Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilei 27 Iunie 2014

Written By NIKE B. on joi, 26 iunie 2014 | 12:11


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 27 Iunie.

Horoscopul zilei de azi 27 Iunie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Desi urmezi numai caile juste pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile asumate, altii isi baga coada in afacerile tale si strica tot. Tu nu ai nicio vina, ceilalti sunt capul rautatilor, dar reusesc sa-si ascunda atat de bine faptele necinstite, incat vina cade pe umerii tai pe nedrept. Lupta pentru a demonstra adevarul, nu accepta pedepse pe care nu le meriti, deci, daca stii care e realitatea, spune tot, cu argumente si dovezi incontestabile, ca sa scapi de o pata pe care nu o meriti.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Visezi de multa vreme la o veste buna sosita de sus, la un telefon de la o persoana anume, sa intalnesti un om pe care il privesti ca pe marele salvator al acestei perioade si ai noroc: sunt mari sanse ca visul tau sa devina realitate si omul de la care aveai atatea sperante sa stea in fata ta, gata sa te asculte, sa te ajute, sa te indrume. Uneori ajunge doar sa-ti doresti, sa chemi cu gandul sa apara acel cineva in calea ta, deci ce astepti? Invita pe cel de la care astepti acel miracol, fie el om, fie el entitate astrala, pentru ca asteapta invitatia ta, atat!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Te simti inca blocat intr-o zona fara iesire in care ai alunecat la finalul anului tocmai incheiat si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti impasul, parca te afunzi si mai adanc in el. Solutii, cu siguranta, exista, dar nu le poti gasi daca ai tovarasi pesimisti, care nu stiu altceva decat sa vada partea negativa a lucrurilor. Daca te-ai alatura unui colectiv mai optimist, care sa iti ridice si tie moralul, solutiile ar incepe sa apara mult mai repede. Alege, asadar, cu mai multa exigenta colaboratorii care sa te sustina in ce ti-ai propus.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Cei indrazneti si entuziasti te imping de la spate sa continui ce ai inceput, ba chiar sa extinzi si mai mult aria actiunilor, in timp ce altii, mai conservatori din fire, iti pun bete in roate si incearca ca iti taie tot avantul cu predictii sumbre. Tu decizi daca merita sau nu sa investesti energie in sensul care ti se deschide in fata, fara sa lasi pe altii sa intervina in treburile tale. Tu apreciezi cel mai corect rezultatele eforturilor depuse si, daca vei ajunge la concluzia ca e un consum inutil de timp si energie, te vei opri. Dar deocamdata mergi mai departe, sa vezi ce iese!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Uneori norocul vine din doua directii diferite si nu stii ce sa alegi si exista aceasta posibilitate si astazi: sa fii in fata unei decizii in care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poti lasa un pic lucrurile si la voia intamplarii. Daca un lucru n-a mers bine prima oara din cauza unui mic ghinion, acum ar putea iesi excelent, pentru ca ai parte de a doua sansa! Profita de ocazie pentru ca totusi, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Daca ti se ofera a doua oara, nu trebuie s-o ratezi, ca totusi nimic nu merge vesnic! Daca nici de data aceasta nu-ti iese, atunci e greu de crezut ca esti atat de baftos incat sa apara si a treia oara!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere. E posibil sa mai apara detalii suplimentare si, daca ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapa din vedere o serie de aspecte care inca nici nu s-au petrecut. Amana marile decizii pe altadata, pentru ca azi ai o viziune incompleta asupra evenimentelor. Inca se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc si vei regreta ca te-ai grabit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieste!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu trebuie sa tratezi impasul in care te simti blocat ca pe cel mai rau lucru, pentru ca si piedicile au rostul lor. De data aceasta, stand o vreme pe loc, mai ai timp de gandire, ti se ofera ragazul necesar pentru a mai trece totul in revista si a ajusta ce se mai poate. Nu sta pe loc lasand orele sa treaca inutil, ci implica-te serios in analiza problemei in care ai ramas captiv, pentru ca poti gasi solutia salvatoare. Un pic detasat de miezul evenimentelor, fara sa te impinga nimic de la spate sa actionezi imediat, vezi altfel iesirea din impas.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu ai o relatie prea buna cu persoanele aflate la oarecare distanta de tine, ori ca varsta, ori ca nivel social. Ai impresia ca ceilalti nu te respecta, nu asculta ce ai de spus, ca ignora parerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. Incearca sa-ti exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fara sa tii predici altora, pentru ca unii nu vor accepta sa vii cu critici, nici macar daca ai dreptate. Prin exemplu personal poti atrage mai usor atentia asupra adevarului pe care il spui, deci nu incerca s-o faci pe profesorul sau seful cu nimeni.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

E o placere sa ti se recunoasca meritele, ceea ce te motiveaza si mai tare sa arati de ce esti in stare! Este posibil chiar sa fii nevoit sa apari in fata unei comisii sau a unui public pentru a-ti face cunoscute opiniile si o vei face cu talent. Intalnirile si discutiile sunt la ordinea zilei, de aici nascandu-se directii interesante de abordat in viitor, deci ia-ti inima in dinti si bate la usile potrivite. Micile calatorii prin imprejurimi te pot pune in fata unor noutati optimiste iar telefonul va suna toata ziua, ca la gara!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

E posibil sa dai piept cu greutati de netrecut, care te-ar putea obliga sa-ti schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta intr-o anumita situatie. Poate accepti, de voie sau de nevoie, o mare modificare in stilul tau de actiune, si de aici vor aparea si rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reusitelor, dar este favorabila altor abordari decat inainte, deci e bine sa te folosesti o astfel de conjunctura pentru a descoperi o alta viziune necesara evolutiei tale viitoare.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti suparat de reactia unora, pentru ca tu faci tot posibilul sa-i multumesti, iar ei tot rezervati si distanti raman. Uneori nici nu merita sa te dai peste cap pentru a sari in ajutorul unora, pentru ca oricum nu-i vei multumi cu nimic si nici nu stiu sa-si arate recunostinta pentru eforturile depuse de tine. Selecteaza mai sever cine merita ajutorul si prietenia ta, pentru ca ar fi pacat sa consumi inutil timp si energie pentru niste profitori care maine vor uita ce ai facut pentru ei.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Cariera ta poate cunoaste azi un moment de apogeu, de parca toate eforturile depuse in ultimele luni primesc acum o recompensa de zile mari. Ai toate motivele sa fii fericit si mandru de tine insuti, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici si cand observi respect, admiratie si apreciere in ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tai, e si normal sa te umfli un pic in pene. Ai de ce sa fii laudat si esti multumit de nivelul la care ai ajuns prin forte proprii, ceea ce te motiveaza sa urci si mai sus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții