Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Martie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 martie 2017 | 06:13


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti de dus la capat proiecte care va ocupa tot timpul, dar munca va fi rasplatita pe masura. Progresele facute astazi au efect pe termen lung.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Energia va cam paraseste si aveti nevoie sa va refaceti programul de lucru, pentru a nu ceda. Veti vedea lucrurile mai clar si veti lua deciziile corecte.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Calatoriile sunt exact ceea ce va lipseste in aceasta perioada. Treceti peste lenea caracteristica si adunati-va prietenii pentru a petrece clipe placute alaturi de ei.


Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti nevoie de o noua strategie prin care sa va administrati finantele. Nu fiti cheltuitor astazi!



Horoscop pentru femeia din Leu

Limitati-va gandurile pe momentul prezent al vietii dumneavoastra. Sunteti tentat sa alunecati in perioade apuse, pe care cei din jur le vor gasi agasante si irelevante.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Spiritul dumneavoastra va fi revitalizat daca petreceti timp cu persoane mai tinere. Iesiti putin din cercul obisnuit si explorati si un teren mai "proaspat".

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

E timpul sa va urniti la interviul pentru job care va asteapta. Din punct de vedere profesional, e foarte probabil sa va atingeti tintele astazi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va gasiti in situatii care va binedispun si care va stimuleaza viata amoroasa. Planetele va influenteaza latura financiara, facandu-va destinatarul unor bani in plus. Atentie, sunteti cam cheltuitor astazi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cineva din anturaj sufera o depresie si sunteti nevoit sa ii fiti alaturi. Nu fugiti de asta, e bine sa inchegati o relatie care va va aduce beneficii pe viitor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunteti elementul in plus oriunde ati merge. Sunteti tentat sa incercati lucruri noi, dar asta va face sa va simtiti ciudat. Incercati sa cereti parerea prietenilor inainte de orice gest extrem.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti cheltui bani pe reparatia unui obiect electrocasnic sau pe masina personala. Pe deasupra, sunteti solicitat de o persoana apropiata intr-o problema care va consuma timpul pretios.

Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti nevoie de implicarea celor din jur pentru a va imbunatati viata profesionala. Ati fost atat de concentrat, incat ati uitat sa mai alimentati orice fel de relatie din viata dumneavoastra. Includeti-i pe cei din jur in planurile dumneavoastra.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții