Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Marti 14 Martie 2017

Written By NIKE B. on marți, 14 martie 2017 | 06:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 14 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 14 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Relatiile dumneavoastra iau o turnura pozitiva, sustinuta de energia care va domina. Colaborarea in cadrul unui proiect nou va aduce castiguri financiare.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Veti ramane cu buzunarele goale daca nu echilibrati chletuielile cu veniturile. Incercati sa va educati si partenerul in acest sens. Problemele de sanatate apar in prim plan. Un abonament la fitness nu e o idee rea.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Problemele de dieta si sanatate sunt in centrul atentiei. Hiper-emotivitatea va determina sa va reamintiti de probleme din trecut care v-au afectat.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va simtiti deasupra tuturor, avand in vedere ca astrele contribuie favorabil la norocul dumneavoastra. Tot ce intreprindeti astazi e incununat de succes.



Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele pot fi evitate cu usurinta astazi. Dar nu va culcati pe o ureche, ele pot reveni in viitor. Putin mai multa energie consumata acum va va asigura mai mult timp liber in viitor.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi in care durerea si frustrarea legate de vechi rani isi fa aparitia. Teama de respingere si amintirea legata de un vechi esec emotional isi fac aparitia si va intristeaza.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti intr-o seceta din punct de vedere creativ,dar nu va faceti griji, e o problema de o zi. Va confruntati cu invidia unui coleg, care nu suporta ca sunteti mai bun decat el la munca. Viata va provoaca, dar nu va temeti, lucrurile se vor imbunatati in curand.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se intrevede o posibilitate de promovare. Auziti un zvon si aveti tendinta sa il desfiintati, dar riscati sa dati cu piciorul unei ocazii unice. Profitati, chiar daca pare un simplu zvon!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Multi prieteni alearga dupa atentia dumneavoastra si va trebui sa faceti o selectie riguroasa. Starniti invidii legate de o noua prietenie foarte stransa de care va bucurati in acest moment. Va trebui sa stabiliti un echilibru intre entuziasmul noului si atasamentul fata de vechi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cunoasteti o persoana care are un fundal cultural diferit de al dumneavoastra, lucru care va pune in incurcatura. Daca aveti o atitudine deschisa, veti invata lucruri noi, atat despre dumneavoastra, cat si despre aceasta noua persoana care v-a iesit in cale.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chiar daca oamenii din jur nu vor intelege, trebuie sa fiti putin brutal pentru a rezolva problemele. Sunteti pus in pozitia de a coordona tot soiul de proiecte. Atitudinea autoritara este cea mai potrivita, altfel riscati sa nu va indepliniti atributiile.

Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti o serie de banuieli foarte la obiect, care va fac sa nu va angajati in situatii aparent stralucitoare. Prudenta e buna, mai ales ca banii pe care ii investiti azi nu promit sa fie recuperati.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții