminati ce ati inceput!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Atrageti multe persoane in aceasta perioada, dar oare sunt cum vi le-ati imaginat? Probabil ca nu. O intalnire oarba s-ar putea dovedi a fi cu mult mai diferita decat v-ati imaginat initial. S-ar putea si sa descoperiti ceva fermecator la acea persoana, asa ca nu va grabiti cu concluziile.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prima reactie pe care o aveti va fi sa aparati ce e al dumneavoastra, dar va trebui s-o faceti continuand rutina zilnica. Trebuie sa traiti atat in lume, cat si in afara ei, pentru a va prezerva integritatea interioara.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca urmati calea dreapta, s-ar putea sa gasiti solutii de economisire a timpului si a banilor, asa ca nu va fie teama. Daca ramaneti cu picioarele pe pamant, aceasta va fi o perioada plina de beneficii, care va functiona in favoarea dumneavoastra. Sunteti 10% inspirat si 90% muncitor.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții