Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic 12 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 11 aprilie 2014 | 06:22

Horoscopul zilei de azi 12 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Banii sunt pe un teren destul de sensibil, de aceea ar fi bine sa nu cheltuiesti pe lucruri de care nu ai neaparata nevoie acum. Strictul necesar este cam tot ce-ti poti permite, pentru ca un abuz, oricat de mic, poate declansa pierderi si datorii pe care nimeni nu si le doreste. Deschide portofelul cu maxima prudenta si amana toate cumparaturile inutile, caci ar fi multe capricii care-ti fac cu ochiul tocmai acum. Fa-te ca nu le vezi, bugetul nu-ti permite!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Te bucuri pentru reusita persoanei iubite ca si cum ar fi marea ta realizare, pentru ca i-ai fost alaturi pe tot parcursul eforturilor depuse si stii cat de mult inseamna victoria atinsa. Unde e loc de reusita, e loc si de sarbatoare, deci veti avea amandoi parte de un moment de glorie cu tot ceea ce poate aduce el dupa sine: laude, aprecieri, recompense, evidentiere si un puternic sentiment de fericire. Il privesti pe cel de langa tine ca pe cel mai grozav om din lume, pentru ca esti mandru de reusitele sale, dar mai ales de faptul ca ai sansa de a-i fi alaturi si la bine si la greu.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Parca toate iti merg de-a-ndoaselea. Nu te intelegi cu lumea, esti refuzat si contrazis, tot ce pornesti se poticneste repede si toate aceste situatii neplacute nasc o stare de nervi ce poate denatura in conflicte aprinse. Privesti cu oarecare ostilitate la cei din jur, dar asa cum ei se incapataneaza sa se opuna, nici tu nu poti sa-i aprobi pe ei. Ai ghinionul de a atrage in preajma multe persoane irascibile, nervoase, agresive, dar recunoaste: sunt la fel ca si tine! Nici tu nu esti mai amabil, nici mai tolerant, si de la o banala disputa pana la un razboi de orgolii nu mai e mult!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Prietenii nu-ti sunt intotdeauna alaturi, asa cum ai dori, deci, in loc sa stai si sa te plangi de dezamagirile create de amici, mai bine te-ai descurca de unul singur. Ai toate resursele pentru a duce la capat ce ti-ai propus, fara sa depinzi de nimeni, pentru ca azi stai mai slab la capitolul cooperare. Nu pentru ca nu ai fi tu cooperant si dornic de asociere, ci pentru ca cei care ti se alatura nu sunt buni... de nimic. Mai mult te incurca, mai mult te trag inapoi, deci nu te baza pe ceilalti. Nu ar fi decat consum inutil de timp si energie.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti un companion extrem de placut in orice imprejurare, deci sa nu te mire ca vei fi cautat din toate directiile. Parca toti si-au adus aminte de tine brusc: te invita la bere, la plimbare, la petreceri, si stai ore in sir de vorba la telefon, pentru ca aveti atatea sa va spuneti. Distractia este in floare si nu te vei da inapoi de la niciun prilej de a rade, de a dansa, de a iesi in lume. Esti o persoana populara pe care multa lume o doreste aproape, deoarece ai mereu o gluma de spus si esti cu zambetul pe buze. Atitudinea ta joviala face bine tuturor si cuceresti din prima.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Treci printr-o perioada neplacuta, cu urmari psihice profunde. Vezi jumatatea goala a paharului si toate zvonurile negative care iti ajung la ureche te influenteaza cel mai mult. Prefa-te ca nu auzi stirile nefaste din aceste zile, pentru ca ai tendinta de a le transforma in adevarate dezastre, desi nu sunt altceva decat evenimente normale. Ce-i drept, au o tenta negativa ceva mai puternica pe care tu o amplifici odata in plus. O criza de natura emotionala este foarte probabila, ce se poate manifesta prin depresie sau atac de panica, deci stai departe de persoanele care au influenta nefasta asupra ta!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Cu ceva timp in urma ai facut o greseala si acum, ori de cate ori treci printr-o situatie similara, iti pierzi curajul de a mai incerca ceva. Sufli si-n iaurt, pentru ca mereu iti vine in amintire trecutul nu tocmai bun. In loc sa fi invatat ceva din lectiile trecutului, tu compari mereu prezentul cu ceea ce s-a intamplat candva si bati pasul pe loc, ca nu cumva sa gresesti din nou. Arunca o privire inapoi, peste umar, sa-ti aduci aminte cum ai rezolvat problema atunci, pentru ca ceva din acele vremuri mai poate fi aplicat cu succes si acum.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Glumele nu se potrivesc in orice situatie, ca atare fii atent cu cine iti permiti azi sa faci poante, ca nu cumva sa strice mai mult! Ai putea fi tentat sa tratezi cu superficialitate o situatie care pe altul il irita si astfel torni gaz pe foc fara motiv. Nu orice poate fi tratat cu ironie, deci ajusteaza-ti comportamentul si modul de a comunica in functie de starea psihica a celuilalt. Nu ai vrea sa reactioneze agresiv la glumele tale, deci poarta-te cu manusi cu cei pe care ii simti ca stau pe un butoi cu pulbere. De ce sa fii tu scanteia care-i arunca in aer?

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ti s-au inecat toate corabiile si nu ai de ce te agata pentru a iesi la liman. Chiar daca ai pe cineva alaturi, tu tot singur si exclus te simti, de parca te-ai afla printre straini. Anturajul in care ai nimerit nu-ti prieste, incat aproape ca ar fi mai bine sa fii singur. Cei din jur te monopolizeaza cu necazurile lor si, pe langa ale tale deja existente, totul se aduna intr-o atmosfera sumbra care devine obositoare pentru un psihic extenuat ca al tau. Ii respingi tocmai pe cei care te-ar putea ajuta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Poti pleca pe nepusa masa intr-o alta localitate unde e nevoie de tine de urgenta. Daca e o calatorie de placere, te vei trezi in ultimul moment ca nu ti-ai pregatit bagajele cum trebuie, deci sa nu te mire ca uiti acasa ba una, ba alta. Nu te intoarce din drum dupa ele! Calatoriile au si o conotatie neplacuta, pentru ca apar tot felul de motive de enervare pe parcurs. Traficul, starea vremii, neseriozitatea companionilor tai sau informatiile eronate de la plecare sunt cateva din elementele nelalocul lor care te scot din sarite. Nu esti tu genul agresiv, dar de data aceasta devii irascibil din cauza atator motive de stres.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Legea nu te lasa sa te misti in voie, ci ai mereu senzatia ca exista cineva mai puternic deasupra ta care iti interzice anumite gesturi sau miscari. Nu poti trece peste aceste reguli, sunt dictate de sus, de un for suprem, de o autoritate atotputernica care abia asteapta sa te prinda in ofsaid si sa te sanctioneze dur, ca atare ar fi mai bine sa te supui intocmai, sa nu dai motive sa se intervina cu pedepse. Cu legea nu e de glumit, nu poti negocia conditiile, ci tot ce se poate face in acest moment e sa joci cum ti se canta.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

O vizita la parinti se potriveste perfect cu atmosfera tihnita a acestei zile, deci, daca nu ai mai trecut demult pe la ei, fa-le o surpriza. Nici bunicii nu trebuie uitati, pentru ca este o zi in care poti intra in casa unor persoane mai in varsta care te vor primi cu bratele deschise, cu dor si enorma afectiune. Este momentul ideal si pentru o fuga la munte, pentru ca undeva departe de lumea dezlantuita iti poti reincarca cel mai bine bateriile. De liniste si izolare ai nevoie acum, nu de agitatie, deci cauta acel loc de refugiu unde te vei simti liber, in largul tau, lasand acasa orice motiv de stres si enervare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții