Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citeste Horoscopul lunii Februarie 2015 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on vineri, 23 ianuarie 2015 | 10:18


Citeste Horoscopul lunii Februarie 2015

Horoscopul lunii Februarie 2015, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii decembrie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii Februarie 2015 pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Februarie 2015 toate zodiile pe scurt:

Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Berbec,

In dragoste aveti o relatie linistita, plina de surprize placute. In domeniul economiei treceti printr-o perioada favorabila. Datorita perseverentei dvs, veti avea multe oferte de locuri de munca. Exista riscul sa va imbolnaviti. Zile norocoase ale lunii: 3, 9, 23. Zi norocoasa: miercuri.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Taur,

In viata de cuplu este bine sa fiti mai afectuosi cu partenerul si sa faceti mai multe gesturi prin care sa ii aratati dragostea dvs. Aveti tendinta de a cheltui multi bani fara sa va ganditi la viitor. Trebuie sa fiti atenti la deciziile pe care le luati la locul de munca si sa apreciati mai mult colegii. In aceasta luna nu veti avea probleme cu sanatatea. Zile norocoase ale lunii: 2, 10, 22. Zi norocoasa: luni.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Gemenii,

Incercati sa fiti mai romantici si sa intelegeti nevoile partenerului dvs. Aveti sanse mari sa va cresteti veniturile. La locul de munca trebuie sa depuneti eforturi mari pentru ca lucrurile sa nu va scape de sub control. In ceea ce priveste sanatatea, puteti avea probleme cu gatul. Zile norocoase ale lunii: 1, 8, 17,19,20. Zi norocoasa: marti.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Rac,

Aveti multe crize de nervi care va impiedica sa aveti o relatie armonioasa cu partenerul. Nu va lasati tentati de posibilitatea de a castiga multi bani pe cale usoara. La locul de munca, nu lasati ca altii sa decida pentru dvs. Trebuie sa fiti atenti deoarece sunteti predispusi la accidente. Zile norocoase ale lunii: 4, 6, 15, 21,24. Zi norocoasa: vineri.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Leu

Leii fac tot posibilul sa evite ca monotonia sa intervina in relatia de cuplu. Puteti avea probleme serioase cu banii daca nu sunteti mai calculati. La locul de munca lucrurile pot sa se inrautateasca daca nu depuneti mai multe eforturi. Incercati sa mancati alimente sanatoase si sa evitati grasimile, pentru a nu avea probleme de sanatate. Zile norocoase ale lunii: 5, 7, 8 Zi norocoasa: joi.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Fecioara

Fecioarele au o luna plina de iubire si de surprize placute. Exista riscul sa fiti pacaliti la bani, asa ca fiti cu bagare de seama. La locul de munca nu vreti ca alte persoane sa se implice in proiectele dumneavoastra de lucru. In domeniul sanatatii, aveti probleme cu nervii si cu smaltul dintilor, daca neglijati igiena orala. Zile norocoase ale lunii: 11, 13, 18,25. Zi norocoasa: duminica.





Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Balanta

Daca sunteti singuri si nu aveti un partener, nu ar trebui sa va grabiti sa va gasiti unul, astrele va recomanda sa mai asteptati. Norocul pare sa va insoteasca in domeniul financiar. La locul de munca, lucrurile decurg bine daca va indepliniti sarcinile cu calm si rabdare. Puteti avea probleme legate de caile respiratorii. Zile norocoase ale lunii: 12, 14, 16. Zi norocoasa: sambata.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Scorpion

Cei care au parteneri si copii se simt multumiti si au o luna plina de iubire. Iesiti din criza financiara daca aveti incredere in sprijinul pe care vi-l ofera un prieten. La locul de munca sunt sanse sa primiti o oferta neasteptata. Exista riscul sa aveti o tuse persistenta pe tot parcursul lunii. Zile norocoase ale lunii: 3, 12, 26. Zi norocoasa: luni.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Sagetator

In viata de cuplu pot aparea numeroase conflicte copilaresti, pe care trebuie sa le rezolvati cu maturitate. Aveti mare grija cu cheltuielile, nu trebuie sa risipiti banii. La locul de munca simtiti o oarecare tensiune care nu va lasa sa va concentrati. Sunteti predispusi la raceala si gripa. Zile norocoase ale lunii: 5, 11, 27. Zi norocoasa: miercuri.






Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Capricorn

In dragoste, atat barbatii cat si femeile, cauta un echilibru intre ratiune si sentimente. In domeniul financiar sunt posibile mici schimbari care nu va afecteaza. La locul de munca aveti grija ca alte persoane sa nu profite de ideile dvs. Trebuie sa aveti mai multa de grija de sanatatea dvs, deoarece ati putea avea unele probleme. Zile norocoase ale lunii: 9, 16, 28. Zi norocoasa: vineri.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Varsator

In dragoste atrageti cu usurinta persoanele opuse. Cheltuiti banii pe lucruri care intr-adevar va sunt de folos. In domeniul fortei de munca aveti noroc, gasiti timp pentru a rezolva unele probleme din trecut. Trebuie sa dormiti mai mult, deoarece stresul va poate afecta sanatatea. Zile norocoase ale lunii: 2, 21, 23. Zi norocoasa: duminica.





Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Pesti

In luna Februarie faceti un efort ca sa respectati parerile partenerului de cuplu. Daca munciti mai mult, veti gasi in curand surse de venituri suplimentare. La locul de munca, nu este momentul sa riscati sa faceti ceva fraudulos. Puteti avea tulburari digestive daca nu sunteti atenti la ce mancati. Zile norocoase ale lunii: 13, 16, 28. Zi norocoasa: luni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții