Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Luni 12 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 11 decembrie 2016 | 07:04


Horoscop de azi Luni 12 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 12 Decembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca iti agati toate sperantele de un singur carlig si acesta nu se dovedeste a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie, dar nu! Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos, deci nu investi toata energia intr-un singur scop, cand exista mii de variante posibile in jurul tau care merita valorificate. Priveste pe cat de multe cai ai putea evolua, deci nu te crampona de una singura. Ai putea fi deceptionat cand vei vedea ca acel unic scop nu este posibil, in timp ce alte cateva zeci au trecut pe langa tine fara sa le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la optiuni, la schimbari rapide de macaz pe parcurs, savurand acel belsug de idei si de solutii care ti se revarsa in cale!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Priveste la oameni, indiferent care le este rolul in viata ta, si accepta-i asa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene, nu te astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul tau, ci asa cum si tu esti diferit de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant, la fel sunt si cei care iti trec astazi prin cale. Ia-i asa cum sunt, cu bune si rele, fara sa-i judeci si fara sa incerci sa-i slefuiesti si sa-i remodelezi. Pune-te in pielea lor pentru o clipa: ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti? Nu, deci fa si tu la fel cu ceilalti. Mai ales cel mai drag om al sufleului tau trebuie sa fie luat ca atare, fara sa te straduiesti sa-l recladesti dupa propriile vise. Accepta varietatea si mai ales unicitatea oamenilor. Si tu esti unic in felul tau!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu privire la capacitatea unora de a-si duce promisiunile la indeplinire, pentru ca ti-au oferit si altadata ocazia de a te indoi de calitatile lor. S-ar putea ca adevaratul ajutor sa vina din cu totul alta directie decat ai avea la indemana, deci nu te multumi cu cei pe care-i ai aproape. Treci dincolo de limitele grupului tau obisnuit de prieteni, pentru ca exista si alte persoane cu care poti lucra foarte eficient.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Privesti foarte serios problema pe care o analizezi azi cu impartialitate si atentie, spre deosebire de cei din jur care au mai mult chef de joaca. Nu e de glumit cu raspunsul pe care trebuie sa il dai, pentru ca ti se cere concentrare si capacitatea de a intelege situatia pe toate fetele cu corectitudine, pentru a te asigura ca nu ai scapat nimic din vedere. Tu vei reusi sa cantaresti problema cat se poate de bine si-i vei ajuta si pe ceilalti sa revina cu picioarele pe pamant.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nostalgiile te napadesc mai mult ca oricand, poate si pentru ca finalul de an te face mult mai sensibil decat esti de obicei. Iti aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut si simti nevoia sa readuci la lumina ceea ce conta candva pentru sufletul tau. Ca revezi persoane dragi din copilarie, ca treci prin locuri de care te leaga amintiri puternice sau ca ai sansa de a retrai o emotie de odinioara, trecutul revine in actualitate cu un episod de o incarcatura emotionala maxima ce te face sa-ti recunosti slabiciunile.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu-ti place sa fii controlat sau dominat de altii care au impresia ca ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie sa te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de miscare. Nu-i accepta pe cei carora le place sa vorbeasca de sus, sa ridice tonul, sa o faca pe sefii, pentru ca nimic nu le ofera acest drept in fata celor din jur. Fa-i sa inteleaga ca sunteti egali, ca nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de lupta pentru putere. Esti la fel ca si ei, discuti de pe acelasi nivel, ca atare, ca sa-i dezarmezi repede, trebuie sa apelezi la politete, diplomatie si amabilitate pentru a le potoli dorinta de suprematie.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte si ori sa te duci la un medic si sa vezi ca esti ok, ori sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul! Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale - mental, emotional, spiritual, astral - vor avea numai de castigat. Te-ai gandit in ultima vreme la un proces de curatare si detoxifiere? Informeaza-te mai mult in acest sens si porneste-l cat mai curand, pentru ca te vei simti mai bine!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Uneori, succesul e mult mai accesibil decat ai putea crede, e nevoie doar sa-ti pui un pic in joc energia, ambitia si cheful de munca si ai ajunge rapid acolo unde iti doresti. Chiar daca apar hopuri pe parcurs, sunt atat de neinsemnate incat nici nu merita sa le dai atentie. Priveste lucrurile cu un dram, de detasare, de calm, de buna dispozitie, ca si cum ar fi un joc, si ai sa vezi ca faci pasi mult mai mari si mai repezi spre ce ti-ai propus. Dar nici nu aluneca spre extrema cealalta, adica spre superficialitate, de parca ai lua totul peste picior, ci e nevoie doar de o gandire pozitiva ca sa ajungi la capat.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Deschide bine ochii cand iti propui noi teluri de atins, ca nu cumva sa investesti energie intr-o iluzie. Poate esti atras pe o pista falsa, poate cineva te atrage intr-o cursa, pentru ca ceva nu e in regula acolo. Exista multe minciuni la mijloc, exista oameni care au interese ascunse, sau chiar tu te amagesti singur ca mergi pe drumul ce bun. Daca a devenit obsesie, esti dispus sa mergi mai departe pana in panzele albe, cand ar exista zeci de alternative, poate mult mai bune, care ar avea mai mari sorti de izbanda, dar daca tu te incapatanezi sa vaslesti mai departe atras de acea himera, e numai problema ta. Trebuie sa vezi adevarul!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te mai gandi la nimic altceva decat la sarcinile pe care ti le-ai asumat. Ai mult de lucru si trebuie sa te concentrezi asupra acelor atributii pe care le poti duce cu succes la indeplinire. Nu te lasa dominat nici de ce se intampla acasa, nici de grijile familiale, nici de evenimentele din viata sentimentala, caci singurul punct care cere acum sa te dedici prioritar sunt planurile in desfasurare de la serviciu, care nu pot ajunge la rezultate bune daca mintea ta zboara mereu la altceva. Detaseaza-te de orice alte preocupari si dedica-te doar muncii!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu esti in cea mai buna forma, pentru ca s-au adunat mai multe motive de suparare in acelasi timp si, impresionabil cum esti, e si normal sa fii afectat de ele. Parca peste tot auzi doar vesti proaste, nimic nu-ti convine, esti mai tot timpul bosumflat, dar daca ai lupta un pic cu aceasta stare negativa, ai incepe sa vezi ca ti se ofera in schimb suficiente alte motive sa zambesti. Chiar daca ceea ce are aceasta zi de oferit nu corespunde asteptarilor tale, tot va aparea ceva in compensatie care ar merita primit cu bratele deschise, dar ce sa-i faci daca tu esti in aceasta pasa proasta?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții