Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi marti 21 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on marți, 21 octombrie 2014 | 07:24


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi marti 21 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi marti 21 Octombrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Partenerul\partenera ta de cuplu astăzi contează. Relația ta se pare că e centrată și acolo îți e îndreptată marea parte a energiei tale. Uniunea părerilor și viziunilor vă va ajuta să luați decizii împreună. Vizavi de niște planuri de viitor, o planificare de călătorie sau o simplă declarație și comunicare a sentimentelor reciproce. Spre seară vei avea tendința parte de emoții puternice, care se pot finaliza cu o partidă de sex.


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea ca rutina să te preseze emoțional. Probabil nu mai ai timp de romantisme, iar povestea ta de iubire își retrăiește scenariul într-un cerc restrîns și vicios al retrăielilor intime și interiorizate. S-ar putea ca partenerul\ra tău\ta de cuplu să aibă nevoie de acțiune, de expansiune, de ieșiri în societate. Pe cînd tu, tocmai viceversa să ai nevoie de calm și retrăirea poveștii de iubire în intimitate. De aici și tensiunea dintre voi doi. Azi este indicat să nu te lași pradă himerelor subconștientului, ci să încerci să armonizezi stările amîndurora. Printr-o ieșire în societate însă într-un loc liniștit și retras, cum ar fi o cină romantică spre exemplu!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Tu posezi o armonie molipsitoare emoțională. O stare de jovialitate imensă, o atracție miraculoasă față de tot ce reprezintă parteneri\re, persoane de sex opus. Perioada asta îți poți folosi la maxim flerul. Poți pune în scenă absolut toate micile iscusințe în ale amorului. Căci se pare că Cupidon este protectorul tău. Și cam orice îți dorești, spre orice țintești poți obține și poți cîștiga! Azi e o zi formidabilă pentru flirturi și colaborări de orice gen!


Horoscop pentru femeia din Rac

Clar din cămin survin niște conflicte de comunicare. Sau pur și simplu tu din propriile retrăiri tinzi să faci sursă de tensionare verbală la nivel relațional. Ființa iubită ar putea avea nevoie de mai multă intensitate și drăgălășenie din partea ta. Însă tu se pare că nu mai vrei să colaborezi. Azi vei avea o tendință de superioritate și întîietate emoțională. Îți vei dori o afecțiune demonstrativă din partea ființei dragi. Însă mare atenție, totuși la felul cum colaborezi. S-ar putea ca lipsa de diplomație și fler să îți îngreuneze atmosfera de cuplu.



Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e un moment oportun în care o nouă viziune și o dorință de evaluare a unor principii emoționale personale, te pot urca la un nivel ridicat de conștientizare evolutiv. În viața ta a venit momentul în care valorile emoționale îți cer dreptul de materializare. Ai nevoie de demonstrații palpabile, materiale de ordin sentimental. Un soi de vindecare prin senzația de stabilitate, constructivitate a stărilor relației tale. Mare atenție însă totuși la metodica ta de comunicare cu cel\cea drag\ă ție. S-ar putea să implimentezi un limbaj ușor cam usturător vizavi de ființa iubită!

Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi vei fi extrem de melancolic\ă, sentimental\ă, plin\ă de energia romantismului și flerului. Exact din acest motiv vei avea tendința să atragi într-un mod spectaculos atenția sexului opus. Urmărește atent această zi, cu ceea ce îți poate aduce ea la nivel afectiv. Pentru că s-ar putea să fie una extrem de importantă. Azi s-ar putea să ai parte de reînnoiri sentimentale, transformări la acest nivel. Provenite dintr-o iubire feerică care te urmărește de ceva timp.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Prima jumătate a zilei s-ar putea să fii influențat\ă încă de niște stări melancolice. Niște amintiri, niște poze, niște evenimente legate de ființa ta iubită te pot face să plutești într-o oază de romantism ușor flegmatic. Poate chiar lacrimogen. A doua parte a zilei în schimb, îți aduce o o doza sentimentalism, dar și o aură de atracție a sexului opus vizavi de persoana ta! S-ar putea să te simți în centrul atenției, mascota zilei. Cu toate că perioada asta dragostea a intrat într-un sector mai dramatic al vieții tale, ar fi indicat să sustragi din aceste stări și evenimente niște lecții. Lecții ce țin, probabil de o perioadă în care e nevoie să trasezi niște linii clare vizavi de sfera emoțională, să iei niște decizii, să scrii niște finaluri. E o etapă de maximă substituire a lucrurilor, sentimentelor și evenimentelor lipsite de o profundă valoare în viața ta cu caliatate!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acum e o vreme cînd dai mai multă importanță carierei și prezenței tale publice. Decît echilibrului și colaborării de la domiciliu. Asta din nefericire s-ar putea să provoace ușoare discrepanțe la nivel afectiv. Urmărești să te expui mai mult. Și mai puțin să trăiești detașat și necondiționat povestea ta de iubire. Un moment de obținere a armoniei în cuplul tău, ar mai fi ca să dai mai puțină importanță stărilor tale inconștient-pesimiste. Indicat azi ar fi să ieși undeva cu amicii tăi, să te distrezi pe bune. Ca să reînvii la maximum optimismul în viața ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca azi să simți o ușoară presiune din exterior emoțională. Probabil expunerea pe care va trebui s-o manifești azi de ordin sentimental, nu va avea tangențe cu necesitatea ta accentuată de a controla situația și stările tale la maximum. Asta te va putea scoate ușor din minți. Dar totodată, vei fi ușor surprins\ă atunci cînd îți vei putea da seama de rezultatele pe care ți le va oferi acest demers. Și vei înțelege, că de cele mai multe ori iubirea are nevoie de întreținere din ambele direcții și de exteriorizare afectivă.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e o zi cu încărcătură emoțională ușor astringentă. Probabil relația ta are în ultima vreme de suferit. Treci prin niște momente mai tensionate în care iluziile și idealurile nu-și mai au locul în mintea ta. În universul închipuit de tine. Vizavi de ființa dragă. Azi vei avea parte de acea doză de melancolie și nostalgie, care îți poate scoate și o lacrimă. Indicat ar fi să te întrebi, dacă nu cumva starea asta are o tangență și cu comportamentul tău din ultima perioadă?! Mai ales că evenimentele legate de propriul nume și renume s-ar putea să-ți fi periclitat un pic din echilibrul relației tale.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi te poți îndrăgosti sau simți foarte emotiv, într-un mod hiperbolizat. Poate ușor obsesiv și panicat. Destinul se pare că îți va pune în față o stare sau eveniment, care să te provoace la astfel de sentimente. Cum partenerul și viața ta amoroasă a prins mare amploare în viața ta de la o vreme încoace. Se prea poate ca azi încă odată să ai parte de ceva intens și emoțional. Adevărul e că în pofida planării tale, într-o lume mai degrabă de vis decât una realistică. Ar fi indicat să înțelegi că stabilitatea amoroasă relației tale și aportul ființei tale dragi în cadrul acesteia primează. Întâi și întâi de toate!

Horoscop pentru femeia din Pești


Ceva din imaginea ta de spirit și psihică nu te mai lasă în pace. Vrei schimbări majore în relația ta, în mersul lucrurilor vieții tale amoroase. Viziunea ta despre o relație ideală se vrea realizată și împlinită. Azi lupta emoțională vine din străfundul simțirilor proprii, din interiorul cel mai profund al relației tale cu ființa iubită. Se pare că partenerul tău de viață într-un mod special te provoacă la niște intense transformări interioare. Toate bune și frumoase, dacă ve-ți lua ce e mai bun din perioada asta de școlire a spiritului și vieții voastre de cuplu. Azi e o zi in care sinceritatea și intimitatea voastră relațională și emoțională contează!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții