Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop tarot zilnic 13 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 aprilie 2024 | 07:32



Horoscopul tarot zilei de 13 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Valetul de cupe

Daca studiezi, poti privi situatiile cu simtul umorului. Creativitatea te ajuta sa dezvolti o idee in ceva concret. Daca esti implicat intr-o relatie, acest card aduce un mesaj legat de romantism, fertilitate. Comunicarea in casa si in familie trebuie sa fie la cote ridicate.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Moartea

Esti tentat de multe ori sa renunti, sa faci pasul inapoi, sa revii la un obicei vechi, la o procedura, care, poate, ti-a facut sau iti face rau. Nu ceda! Este momentul schimbarii, este momentul sa ai o cu totul alta abordare. Nu trebuie sa porti aceeasi si aceeasi discutie cu cineva. Gata! S-a terminat!




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Imparateasa

Imbraca-te bine, vorbeste frumos, petrece timp cu oameni care te apreciaza. Ai mai multa putere de convingere si de a influenta azi. Profita de acest moment. La munca, superiorii iti vor recunoaste talentele, capacitatile. Acasa poti fi liderul tuturor cu gratia si frumusetea ta.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Steaua

Te-ai trezit cu un spirit luminos, plin de viata, care va indeparta orice urma de nor din mintea ta. Acum este momentul sa rezolvi acele probleme de care iti era frica sa te apropii. Nu sta prea mult pe ganduri, este una din acele zile cand poti reusi tot ce ti-ai propus.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 10 de bate

Este posibil sa-ti pui piedici singur. Sau poate te-ai angajat la prea multe sarcini deodata si te simti complet neajutorat si coplesit. Ai toate instrumentele pentru a-ti schimba viata, dar refuzi sa le folosesti. Poate ca ar trebui sa incerci o abordare diferita.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 10 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza bunastare, mostenire, familie. Ai sentimentul securitatii care vine din abundenta. Te simti confortabil cu ceea ce ai. Daca iti apare inversata aceasta carte, primesti mesajul ca trebuie sa fii mai atent cu finantele tale. Desi ai tot ce trebuie, nu trebuie sa si risipesti. Urmareste unde se duc banii tai.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de cupe

Imagineaza-ti aceasta cupa ca si cand ar fi Sfantul Graal. Ai tras cartea norocoasa. Ai primit un dat spiritual care te face sa simti bucura, multumirea, abundenta spirituala. De asemenea, cartea poarta mesajul fertilitatii. Fie proiectele tale aduc roade substantiale, fie se mareste familia.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Un act de generozitate aduce dupa sine o multitudine de beneficii. Simti dorinta sa faci bine si recompensele vor veni cand te astepti mai putin. Daca iti apare inversata aceasta carte, mesajul este sa renunti la egoism. Raceala te impiedica sa vezi ce simti oamenii si, astfel, nu te vei mai bucura de bunatatea lor.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 6 de pentagrame

Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Generozitatea te ajuta sa reusesti in viata. Actiunile generate din cat mai putin egoism au sanse mari mari de reusita. Poti constientiza ca ai un rol important intr-o situatie pe care trebuie sa o gestionezi cu mult fair-play.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 8 de pentagrame

Munca grea este intotdeauna rasplatita. Pentru sarcinile curente este nevoie de o atitudine mai concentrata. Nu te lasa distras de alte lucruri, ocupa-te doar de ce ai de facut. Daca ai examene de dat, nu scoate nasul din carte. Solutia reusitei este sa te pregatesti temeinic. Cu cat stapanesti mai bine cunostintele intr-un domeniu, cu atat ai mai multa incredere in tine si cu atat mai usor iti va fi sa duci totul la bun sfarsit.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător Valetul de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Ceva din viata ta duce spre o mare realizare. Simti potentialul succes. Pare ca un diamant neslefuit de asteapta sa-ti arati talentul. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca ainevoie de flexibilitate. Nu te indeparta de adevar si urmareste logica.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 3 de pentagrame

Ucenicul isi poate depasi maestrul daca progreseaza si nu se da batut. De asemenea, cartea poate simboliza evlavia, recunostinta pentru performantele atinse. Avansarea in cariera este posibila numai cu sacrificii profesionale deosebite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții