Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi 31 Iulie 2014

Written By NIKE B. on joi, 31 iulie 2014 | 10:22


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 31 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi 31 Iulie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Relaţia cu fiinţa ta iubită tinde astăzi să capete mai multă importanţă. Se pare că azi este mai îndreptată în a-ți oferi protecția afectivă de care ai nevoie! S-ar putea totuşi ca atmosfera să se încingă uşor de ceva timp încoace. Din motivul că pot apărea nişte tensiuni de disconcordanţă, dintre comportamentul tău care necesită schimbare maximă. Sentimentele tind să devină din ce în ce mai profunde, iar asta probabil poate avea un aport mai degrabă distructiv. Deci, în cazul în care eşti deja într-o relaţie mare atenţie la ceea ce întreprinzi, spui sau te comporţi. Cu siguranță ai nevoie de restructurări în sfera ta relațională, dar nicidecum prin metode drastice sau dramatice. Indicat ar fi ca energia asta s-o îndrepți înspre o motivație de ordin pasională. Partidele focoase sunt garantate!





Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea ca nevoia ta de expansiune sentimentală, comunicarea iubirii să nu coincidă cu stările tale, putin necontrolate emotional. Adică, nişte critici, certuri la adresa partenerului și invers, s-ar putea să vă facă să vă ieşiţi din fire ambii. Cu toate astea, jarul disputei ar putea trece într-o frumoasă pasiune. Într-un motiv fierbinte , care să se încheie înspre seară cu o partidă de amor. Ar fi indicat, să nu lăsaţi problemele rutinei să vă influenţeze emoţional, ci din contra să vă stimuleze. Mai mult ca atît, acuma este vreme în care tu și partenerul tău de cuplu ar fi mai bine, dacă v-ati organiza activitățile casnice în doi. Moment care v-ar scoate din tensiune și v-ar aduce și mai mult împreună.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea să dispui de un sentiment de gelozie acută şi tulburare emoțională de la o vreme. Căci, se pare că fiinţa ta iubită se opune în mod clar dorinței de colaborare. Sau pur și simplu acum liniștea dintre voi doi nu mai are sorți de izbîndă.Nu îi mai căuta atâta în nod şi papură, ci lasă-te lejer purtat/ă de valul destinului. Sunt lucruri care au nevoie de progresie, fără săpare la infinit în extraordinar. Lasă totul lejer și natural. S-ar putea să afli în puțin timp, că anume asta a fost etapa în care relația voastră s-a consolidat la maximum! Azi iubirea va căpăta o nota dulce, pe moment ce tu vei ști să colaborezi și să comunici amiabil cu ființa dragă! Deci, comunicarea este extrem de importantă!




Horoscop pentru femeia din Rac

Emoțiile astăzi te fac mai interiorizat\ă și s-ar putea să difere de modul tău de a te prezenta, vesel\ă și expansiv\ă la exterior. Potrivit ar fi să faci cunoscută și latura asta a ta sensibilă și dispusă către relaționare, ființei tale dragi. Ca să îl\o faci să înțeleagă lumea ta interioară cu tot cu sentimente și stări emoționale, caracteristice ție. Cu siguranță va aprecia și se va simți fericit\ă. Poți avea parte astăzi de o cină împreună, o seară romantică la domiciliu. Mare atenție însă la necesitatea ta de a da prea mare importanță sectorului financiar al vieții tale. Asta s-ar putea să te facă să vezi iubirea în viața ta, printr-o prismă nu prea favorabilă unui bun mers al lucrurilor! Azi e o zi în care valorile palpabile relaționale primează!





Horoscop pentru femeia din Leu

Un mesaj instantaneu sau o veste neașteptată astăzi te va face să te simți în al nouălea cer. Se pare că cineva drag ție, s-a hotărât să te înștiințeze în sfârșit despre ceea ce simte. O zi favorabilă destăinuirilor amoroase pentru tine, comunicării, ieșirilor împreună cu ființa dragă. Mare atenție, însă la surplusul de emotivitate de care dispui! S-ar putea în principiu asta să fie perioada în care relația ta și povestea ta de iubire, să fie mai mult de natură interiorizată. E vremea romantismului dosit, ascuns. A reveriilor amoroase, ușor prăfuite de melancolie. Ziua asta ar fi ideal să exprimi toata gama de emoții, într-un mod rafinat verbal. Asta ți-ar avantaja cu siguranță relația!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Iubirea în viața ta capătă forme din ce în ce mai intense și tulburătoare. S-ar putea ca ființa ta iubită să te pună față în față cu necesitatea unor mari schimbări în profunzimea emoțiilor tale. O careva doză de suferință îți crează o atmosferă în care, relația ta începe să își ceară drepturile. Referitor la veridicitatea trăirilor dintre voi doi, stabilirea valorilor care vă leagă. Probabil a venit cu adevărat momentul, când ești nevoit să delimitezi și marchezi partea materială cu piedicile, care vi le pun în fața mersului normal al relației. Și partea sentimentală, cu nevoia de transformare pe care o necesită. Este indicat să găsiți o rampă în care colaborarea, comunicarea s-ar face printr-o metodă lejeră, naturală și sinceră. Încearcă să aplanezi pe cât poți de mult conflictele. Fii mai deschis în fața schimbărilor, afișărilor sentimentelor și încearcă să îți depășești pe cât e posibil fricile care te țin încarcerat\ă. Numai astfel relația ta, va trece cu brio examenele la care sunteți supuși de la o vreme încoace.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Melancolie, nostalgie și amintiri despre clipele frumoase petrecute cu ființa dragă! Poți avea parte de niște stări mai intuitive, în care vei putea să resimți și să citești aproape telepatic, în interiorul sufletului ființei tale iubite și dragi! Tot azi, vei avea parte de niște partide amoroase speciale, în care vă veți putea împletici frumos spiritele și inimele în unison. Zi în care emoțiile profunde, sentimentele și visarea contează! Perioada asta este extrem de avantajoasă unor reînnoiri sentimentale. O perioadă în care valorile cuplului tău se cristalizează la maximum. Totul depinde de tine, cît de predispus\ă ești în a clădi mai departe în stabilitate!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Distracție și voie bună în viața ta sentimentală. Ești iubit\ă și s-ar putea să îți joci chiar azi să descoperi cît de mult însemni pentru partenerul tău de cuplu. Bineânțeles, în cazul în care ai unul! În cazul în care ești solitar\ă ai parte astăzi de o declarație de la cineva pe care îl cunoști din cercul tău de prieteni. Sau de la cineva, care te iubește de mai mult timp încoace. Asta chiar te poate face absolut fericit\ă și împlinit\ă. O zi foarte benefică vieții tale amoroase! Cu ideia ca manifestul tău agresiv să fie puțin anihilat, mai degrabă de o pasiune între tine și ființa iubită, decît de un egoism și orgoliu nefondat!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi, orgoliul tău te poate face să nu observi situația din cadrul relației cu ființa iubită! Se pare, că ceva va ieși de sub control! Poate ești prea marcat de viața ta profesională?! Poate de o dorință de expansiune emoțională, de schimbări în interiorul subconștientului tău. Mare atenție că gelozia și tendința autodistructivă s-ar putea să te tîrască prin oribile căi. Ar fi mai dergabă indicat, să faci o totalizare a evenimentelor din cadrul cuplului tău din ultima vreme. Decît pur și simplu să îți iei rămas bun de la o ființă extrem de importantă inimii tale. Zi în care, transformarea modului de gîndire vizavi de viața ta sentimentelă într-unul pozitiv!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se pare că oboseala, în care te supune rutina zilnică, îți poate aduce astăzi ușoare stări de insatisfacție emoțională. Dar, chiar și așa, poți frumos combina ieșirile cu colegii tăi de serviciu alături de ființa ta iubită. Dacă e admisibilă treaba asta, bineânțeles. În caz că nu, pur și simplu croiește-ți un geam liber în pauza de prânz, ca să puteți fi mai mult timp împreună. Astfel, te mai recreezi și tu, și păstrați armonia între voi doi. În a doua parte a zilei, puteți avea parte de o intimitate absolut profundă emoțional, dintre voi doi.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru tine astăzi, viața sentimentală se pare că îți aduce niște mici discrepanțe dintre graficul organizat pentru tine și ființa ta iubită. Și timpul oferit obligațiunilor tale de servici. Poate încercați să faceți schimb de viziuni?! Astfel, se va ajunge la un numitor comun. Adevărul, e că tu, chiar treci printr-o perioadă în care crești emoțional și sentimental! Iar o susținere emoțională de la persoana iubită ar fi absolut binevenită în viața ta. Mare atenție comportamentului tău necontrolat, cât și a stărilor ființei dragă manipulative. Ar fi indicat să vă păstrați relația nelterată, de astfel de ieșiri!


Horoscop pentru femeia din Pești

Căldura și profunzimea sentimentelor pe care astăzi o va manifesta ființa ta dragă, față de tine, te va face să plutești de fericire. Poate exista un mic dezechilibru dintre demonstrarea ta emoțională, într-un mod prea public și nevoia celui\celei pe care îl\o iubești să păstrați intimitatea relației. Însă, chiar și așa vă puteți azi oferi o doză colosală de reânnoiri sufletești. Emoții absolut profunde, care să vă transforme relația într-o oază de pasiune și romantism. Astăzi contează echilibrul între profunzime și superficialitate, dăruire de sine și orgoliu.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții