Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Februarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 25 februarie 2018 | 11:35


Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Descoperi ca iubirea nu e deloc asa cum ti-o inchipuiai tu. Firea ta rationala intra in contradictie cu trairile noi pe care le incerci si lumea iti e data peste cap. Mai bine nu te opui curentului, vei vedea ca iubirea are foarte mult de oferit.

Horoscop pentru femeia din Taur

Simti un val de sentimente care dau o lupta in tine, dar nu e chiar momentul potrivit pentru a le da frau liber. Persoana de alaturi stie ca tii la ea, dar nu site exact cat de mult. Inainte de a-l domina, ia-o incetisor si fa lucrurile treptat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui sa faci apel la toate armele pe care le ai pentru a obtine o prima intalnire cu cineva astazi: putina lingusire, putin limbaj al trupului, persuasiune si priviri seducatoare. Toate alcatuiesc cocktailul perfect pentru a obtine compania celui pe care ai pus ochii.





Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi incercati sa intelegeti ce este in mintea iubitului/ei dvs, si va simtiti ca in fata unuia dintre misterelor universului. Cand aveti impresia ca pricepeti cate ceva, atunci se schimba situatia. Configuratia astrala indica faptul ca nu trebuie sa fiti atat de rational, ci trebuie sa ascultati ce va spune inima.

Horoscop pentru femeia din Leu

Planelele s-au aranjat intr-un mod care nu te ridica in ochii celorlalti. Cu toatea astea, gaseste resursele necesare sa-ti rezolvi problemele, fiindca vei vedea cum responsabilitatile vor veni una dupa alta. Trebuie sa gasesti inca un strop de energie sa faci fata situatiei.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi entuziasmul iti este la pamant, chiar si cand vine vorba sa te vezi cu persoana iubita. Nu iti dai seama care e motivul, dar preferi sa stai in casa si sa te odihnesti. Daca nu ai chef de iesiri, e bine sa lasi socializarea pentru alte zile.






Horoscop pentru femeia din Balanță

In general iti displac amanarile sau intarzierile, mai ales atunci cand vine vorba despre chestiuni de dragoste, deoarece acestea sunt in contradictie cu toate povestile despre cum ar trebui sa fie romantismul. Dar alinierea planetelor de astazi inseamna ca vei primi o provocare. Dai de un obstacol in a te apropia de urgenta de cineva. Alege solutia mai neobisnuita!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca astazi sa aveti neplacerea de a afla cateva adevaruri dure, insa puteti sa trageti concluzii pozitive de pe urma acestora. Una din trasaturile dvs. enervante va fi aceea ca nu prea ascultati de sfaturile bune sau nu ii lasati sa isi exprime parerea in legatura cu dvs.. Partenerul incearca sa va aduca cu picioarele pe pamant. Fiti cu bagare de seama.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Spre deosebire de alte zile, astazi nu iti mai iese pe gura nici o gluma imatura si prost plasata. Partenerul se bucura de atentia ta si puteti, in sfarsit, sa discutati serios despre chestiuni profunde, fara ca tu sa mai faci o gluma proasta pe seama grijilor lui.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi ajungi la o concluzie care te va ajuta sa iei o decizie drastica legata de o relatierelatia ta. Fie mergi inainte, dar vei cere mai mult de la partener, fie decizi ca nu e ceea ce doresti si pui punct. Oricum ar fi, te vei simti mult mai bine, odata ce iti vei pune cartile pe masa.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cuvintele simple capata astazi contatii colosale. Ar trebui sa acorzi mare atentie la ceea ce spui, daca nu vrei sa ti se interpreteze gresit vorbele.





Horoscop pentru femeia din Pești

Viitorul ti se recontureaza din cauza unor evenimente care au loc astazi. Ceea ce era o simpla aventura se dovedeste a avea un impact destul de puternic asupra ta. Planurile ti se schimba si trebuie sa pornesti pe un drum necunoscut.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții