Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilei 28 Iunie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 27 iunie 2014 | 07:34


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 28 Iunie.

Horoscopul zilei de azi 28 Iunie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Vestile bune vin de la oamenii la care tii cel mai mult, care te rasfata cu vorbe dulci, cu incurajari si aprecieri care iti fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ti ridice moralul atunci cand esti mai obosit. In astfel de momente sensibile din punct de vedere emotional, poti numara cati prieteni adevarati mai ai, care sunt alaturi de tine neconditionat si cred in tine, exact atunci cand tu te indoiesti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, reducandu-te pe linia de plutire.


Horoscopul zilnic de azi Taur

S-a intamplat ceva care ti-a mai calmat energia si ai un ciudat sentiment de teama, ca nu cumva sa te avanti in directii cu un oarecare factor de risc. Nu-i rau sa pornesti ceva nou sub influenta prudentei si a calmului, pe care va trebui incet-incet sa le inveti, dar e ciudata atitudinea ta atat de retrasa si de tacuta, cand toata lumea te stie mult mai pasional. Ai nevoie de ceva care sa te motiveze, sa te stimuleze, sa-ti reaprinda flacara pasiunii, dar deocamdata sufli si-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precauta.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Atmosfera se anima in jurul tau pentru ca se apropie niste evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o intelegere cu ceilalti, pentru ca aveti viziuni extrem de diferite, dar important in acest moment e sa-ti urmezi calea asa cum ai ales, fara sa te lasi influentat de parerile din jurul tau. Unii iti vor distrage atentia de la scopul tau, venind numai cu critici si dispute, dar tu vei reusi sa ramai concentrat la telul cel mare, fara sa te lasi invins de atatea oprelisti. Tu stii cel mai bine ce ai de facut si ce poti!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate incercarile tale de a comunica si a colabora, primesti inapoi replici monosilabice, refuzuri si chiar reactii neplacute, incat aproape ca ar fi bine sa reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupati de propriile lor probleme ca sa te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinta ta de a le fi de ajutor, la nevoie, si il iau pe nu in brate la orice propunere care vine din afara. Mai bine iti vezi de ale tale, fara a insista atat de mult sa participi la discutii sau sa legi prietenii. In loc de gesturi de prietenie, primesti semnale ostile de respingere.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii pasi aduc deja si primele piedici. Nu trebuie sa te lasi influentat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice inceput de drum, deci trebuie sa-ti mentii interesul viu, pentru ca de hopuri nu scapa nimeni. Mergi mai departe, lupta cu ambitie impotriva celor ce ti se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru ca succesul acestui proiect depinde enorm de vointa ta, de energia pozitiva pe care o investesti si de curajul de a trece peste toate oprelistile, deloc putine, care se vor ivi pe parcurs.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reusesti sa aduni un grup mai larg de persoane alaturi de cel trist care sa-i ridice moralul si sa-l sustina la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reusi sa depaseasca impasul major si nu va uita niciodata ceea ce ai facut pentru el la nevoie. Fii trup si suflet alaturi de cei care trec prin situatii critice, pentru ca vei gasi de fiecare data solutia care sa-i scoata chiar si din cea mai adanca prapastie.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti pus in fata unui adevar dureros care te dezarmeaza total... Nu se mai poate face nimic si, chiar daca nu iti convine deloc situatia in sine, trebuie sa o accepti ca pe un sacrificiu total. E o renuntare categorica, de parca ti-ai lua ramas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar daca, pe moment, socul despartirii e mare, dupa ce vei iesi de sub influenta nefasta a acestei zile, vei incepe sa descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit sa o iei de la capat in cu totul alta directie.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

O vorba aruncata in vant intr-un moment nepotrivit sau cu o tinta gresita poate avea efecte dintre cele mai neplacute. Poti cauza cuiva o suferinta sau poti taia tot elanul cu care ai pornit o actiune noua, pentru ca nu ti-ai luat toate masurile de precautie. Te-ai hazardat spre o zona riscanta si deja incep sa se vada efectele alegerii gresite. Nu te aventura in directii periculoase fara sa stii ce te asteapta, pentru ca impulsivitatea de moment, neatentia si neglijenta, precum si atractia spre risc pot avea urmari greu de reparat. Nu incalca regulile in gluma, pentru ca tot tu vei plati pretul acestui joc!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu esti in apele tale dar cine rezoneaza cel mai bine la problemele tale daca nu persoana iubita? Nici nu trebuie sa-i spui ce simti, ca el deja stie ce se intampla cu tine si va incerca sa iti ridice moralul atat cat poate. Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaratii de dragoste, pentru ca acestea sunt sursa ta de energie atunci cand esti cu psihicul la pamant. Primeste gesturile de afectiune ale celui drag si raspunde-i cu aceeasi generozitate, pentru ca schimbul de emotii si sentimente e cheia oricarei relatii de succes. Cum sa nu te motiveze iubirea?


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Viata de cuplu se dezvolta pe un teren sigur, care iti inspira incredere si durabilitate. Nu se mai fac declaratii de amor in joaca, nu se mai fac promisiuni fara consistenta, ci tot ceea ce spuneti amandoi acum are sanse de materializare. Daca vrei o relatie de viitor, nu cauta aventuri trecatoare, ci cauta in jurul tau omul care inspira fidelitate si maturitate. Nu e o idee rea sa alegi cu mintea, nu cu inima, pentru ca sufletul mai poate face si alegeri gresite. Ratiunea insa nu va da gres niciodata, chiar daca si tu, ca oricine, tanjesti dupa iubire.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trasnet in calea ta cand te asteptai mai putin. In urma acestei vesti atat de transante, un capitol se incheie brusc in viata ta, deci asteapta-te la o despartire in amor, la o demisie decisa pe loc, la o rasturnare brusca de situatie, momente critice care te pot lasa fara replica. Poate nu e chiar un dezastru, pentru ca un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui inceput mai bun, descoperind, mai tarziu, ca e mai bine ca s-a incheiat acum si atat de repede.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții