Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania Rac saptamina 22-28 Iunie 2014

Written By NIKE B. on luni, 23 iunie 2014 | 09:28



Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 22-28 Iunie 2014

In general, 2014 va fi un an destul de bun pentru nativii din zodia Rac. Va fi o perioada activa, incarcata emotional, plina de intalniri, oameni si evenimente noi, care vor influenta soarta Racilor. În acest an eşti mult mai vuşnerabilă decât până acum, de aeea vei avea tendinţa de a întrece uneori limitele. Ai grijă să te opreşti atunci când trebuie, fără să fie nevoie să pierzi ceva pentru a-ţi da seama. Ocupă-te de prieteni, familie, iubit, colegi, şi nu îi îndepărta de tine.




Dacă vrei să ai succes anul acesta din punct de vedere financiar, trebuie să faci ceva nou sau să investeşti în ceva. Nu te speria dacă nu vezi rezultate imediat, pentru că el vor veni în cea de-a doua jumătate a anului. Vei evolua, vei fi apreciată şi vei primi remuneraţia cuvenită şi din plin meritată.


Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.



Horoscop Urania Rac – saptamina 22-28 Iunie 2014


Horoscop Urania Rac Dragoste - Consideri ca relatia cu partenerul de viata nu mai este la fel de puternica ca pana acum. Incearca sa aflii care sunt motivele pentru care v-ati indepartat si poarta o discutie sincera cu acesta pentru a vedea in ce stadiu va aflati si ce aveti de facut.

Horoscop Urania Rac Bani - Eforturile pe care le-ai depus in ultima perioada pentru a-ti rezolva problemele financiare incep sa aiba rezultate, iar o veste neasteptata de la locul de munca iti schimba perspectiva sumbra pe care o aveai. Totusi nu renunta in a fi chibzuita atunci cand vine vorba despre cumparaturi.

Horoscop Urania Rac Sanatate - O saptamana potrivita pentru a acorda mai multa atentie starii de sanatate care a inceput sa se deterioreze din cauza lipsei odihnei si a stresului continuu la care ai fost supusa din cauza unor probleme personale.

Horoscop Urania Rac Munca - Din cauza unei comunicari precare cu colegii de serviciu te aflii in dificultate cu incheiera unui proiect. Renunta la orgoliul personal si cere ajutor, altfel vor aparea probleme si mai mari care iti vor periclita cariera.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții