Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Luni 12 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 12 decembrie 2016 | 05:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 12 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 12 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu este, neaparat, o perioada in care sa va simtiti bine, fiindca aveti multe obligatii care va pot strica multe planuri. Sarcinile va preseaza, dar daca va concentrati la fiecare pe rand, o sa iesiti cu bine din toate situatiile. Tineti-va de cuvant, dar lasati timp si pentru distractie.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi o sa va bateti capul cu ceea ce se vorbeste in spatele dumneavoastra. Avand in vedere ca reputatia joaca un rol esential in succesul planurilor pe care le intreprindeti, ar fi bine sa iesiti din carapace si sa o pastrati intacta. Prudenta este mama reusitei, de aceea atentia acordata propriei imagini trece dincolo de ego.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este un moment bun sa intrati in anumite subiecte, dar nu prea profunde, fiindca nu aveti mult timp. Puteti sa va referiti la tehnologie, sarcini ale casei sau diverse lucruri care nu sunt de importanta majora la dumneavoastra in familie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti impins de la spate de un plus de energie si de impulsivitate. Va ajuta sa porniti mai usor in aproape orice face. Nu are legatura cu iesirile subite, ci mai degraba cu pasiunea puternica.



Horoscop pentru femeia din Leu

E momentul sa cereti ajutorul prietenilor apropiati, fie ca aveti nevoie de sprijin financiar sau emotional. E recomandat sa profitati si de creativitatea altora, acum ca muzele nu sunt chiar prietenoase. Rezultatul va fi o aura proaspata in jurul dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Deceptia si lipsirea de ce va doriti par sa fie doua procese care continua. Aveti grija cu iluziile si deziluziile care vi se vand ca ceva real, dupa care va sunt luate exact inainte de a le consuma. Daca sunteti nesigur, nu pierdeti timp sau bani pe acestea.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Norocul va surade in ultima clipa, chiar atunci cand facturile se aduna pe masa. Elementul surpriza se regaseste intr-o pusculita uitata, un castig sau un bonus.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vi se pare greu sa echilibrati dorinta de libertate si independenta cu dorinta de dragoste si intimitate. Va veti purta oarecum ciudat, iar acest lucru ii va deranja pe cei din jur in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Energia dumneavoastra fizica este pusa la grea incercare luna asta intr-un mod care scoate la iveala capacitatea dumneavoastra de a face efort sustinut si lasa impresia ca sunteti puternic, fapt care starneste admiratie si incredere. Asta inseamna, insa, ca va supuneti unui ritm care, mai mult ca sigur, se va repeta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Profitati de ocazie pentru a va bucura de caldura pe care o simtiti si nu va sfiiti sa va expuneti talentele intr-un context social. Complimentele va ajuta mult, asa ca le puteti folosi cat doriti. Autoeducarea si infrumusetarea sunt doua procedee recomandate, dar autoindulgenta va poate introduce la mijloc, asa ca aveti mare grija.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ceea ce acum va poate parea usor, s-ar putea sa devina o povara in viitor. Fiti atenti in ce priveste asumarea responsabilitatilor. Copiii vor fi o sursa de venituri care va vor asigura ocazia de a va relaxa. Nu lasati acest cadou sa se duca pe apa sambetei.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ar fi bine sa profitati de aceasta perioada, care va aduce noi responsabilitati care nu va vor aduce decat beneficii. Noile persoane pe care le primiti in viata dumneavoastra s-ar putea dovedi a fi viitori prieteni loiali.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții