Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania Gemeni saptamina 22-28 Iunie 2014

Written By NIKE B. on luni, 23 iunie 2014 | 09:36




Horoscop Urania saptamanal Gemeni pentru 22-28 Iunie 2014

La inceputul anului 2014, nativii care au o afacere proprie se pot confrunta cu probleme din cauza neintelegerilor in relatia cu un partener.Spre sfarsitul primaverii, unii nativi din zodia Gemeni se vor zbate sa-si castige autoritatea in societate. Din cauza eforturilor excesive in aceasta privinta, drept consecinta Gemenii isi vor face dusmani, care vor face tot posibilul sa-si ascunda atitudinea negativa, vor aparea persoane invidioase.




Toate aceste evenimente pot duce la aparitia unor probleme de sanatate. Anul acesta se caracterizează prin echilibru, dar nu o să îl ai dacă nu te implici şi tu. Astrele te vor ajuta să ai rezultate maxime pe toate planurile, dar doar dacă iei decizii mature şi nu reacţionezi instinctiv.

Horoscop Urania saptamanal Gemeni Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.



Horoscop Urania Gemeni – saptamina 22-28 Iunie 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste - Daca doriti sa va imbunatatiti relatia cu partenerul de viata, in aceasta saptamana este momentul sa faceti pasul decisiv. Astrele sunt de partea voastra, asa ca profitati de aceasta oportunitate. Straduiti-va mai mult, iar rezultatele vor aparea mai repede decat va asteptati.

Horoscop Urania Gemeni Bani - Sunteti intr-o perioada in care lucrurile s-au mai aranjat din punct de vedere financiar, insa nu este cazul sa exagerati. De-abia ati depasit un moment critic, asa ca nu ar fi indicat sa o luati de la capat.

Horoscop Urania Gemeni Sanatate - Aveti un tonus fizic excelent, singurul lucru de care trebuie sa aveti grija in mod special fiind stresul cu care va confruntati la locul de munca. Incercati sa fiti mai relaxata, altfel exista posibilitatea sa intampinati probleme in a va concentra.

Horoscop Urania Gemeni Munca - Incercati sa va largiti orizonturile din punct de vedere profesional si sa nu va plafonati in domeniul in care activati. Aveti multa imaginatie si idei pe care ar trebui sa le dezvoltati mai mult.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții