Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop Urania săptămâna 13 – 19 aprilie 2024

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 aprilie 2024 | 08:40



Horoscop Urania săptămâna 13 – 19 aprilie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 13 – 19 aprilie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13 – 19 aprilie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 13 aprilie, disponibilitate pentru dialoguri, pentru conversații mai mult sau mai puțin profitabile, dar care vor avea măcar meritul de a-i scoate din monotonia acelorași replici pe nativii care vor simți nevoia de provocări, de integrare în viața activă și de utilitate prin tot ceea ce vor oferi în cadrul acestor întâlniri și dialoguri; idei, soluții, opinii (avizate), avertismente, nuanțări binevenite, analize originale. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, solicitări din partea familiei, discuții fără sfârșit, sentimente de nemulțumire, de cele mai multe ori reprimate pentru a nu spori contradicțiile care par să fi tulburat destul de mult echilibrul familial. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, mare chef de viață. Cele patru planete din casa I a personalității își vor cere dreptul la manifestare specifică și îi vor face pe cei născuți în zodia Berbecului să se bucure de viață, de natură, de primăvară, de tinerețe, de doruri și de trăiri, de nostalgii ori de forța lor creatoare (într-un plan artistic). Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) pe axa celor două case ale sănătății: nemulțumiri, dezamăgiri, stare de ostilitate față de orice observație, rugăminte sau indicație la locul de muncă. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va amplifica nevoia nativilor de a lua decizii sau de a trece la o acțiune concretă menită să le consolideze statutul financiar, să le permită să facă economie ori să valorifice în mod util și inteligent, în beneficiul personal, o stare de lucruri în plan profesional sau social. Atenție, întreaga săptămână, la felul în care unele afirmații, replici sau opinii se pot transforma în gafe.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Pe 13 aprilie, lecturi, consultări, dialoguri, demersuri menite să-i aducă nativului un plus de informații în plan financiar pentru a acționa în deplină cunoștință de cauză. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, efort de învățare, atașamente subiective față de o temă pe care trebuie să și-o însușească (antipatii sau simpatii față de un subiect ori un obiect de studiu fără o motivație justificată); sensibilitatea sporită îi poate face pe unii să abordeze o temă de discuție în spațiul public sau la locul de muncă cu o reticență motivată de convingerile și atașamentele lor interioare care operează astfel de preferințe. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, posibile confruntări cu persoanele autoritare din familia din care provin care impun norme și reguli de viață de care cel născut în zodia Taurului va fi nevoit să țină cont; relații dificile care, în ipoteza nesupunerii nativilor în fața comandamentelor de familie, vor declanșa discuții neplăcute și vor alimenta o atmosferă încordată între ei și rudele lor „exigente”. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) pentru cele două case ale relațiilor personale, de prietenie sau de dragoste. O stare de spirit marcată de neîncredere ori de dezamăgire îi va obliga pe Tauri să pună o distanță între ei și cei apropiați care, cu sau fără o motivație reală, nu li se vor mai părea de încredere ori cu care vor constata că nu se mai regăsesc pe aceleași coordonate de gândire și inițiativă ca până acum. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va constitui un factor de susținere globală a celor născuți în acest semn, dându-le energie, entuziasm, încredere în propriile forțe, hărnicie, determinare, rezistență la stres.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Pe 13 aprilie, stare generală bună, atitudine profitabilă pentru trup și pentru minte: dorință de a fi activ, de a comunica, de a face deplasări, de a angaja activități alături de alte persoane; mobilitate intelectuală. Totuși, Luna, în tranzit prin zodia Gemenilor, va primi riposte astrale dinspre zodiile Peștilor și ale Fecioarei, ceea ce poate îngreuna o secvență de viață, pe termen scurt, în buna ei desfășurare. Tendința Gemenilor va fi să nu țină cont de impresiile personale, de feelingul care le va atrage atenția asupra unei realității pe care ei, în superbia lor, le vor ignora și să nu dea mai multă importanță decât merită, lăsându-se duși de tăvălugul unor trăiri interioare (emoții, afecte). Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, reevaluări financiare necesare sau forțate de împrejurări; atitudine protectivă față de bani, câștiguri și economii. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și 18 aprilie după-amiaza abordări autoritare prin care nativii vor dori să-i convingă pe cei care-i observă că sunt competenți și în stare să gestioneze situațiile dificile dacă se va pune problema numirii lor într-o funcție (responsabilitate) sau din dorința de a face o impresie bună. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil pentru relațiile de familie și cele sociale sau profesionale. Gemenii se vor confrunta, în plan oficial, cu reacțiile unor persoane care îi pot pune în dificultate. Mai precis, va fi vorba despre o inversare a reacțiilor lor: unele riguroase și exigente, uneori împinsă până la exces, în relațiile de familie, și altele, de slăbiciune, de indulgență sau de toleranță în relațiile socioprofesionale. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va consolida starea de sănătate a nativilor, dându-le rezistență la stres și capacitate de învigorare trupească.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 13 aprilie, univers interior destins, atitudine degajată față de modul de viață curent; tendința de a analiza unele gesturi mărunte sau afirmații, aparent neimportante, pentru că, în formularea lor, nativii vor încerca să deceleze o intenție mascată, un adevăr rostit parțial. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității celor care s-au născut în acest semn și le va da Racilor un binemeritat suport astral, dar, atenție, aceeași Lună va primi și cinci provocări planetare dinspre casa a X-a, ceea ce ne conduce la concluzia că nativii vor fi suprasolicitați în registrul socioprofesional (unii vor fi de-a dreptul hărțuiți). Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, disponibilitate scăzută la presiunile unor apropiați făcute asupra nativilor de a accepta niște propuneri cu final financiar „fericit” ori de a li se alătura pentru a dezvolta activități profitabile. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) va influența cele două case ale comunicării, ale învățăturii și ale deplasărilor, introducând factori de nemulțumire, contradicții sau momente stânjenitoare, de neacceptare a unui argument prezentat în cadrul unei întâlniri sau a unei conversații ori poate chiar de evitare a unei persoane sau a unui grup în prezența căruia cei născuți în Rac nu se simt confortabil. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va permite, dacă se va pune problema, consolidarea unei relații de prietenie în urma unui eveniment care a adus părțile în situația de a coopera și, astfel, de a se cunoaște mai bine. Solicitări intense în plan profesional cu impact asupra colegilor, a unei asistențe sau a publicului larg.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Pe 13 aprilie, vești de la prieteni, informații referitoare la o activitate desfășurată alături de una sau mai multe persoane apropiate nativilor (ecou mai bun sau mai alarmant în funcție de natura împrejurării în discuție). Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, sensibilitate sporită a aparatului digestiv, atât ca rezultat al suprasolicitării lui prin exces de alimente și medicamente, cât și ca efect al disfuncțiilor neuro-vegetative asupra funcțiilor metabolice. Gânduri, unele incomode, rememorări, nevoia de întoarcere în trecut pentru a face comparații cu faptele prezentului. Leii vor avea tendința să se izoleze în spațiul căminului sau în forumul interior pentru a nu fi obligați să răspundă unor solicitări venite dinspre familie, cunoscuți, colegi, străini. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, schimbare de registru pe fondul intrării Lunii în casa I a personalității Leilor, ceea ce le va da mai multă siguranță de sine și o reală dorință de a fi activi. Uneori, aceste provocări, care îi vor obliga pe Lei să-și schimbe mentalitatea, pot veni dinspre sectorul profesiei, al puterii și al notorietății care „îi vor scoate din bârlog”. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) va influența cele două case ale banilor și beneficiilor materiale, permițând unor blocaje instituționale sau împotriviri personale să împiedice rezolvarea unui plan mai vechi; secvența îi va dezamăgi pe Lei, dar nu-i va demobiliza, aceștia având resursele necesare să schimbe modul de abordare al respectivelor teme. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va străluci în casa a X-a a puterii, a afirmării, a succesului, a luptelor în plan socioprofesional și a tenacității.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Pe 13 aprilie, posibile ipostaze publice în care nativii se pot afirma sau se pot exprima în fața unei asistențe. Aceste ipostaze oficiale trebuie atent gestionate, renunțându-se la îndrăznelile de limbaj sau la gesturile neconforme cu întregul context în care se va desfășura întrunirea. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, raționalele și lucidele Fecioare vor deveni niște persoane sensibile, care pot fi tulburate de situația de viață prin care trece un apropiat, ceea îi va motiva să întreprindă ceva util în sprijinul lui (o susținere morală, o încurajare profesională, solidaritate umană, un ajutor material). Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, evaluări ale unei situații în plină evoluție de pe principii de onoare, de mândrie, de autoritate care le vor consolida decizia anterioară de a nu accepta compromisuri, mai ales dacă vor avea prezent în minte un moment similar, când nu au fost la înălțime și au eșuat apoi în slăbiciuni personale de atitudine sau de comportament. Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn impulsuri stingheritoare, născute dintr-un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn/Marte în Pești și Luna/Luna Neagră în Fecioară) care vor angaja statutul lor personal în relațiile parteneriale și-i vor pune în situația de a nu putea coopera într-o temă de viață comună cu niște persoane lipsite de voință, incapabile să decidă sau să se mobilizeze, evazive, complicând, astfel, viața ambelor părți. Pe 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va străbate casa a IX-a a convingerilor ideologice, a crezurilor morale, religioase, culturale și a evoluției prin educație superioară, permițând un progres lent, dar constant prin acumularea de cunoștințe și deprinderi necesare.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Pe 13 aprilie, unele Balanțele nu se vor putea concentra pe o idee mai ales dacă va fi vorba de studii aprofundate sau de lucrări de specialitate care presupun documentare, asiduitate, atenție pe detalii pentru că mintea lor va zbura de la o idee la alta, astfel că, unele informații utile ale momentului pot să le scape din vedere. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, nici în viața publică sau în cea profesională, reprezentativă, aceștia nu vor funcționa mai eficient pentru că nu se vor putea stăpâni în fața provocări lor venite de la asociați sau de la colaboratorii apropiați într-un proiect, de la partenerii de viață sau de la instituțiile cu care se află în raporturi de cooperare ori de conflict; planetele din casa a VII-a controlată de Berbec vor încinge spiritele și vor menține o atmosferă „belicoasă” chiar dacă va fi vorba de aspecte minore. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, posibile întâlniri cu persoane importante prin statut profesional, prin rang, prin funcții ori prin valoarea lor personală care îi transformă în modele de viață. Balanțele ar putea fi solicitate să facă parte dintr-un grup de elită de inițiativă și acțiune. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) va influența cele două case ale sănătății pe direcția stabilității interioare; stările de spirit se vor deteriora și, în ansamblu, vor alcătui un cadru care îi va solicita și obosi pe cei născuți în Balanță, nativii arătându-se nervoși, crispați, capricioși și mai mereu nemulțumiți, într-un fel contradictoriu cu blândețea și amabilitatea lor funciară. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va susține preocupările și demersurile privitoare la banii și la bunurile cuvenite.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Pe 13 aprilie, informații de mică importanță privitoare la bani sau la regimul unor bunuri. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, Scorpionii își vor reconfigura niște speranțe, niște dorințe, niște proiecte în funcție de crezurile și convingerile lor dar, curând, vor constata că acestea intră în contradicție cu realitatea sau cu comandamentele momentului. Acest proces se va reflecta în modul lor de viață profesională, în prioritățile sau direcțiile de activitate cu care nativul nu mai e de acord și pe care refuză să le pună în practică; posibil moment de tensiune interioară, de revoltă sau de furie născută din șirul lung de condiționări externe care le amenință un proiect de viață personală. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, dorință de progres social, nevoie de a acționa ferm pentru a se impune în situații-cheie în care nativul să-și etaleze calitățile și să-și pregătească drumul spre noi ipostaze profesionale sau de viață publică. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect stresant între Saturn/Marte în Pești cu Luna /Luna Neagră în Fecioară, va influența relațiile de dragoste, de simpatie, de atracție, de bună înțelegere sau de prietenie, generând stări de spirit neplăcute, dezvoltând mici (mari?) antipatii față de una sau mai multe persoane dintr-un grup de apropiați; alții își vor face iluzii cu privire la o relație sentimentală doar că speranța se va risipi curând și dezamăgirea își va face loc în sufletul Scorpionilor care o va trăi profund. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va străbate sectorul relațiilor parteneriale deschizând porțile necesare pentru (re)stabilirea unor relații, dacă acelea le sunt utile sau, dimpotrivă, vor permite detașarea lor de un om, de un contractat, de o activitate în care au început să se simtă prizonieri.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Pe 13 aprilie, vești, informări, consultări, dialoguri, înștiințări legate de o relație partenerială sau de un contract în dezbatere. În vederea formulării unui răspuns, pe aceste teme, Săgetătorii vor trebui să analizeze condițiile socio-profesionale și obligațiile familiale pentru a estima efortul, costurile și beneficiile. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, mecanism astral puțin semnificativ care nu ne permite să formulăm o anticipare pentru regimul banilor și al bunurilor. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, context favorabil mai ales pentru cei care desfășoară activități artistice de creație sau de interpretare, nativii din această categorie profesională fiind avantajați de puternicele influxuri astrale care înfloresc în casa a V-a a creativității. Săgetătorii vor avea forță de exprimare artistică, vigoare mentală, ambiție, putere de muncă, combativitate în concursuri și o uriașă dorință de a impresiona și cuceri inimile publicului prin clocot, pasiune, dăruire și personalitate. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) va influența sectorul familiei și cel al ascensiunii sociale sau al renumelui profesional doar că, mecanismele nu vor fi în armonie cu miza acestor case și vor alimenta destule ostilități și contradicții în plan social, limitări, resemnări și constatări care nu fac plăcere, privitor la o situație defavorabilă lor sau la caracterul unei rude ori al unei realități familiale incomode. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va juca un rol pozitiv în sectorul sănătății unde va spori vigoarea organismului și rezistența la stres. Soarele va avea un rol important dacă se va pune problema unor schimbări în regimul profesional.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Pe 13 aprilie, știri modeste ca importanță vehiculate între nativi și colegii săi de muncă, dialoguri fără o miză mare sau precisă, care vor pune în circulație ipoteze privitoare la forma pe care o va îmbrăca viitorul lor loc de muncă și implicit salarizarea. Ușoară vulnerabilitate a aparatului respirator; prudență în cazul activităților curente sau al distracțiilor desfășurate în aer liber, în curent sau în frig. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, Capricornii nu vor renunța la principiile lor pe calea rezolvării unui litigiu sau a unei dispute contractuale (înțelegeri amiabile); unii vor spune că nu e vorba de principii ci de rigiditate, nativii vor răspunde că este felul lor de a pune problema și de a-i găsi o rezolvare așa că, deocamdată, nimeni nu se va obosi să le schimbe opiniile și să-i convingă de contrariul. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, indiferent de actuala lor stare materială, destul de mulți nativi vor face planuri pe care, cei din apropierea lor, cunoscându-le modul de viață, nu le vor susține, considerându-le exagerate, inutile sau nerealiste. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) va influența cele două case ale comunicării introducând accente stridente, spirit critic excesiv, alunecări pătimașe pe o temă spinoasă, greșit înțeleasă și incorect argumentată de unde și fireștile controverse care se vor naște cu prilejul punerii lor în discuție. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va străbate casa relațiilor afective, a emoțiilor, asentimentelor și a relațiilor între Capricornii – părinți și copii lor. Nota generală va fi de stabilitate (sau de fixism). Relațiile armonioase, sănătoase și oneste se vor consolida.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Pe 13 aprilie, bună comunicare cu cei dragi mai ales prin efortul Vărsătorilor de a nu complica lucrurile, de a atenua conflictele preexistente, de a „a o da pe glumă” pentru a destinde atmosfera; context favorabil tentativelor de împăcare și de reluare a dialogului întrerupt cu ceva timp în urmă, al celor care s-au certat ori, chiar, s-au despărțit. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, stare organică inegală de-a lungul răstimpului, cu momente mai bune sau mai delicate, legate de funcțiile aparatului digestiv și de abdomenul superior. Chef de muncă limitat, nevoie de a lucra în liniște, fără zgomot și fără comentarii care să-l destabilizeze pe un nativ deja iritat din punct de vedere organic. Nu este momentul potrivit pentru a se angaja discuții pe teme importante, mai ales dacă ele privesc niște nereguli, greșeli sau întârzieri, pentru că Vărsătorii nu vor fi receptivi, ei reacționând brutal și total neadecvat criticilor. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, posibile confruntări în registrul partenerial mai radicale: ton răspicat, formulări tranșante, replici fără menajamente, ultimatumuri, rigiditate în gândire și în evaluarea evenimentelor. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) va influența cele două case ale banilor și bunurilor, impunând schimbări ale planurilor curente de viață care implică cheltuieli. Nesiguranță cu privire la viitorul veniturilor obținute din muncă pe fondul unor restructurări la nivelul instituției sau al aplicării unor noi măsuri legale. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va tranzita sectorul casei a IV-a (imobil, locuire, regim al bunurilor locative sau funciare) și al familiei; pe fond, ar trebui să aducă stabilitate.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Pe 13 aprilie, preocupări legate de regimul unei case, al unui spațiu locativ, al administrării unor bunuri patrimoniale; consultări cu funcționarii statului; studierea legislației în vigoare pe respectivele teme. Vizite de familie. Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, stări de spirit schimbătoare în funcție de stres, de oboseala momentului, de o afecțiune mai veche care poate să sâcâie organismul unui nativ care, astfel, să-și piardă optimismul sau răbdarea și să reacționeze emoțional într-o relație afectivă sau în relația părinte- copil. Nota generală va fi de răscolire, de neliniște, de insatisfacție. Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, Peștii vor face efortul să fie în top la locul de muncă, pentru a-și recăpăta încrederea în sine. În planul sănătății, în cazul unora, inima trebuie menajată fiind indicată izolarea de factorii de stres, odihna și cultivarea activităților plăcute, odihnitoare și profitabile pentru suflet. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) va influența casa I a personalității Peștilor și casa relațiilor parteneriale. Aceștia îi pot da de furcă unui nativ, spunând ce nu trebuie, acționând stângaci sau chiar în detrimentul lui în funcție de natura relației dintre ei. Tripleta Saturn, Neptun, Marte, din Pești (casa I), le va da multora o nebănuită vigoare și capacitate de a rezista la stres sau la evenimentele care îl afectează sufletește. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va avea un rol important pentru școlaritate, învățătură, indiferent de nivelul și de vârsta nativilor, schimb de opinii, primirea unor informații esențiale pentru formarea profesională sau pentru progresul nativilor pe calea cunoașterii exemplare.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții