Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic 13 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 12 aprilie 2014 | 06:23

Horoscopul zilei de azi 13 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Bucuria ti se citeste pe chip, pentru ca e o zi de top, cu multe succese de sarbatorit. Iesi in oras cu prietenii pentru a celebra un eveniment fericit sau participi trup si suflet la bucuria unei persoane dragi. Oricum ai privi lucrurile, esti rasplatit cu momente fericite in care si tu joci un rol central. Se prevede o reuniune de familie sau o petrecere la care se aduna mai multe persoane, printre care tu esti responsabil cu buna dispozitie. Nimeni nu-ti contesta simtul umorului si talentul de a anima atmosfera, deci ia-ti rolul de entertainer in primire.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Mergi pe un teren fragil, cu teama de a nu face vreo greseala, dar ai totusi un as in maneca ce te-ar ajuta sa devii mai sigur pe ceea ce faci, dar culmea, ti-e teama sa te folosesti pana si de acesta. Astepti de undeva o minune, ceva care sa-ti dea certitudinea ca e bine ce faci, si cat timp garantia aceasta lipseste, nu ai curaj sa iei taurul de coarne. Ori astepti ca altul sa decida pentru tine, ori stai in expectativa, pasiv si precaut, pentru a intelege mai bine incotro mergi. Ai nevoie de ceva care sa-ti dea siguranta in tine si in ceea ce te asteapta la capat.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Banii de care dispui sunt pe un nivel bun care iti permite sa-ti faci si unele placeri personale. Vrei sa cumperi ceva doar pentru bucuria ta sau sa iesi la un local bun si sa comanzi fara sa te uiti la nota de plata. Iti permiti un bonus care, pentru unii ar parea un capriciu, dar sa-ti cumperi, din cand in cand, ceva pentru sufletelul tau nu e un exces, ci o necesitate. Orice iesire in lume costa, dar nu te gandesti la bani daca satisfac cele mai mari dorinte ale tale. Iti place sa calatoresti, sa comunici, sa cunosti oameni, si nu ai avea parte de aceste placeri daca ai sta acasa si nu ai cheltui nimic.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti plin de entuziasm si energie inaintea unui drum nou, pe care l-ai ales de curand. Initiativa e cuvantul de ordine al zilei, deci nu sta asteptand sa-ti arate altul ce sa faci, ci pune mana chiar acum si incepe sa construiesti singur noua directie. Esti la inceput, iar dinamismul de care dai dovada acum se va mentine pana la final, pentru ca esti foarte preocupat de rezultatele ce se prefigureaza deja la orizont. Tot ce faci acum se va amplifica in timp, ca un bulgare de zapada care creste tot mai mult, atragand sau declansand alte si alte aspecte pozitive.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti gata sa te lupti pentru dreptate pana la capat, oricat de dificil ar fi, si daca ai de partea ta adevarul, reprezentat de un document incontestabil sau de un bun cunoscator al legilor, vei dobandi victoria visata. Nu te lasa atras intr-un razboi incorect sau ilegal, ci cauta sa te lupti numai cu dusmanii declarati, la vedere, care nu au nimic de ascuns si cu mijloace suta la suta corecte. Cu cat inamicul este mai bine camuflat in spatele minciunii, cu atat mai dificila va fi confruntarea, pentru ca tu nu esti in stare sa apelezi la tertipuri ca ei. Poti sa castigi usor doar intr-o lupta corecta, pe fata!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te poti inca rupe de o amintire neplacuta de odinioara pe care o tot duci dupa tine ca pe o povara. Faci ce faci si te intorci iar si iar la acel moment trist din trecut, pe care diverse detalii minore din prezent il readuc la lumina. Numai de tine depinde sa inchei acel capitol odata pentru totdeauna, fara sa mai zgandaresti intruna rana. Acea situatie neplacuta care a dat peste cap multe aspecte la vremea respectiva, poate reveni acum la normal. Este vremea impacarilor, a negocierilor sau a gasirii unor solutii de mijloc prin care toata lumea sa fie cat de cat multumita.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Primesti mai multe invitatii de a petrece ziua in imprejurari amuzante, incat nu stii pe care s-o alegi. Capacitatea ta de a te imparti intre mai multe directii e un atu, ca atare vei sti sa onorezi si o invitatie si alta pe parcursul aceleiasi zile, astfel incat sa fii si tu multumit, dar si cei de la care ai primit aceste oferte. Vei reusi sa faci atat de multe lucruri intr-o singura zi, ceea ce o va transforma intr-o zi de succes din care nu vor lipsi veselia, prietenia, distractia, comunicarea, acele valori pe care le apreciezi tu cel mai mult.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti multumit de ritmul alert in care evolueaza planurile tale, totusi nu te lasa influentat de cei mai grabiti din fire care vor sa te determine sa sari peste unele aspecte. Daca te lasi pacalit de graba pe care ti-o inspira ceilalti, vei descoperi mai apoi ca ai uitat ceva pe parcurs si trebuie sa te intorci inapoi pentru ele. Iti place viteza, adori sa ajungi repede la rezultate, dar e mai bine sa urmezi pasii corecti, lenti, bine ganditi, fara sa sari peste etapele intermediare care, pe moment, ti se par a fi pierdere de timp. Nimic nu e in plus sau inutil, deci urmeaza cursul firesc al lucrurilor, chiar daca mai dureaza.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti abia la inceputul unui drum lung, dar care va avea urmari dintre cele mai bune. Vei ajunge acolo unde visezi, singurul dezavantaj al acestei activitati fiind durata. Norocul tau e ca esti constient de faptul ca roadele nu se vor arata foarte repede, deci, daca tot te inhami la caruta, cauta si resurse de rabdare si perseverenta inainte de a porni. Rezultatele te vor satisface pe deplin, atunci cand vor incepe sa se materializeze, dar pana acolo e nevoie de un consum imens de energie din partea ta. Totul se ridica lent, deci nu incerca sa grabesti lucrurile!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Problema care te-a luat prin surprindere si ti-a stricat planurile are la origine o ilegalitate care iese la iveala. Nu e totul pierdut, pentru ca nedreptatea va fi reparata printr-o interventie justa, deci, daca te simti dezavantajat, inselat sau prejudiciat cu ceva, apeleaza la cineva care poate face lumina in aceasta situatie. Cineva va plati, deci lupta pentru adevar. Dar daca totusi porti si tu o parte din vina, fa un efort sa repari problema cat mai repede, fara sa te tot ascunzi pe dupa deget. Adevarul iese intotdeauna la lumina, deci mai bine il accepti acum.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Calatoria pe care o ai azi in plan nu iti face nicio placere, fiind mai degraba o obligatie. Cineva iti cere sa il insotesti sau sa-i faci un serviciu ce are la baza o deplasare cu masina, si, pentru a-i face pe plac, lasi la o parte orice activitate proprie. Regreti ca te-ai sacrificat pentru altii, dar prietenia se bazeaza si pe astfel de renuntari in favoarea celor din jur, ca atare o vei face si pe asta, chiar daca ai fi avut alte treburi mult mai interesante de facut in acelasi timp. Celalalt isi atinge scopul iar tu ramai cu treburile nerezolvate si cu intrebarea: oare el ar face la fel?

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Grijile te macina si ai tendinta de a le agrava si mai mult din cauza starii psihice precare. De fapt, totul devine si mai sumbru, nu pentru ca ar aparea detalii negative care sa strice atmosfera odata in plus, ci pentru ca esti influentat negativ de persoane din anturaj care iti prezinta totul ca pe un dezastru. Daca poti, evita mediile incarcate si tensionate, unde ceilalti se plang intruna numai de lipsuri si necazuri, pentru ca te afecteaza si pe tine. Cum nici tu nu stai mai bine din punct de vedere emotional, risti sa transformi ziua intr-un cor al plangerii in care fiecare isi exprima supararile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții